Začátečnici na Dota2!

Příspěvekod 2011 » 31 pro 2016, 18:35 VIP

Jak sehnat Dotu 2
Dotu 2 si můžete stáhnout a hrát každý zdarma. Nejlépe ve službě steam > Klik

Pár užitečných věcí před hraním
Dotu 2 máte už staženou, ale pokud jste Dotu 2 ani Dotu nikdy nehráli a nevíte o co ve hře jde, tak si radši před první hrou přečtěte článek Co je to Dota 2?, kde se ve stručnosti dozvíte o co v této hře vůbec jde.
Čeština

Ještě před tím než spustíte hru, je nutno podotknout, že Dota 2 krom zvuků kompletně v Češtině. Jazyk si nenastavíte ve hře, ale ve Steamu. Vlevo nahoře kliknete na Settings a potom vyberete záložku Interface, kde je jako první položka nastavení jazyku. Vyberete Češtinu. Od dalšího kroku se předpokládá, že máte Dotu 2 v Češtině a budou se v tomto návodu používat české ekvivalence pojmů, které ve hře najdete.
Nastavení

Spustili jste Dotu 2, proklikali jste všechno v hlavním menu a nevíte k čemu co je. Nevadí, na to časem přijdete. Nicméně před spuštěním vaší první hry, byste se měli podívat do nastavení přes ozubené kolečko vlevo nahoře a nastavit si grafiku a zvuk dle vašich představ. Tyto nastavení si budete samozřejmě ještě dolazovat během následujících prvních her. Ostatní sekce nastavení vás jako nováčka nemusí zajímat.

Začínáme hrát
Jako nový hráč musíte první splnit tutorialové cvičení a až poté budete moct začít hrát "doopravdovou" Dotu. Po prvním spuštění vás to nikam jinám, než na tutorial nepustí. Po splnění prvního tutorialového cvičení, už můžete začít hrát normální hry, ale doporučujeme dodělat všechny tutorialy.
Po dohrání tutorialu si už můžete zkusit doopravdovou mapu Doty. V hlavním menu vyberte položku HRÁT a vlevo máte několik možností na výběr. Vás budou zezačátku zajímat jen tři tyto:
NAJÍT ZÁPAS - ve kterém budou s váma i proti vám hrát jiní hráči
NAJÍT CO-OP ZÁPAS S BOTY -ve kterém budete hrát v týmu s jinými hráči proti botům
PROCVIČOVÁNÍ S BOTY - budete hrát jen s boty (jako první hry, byste měli vybírat tuto možnost, abyste si to trochu ošahali)
V nastavení hledání zápasů jsou u některých možností tato nastavení:
HERNÍ MÓDY - vyberete způsob, podle kterého se budou zezačátku vybírat hrdinové (zvolte VÝBĚR ZE VŠECH nebo klidně i ostatní, ale HLAVNĚ NE KAPITÁNSKÝ REŽIM!)
REGIONY - neboli server, na kterém budete hrát. Vyberte Západní Evropu a Východní Evropu.
JAZYKY - jazyk v kterém si budete psát s ostatními hráči

Jak již bylo zmíněno nahoře, nejlepší bude, když první projdete tutoriálem, potom budete hrát první hry jen s boty. Po pár hrách byste mohli vyzkoušet CO-OP proti botům a nakonec normální zápas proti jiným hráčům.
Když hledáte zápas pomocí NAJÍT ZÁPAS, běží v pozadí matchmaking systém, který vám do hry přiřadí hráče co nejblíže vaší úrovně.

Už, mi nezbývá nic jiného než popřát hodně štestí, a hodně vyhraných her ;)
ex. Hlavní mapper, CS Admin, správce MC akademie, správce CS admin-akademie, MC Cheathunter, MC Admin, CS Support, MC Support, PP Administrátor, GM, PS, správce Dota2 sekce ...

Since 2011
Uživatelský avatar
2011
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
 
Příspěvky: 610
Registrován: 08 zář 2014, 16:42

Začátečnici na Dota2!

od Rumcajz » 31 pro 2016, 18:35

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Tutoriály

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků