Sledujte aktuální free rotace hrdinů.

Free rotace - 3.1. - 10.1.

Příspěvekod xSlayee » 05 led 2017, 22:50

Obrázek
Nová bezplatná rotácia šampionov od 3.1.2017

Šampioni v rotacií a ich schopnosti:

Blitzcrank (3150 IP alebo 790 RP)
Manová bariéra (Pasivka) - Když se Blitzcrankovo zdraví ocitne pod úrovní 20 %, aktivuje se mu Manová bariéra. Vytvoří se tak na 10 sekund štít, jehož síla se rovná 50 % jeho aktuální many. Manová bariéra se může spustit jen jednou za 90 sekund.
Raketový úchop (Q) - Blitzcrank vystřelí svou pravou ruku, která popadne prvního protivníka, na kterého narazí. Způsobí mu tím poškození a přitáhne jej k sobě.
Turbo (W) - Blitzcrank aktivuje turbodmychadlo, čímž se mu výrazně zvýší rychlost pohybu i útoků. Po skončení efektu je dočasně zpomalený.
Silopěst (E) - Blitzcrank nabije svou pěst, jeho následující útok tak způsobí dvojnásobné poškození a vyhodí cíl do vzduchu. Blitzcrank nabije svou pěst, takže jeho následující útok způsobí dvojnásobné poškození a vyhodí cíl do vzduchu.
Statické pole (R) - Pasivně zasahuje okolní nepřátele energetickými výboji. Pokud Blitzcrank tuto schopnost aktivuje, způsobí okolním protivníkům další poškození a na 0,5 sekundy je umlčí. Zruší tím však pasivní výboje do doby, než se Statické pole opět dobije.

Gnar (6300 IP alebo 975 RP)
Gen zuřivosti (Pasivka) - Kdykoliv je Gnar v boji, generuje se mu zuřivost. Jakmile její hodnota dosáhne maxima, přemění se na Mega Gnara, čímž se zvýší jeho odolnost a získá přístup k novým schopnostem.
Hod bumerangem / Hod balvanem (Q) - Gnar hodí bumerang, který nepřátelům způsobuje poškození a zpomalení a následně se vrací zpět k němu. Pokud Gnar bumerang chytí, zkrátí se mu přebíjecí doba.
Mega Gnar hází balvan, který se zastaví o první zasaženou jednotku a způsobí poškození a zpomalení všem kolem sebe. Balvan lze opět sebrat a zkrátit tak přebíjecí dobu schopnosti.
Hyper / Drtivá rána (W) - Gnarovy útoky a kouzla jej nabudí, takže způsobí bonusové poškození a získá bonus k rychlosti pohybu.
Mega Gnar je příliš zuřivý, než aby se nechal zmocnit hyperaktivitou, takže místo toho se postaví na zadní a udeří pěstmi do země před sebou, čímž omráčí všechny nepřátele v okolí
Přeskok / Lámání kostí (E) - Gnar skočí na zvolenou pozici a odrazí se od hlavy jednotky, na kterou dopadne, čímž se přenese ještě dál.
Mega Gnar je příliš velký na to, aby odskočil, takže dopadne s drtivou silou a způsobí poškození všem jednotkám kolem sebe.
GNAR! (R) - Mega Gnar mrští vším kolem sebe ve zvoleném směru, čímž způsobí nepřátelům poškození a sníží jim rychlost pohybu. Nepřátelé, kteří zasáhnou zeď, budou omráčeni a utrpí bonusové poškození.

Lee Sin (4800 IP alebo 880 RP)
Příval (Pasivka) -Poté, co Lee Sin použije nějakou schopnost, jsou jeho další 2 základní útoky o 40 % rychlejší a každý z nich mu navrátí 20/10 bodů energie.
Zvuková vlna / Rezonující úder (Q) - Zvuková vlna: Lee Sin vyšle disharmonickou zvukovou vlnu, pomocí které zjistí polohu svých nepřátel. Prvnímu nepříteli, kterého vlna zasáhne, způsobí fyzické poškození. Pokud Zvuková vlna někoho zasáhne, může Lee Sin v následujících 3 sekundách seslat Rezonující úder.
Zachránce / Železná vůle (W) - Zachránce: Lee Sin přispěchá k určenému spojenci a zaštítí se před poškozením. Pokud je tím spojencem šampion, dostane štít i on. Po použití Zachránce může Lee Sin po dobu následujících 3 sekund seslat Železnou vůli.
Železná vůle: Lee Sin se díky svému intenzivnímu výcviku cítí v boji jako doma. Na 4 sekundy získá léčení útoky a vysávání života.
Bouře / Ochromit (E) - Bouře: Lee Sin udeří do země a vyšle tlakovou vlnu, která způsobí magické poškození a také odhalí zasažené nepřátelské jednotky. Pokud Bouře zasáhne nepřítele, Lee Sin může na následující 3 sekundy seslat Ochromení.
Ochromení: Lee Sin ochromí okolní nepřátele odhalené Bouří, čímž jim sníží rychlost pohybu na 4 sekundy. Rychlost pohybu se během této doby postupně obnovuje.
Dračí hněv (R) - Lee Sin provede mocný kruhový kop, čímž svůj cíl odhodí nazpět a způsobí fyzické poškození jemu i všem nepřátelům, se kterými se srazí. Sražení nepřátelé jsou na krátkou dobu vyhozeni do vzduchu. Tuto techniku ho naučil Jesse Perring, Lee Sin však neskopává hráče z mapy.

Miss Fortune (3150 IP alebo 790 RP)
Dotyk lásky (Pasivka) - Kdykoliv Miss Fortune zaútočí na nějaký nový cíl, způsobí mu bonusové fyzické poškozen
Dvojnásob (Q) - Miss Fortune vypálí na nepřítele střelu, čímž způsobí poškození jak jemu, tak i cíli za ním. Oba zásahy mohou navíc aplikovat Dotyk lásky.
Ostrý krok (W) - Když na Miss Fortune nikdo neútočí, zvyšuje se jí pasivně rychlost pohybu. Aktivace této schopnosti udělí krátkodobý bonus k rychlosti útoků. Pokud Ostrému kroku běží přebíjecí doba, Dotyk lásky ji zkracuje.
Ať zaprší (E) - Miss Fortune odhalí danou oblast a zasype ji rojem střel, který způsobí několik vln poškození všem protivníkům a také je zpomalí.
Salva kulek (R) - Miss Fortune soustředí roj střel do kuželu před sebou, čímž nepřátelům způsobí rozsáhlé poškození. Každá vlna Salvy kulek může způsobit kritický zásah.

Sejuani (4800 IP alebo 880 RP)
Mráz (Pasivka) - Poškození nepřítele dovedností nebo základním útokem poskytne Sejuani bonus k brnění a zkrátí působení zpomalujících efektů, které na ni sešlou protivníci.
Arktický útok (Q) - Vyrazí kupředu, vyhodí nepřátele do vzduchu a způsobí jim magické poškození. Zastaví se, až do vzduchu vyhodí nepřátelského šampiona.
Řemdih severního větru (W) - Následující Sejuanin základní útok způsobí cíli i všem nepřátelům v jeho okolí bonusové magické poškození. Poté roztočí svůj řemdih a způsobí okolním nepřátelům magické poškození.
Permafrost (E) - Schopnosti a základní útoky na nepřátele umisťují efekt Mráz. Aktivováním Permafrostu dojde k poškození a zpomalení všech okolních nepřátel, kteří na sobě mají efekt Mráz.
Ledovcové sevření (R)- Sejuani před sebe vrhne bolaso z pravého ledu. Pokud jím zasáhne nepřátelského šampiona, rozletí se zbraň na kusy a omráčí cíl i ostatní okolní protivníky. Jestliže bolaso doletí až na konec svého maximálního dosahu, rozpadne se na kusy a zpomalí okolní nepřátele.

Sion (1350 IP alebo 585 RP)
Slavná smrt (Pasivka) - Sion se po smrti znovu oživí, ale hodnota jeho zdraví bude rychle klesat. Jeho útoky se výrazně zrychlí, získají 100 % k hodnotě léčení útoky a způsobují bonusové poškození ve výši 10 % maximálního zdraví cíle (příšerám max. 75 bodů).
Ničivý úder (Q) - Sion se napřáhne k mocnému máchnutí v oblasti před sebou, které po aktivaci způsobí poškození všem zasaženým nepřátelům. Pokud se napřahuje dostatečně dlouho, budou zasažení protivníci navíc vyhozeni do vzduchu a omráčeni.
Výheň duší (W) - Sion kolem sebe vytvoří štít; po 3 sekundách může tuto schopnost použít znovu a způsobit okolním nepřátelům magické poškození. Sion zabíjením nepřátel pasivně zvyšuje své maximální zdraví.
Zabijákův řev (E) - Sion vyšle rázovou vlnu s krátkým dosahem, která prvnímu zasaženému cíli způsobí poškození, zpomalí jej a sníží mu hodnotu brnění. Pokud tato vlna zasáhne poskoka nebo příšeru, odhodí je zpět a způsobí poškození a zpomalení všem nepřátelům, jimiž jednotka proletí.
Nezastavitelný masakr (R) - Sion se rozběhne zvoleným směrem, jeho rychlost se postupně zvyšuje. Pomocí kurzoru může v omezené míře řídit směr běhu. Když narazí do nějakého nepřítele, způsobí mu poškození a vyhodí jej do vzduchu; hodnoty se odvíjejí od toho, jak velkou vzdálenost urazil.

Sona (3150 IP alebo 790 RP)
Siloakord (Pasivka) - Poté, co Sona sešle 3 kouzla, způsobí její další útok bonusové magické poškození a bude mít i další efekt v závislosti na tom, kterou píseň naposledy aktivovala.
Hymna chrabrosti (Q) - Sona zahraje Hymnu chrabrosti, při níž zazní ostré zvukové vlny, které způsobí magické poškození dvěma nejbližším nepřátelům, především šampionům a příšerám. Sona získá dočasnou auru, která spojencům označeným touto zónou zvýší působené poškození po jejich příštím útoku na nepřátele.
Árie vytrvalosti (W) - Sona zahraje Árii vytrvalosti, která vyléčí Sonu a okolního spojence. Sona získá dočasnou auru, která spojencům označeným touto oblastí poskytne dočasný štít.
Píseň rychlosti (E) - Sona zahraje Píseň rychlosti, čímž okolním spojencům zvýší rychlost pohybu. Sona získá dočasnou auru, která spojeneckým šampionům označeným touto zónou zvýší rychlost pohybu po jejich příštím útoku.
Crescendo (R) - Sona zahraje silný akord, kterým omráčí nepřátelské šampiony a donutí je k tanci, čímž jim způsobí magické poškození. Každý stupeň zkrátí základní přebíjecí dobu Soniných základních schopností.

Twisted Fate (1350 IP alebo 585 RP)
Cinknuté kostky(Pasivka) - Když Twisted Fate někoho zabije, hodí svými 'šťastnými' kostkami a dostane o 1 až 6 zlaťáků navíc.
Divoké karty (Q) - Twisted Fate hodí tři karty, které způsobí poškození všem zasaženým nepřátelům.
Vybrat kartu (W) - Twisted Fate si z balíčku vytáhne magickou kartu a použije ji při příštím útoku, čímž způsobí bonusový efekt.
Podvodný balíček (E) - Twisted Fate způsobuje jednou za 4 útoky bonusové poškození. Navíc se mu zvýší rychlost útoků.
Osud (R) - Twisted Fate předpoví budoucnost svých protivníků, čímž odhalí všechny nepřátelské šampiony a umožní použití Brány, jejíž pomocí se může během 1,5 sekundy teleportovat na libovolné místo na mapě.

Twitch (3150 IP alebo 790 RP)
Smrtící jed (Pasivka) - Twitchovy základní útoky cíl nakazí a každou sekundu mu způsobují přímé poškození.
Přepadení (Q) - Twitch se na krátkou dobu zneviditelní a po tuto dobu získá vyšší rychlost pohybu. Po zrušení kamufláže Twitch získá na krátkou dobu vyšší rychlost útoků.
Soudek s jedem (W) - Twitch vrhne na danou pozici soudek s jedem. Ten vybuchne, zpomalí zasažené cíle a způsobí jim smrtící otravu.
Nakazit (E) - Twitch výbuchem rozšíří zákeřné nemoci a způsobí tak ještě větší masakr v řadách otrávených nepřátel.
Bez míření! (R) - Twitch uvolní veškerou sílu své kuše a na velikou vzdálenost vystřelí šipky, které proniknou všemi nepřáteli, kteří se jim postaví do cesty.

Yasuo (6300 IP alebo 975 RP)
Poutníkova cesta (Pasivka) - Yasuova šance na kritický zásah je dvojnásobná. Navíc si Yasuo buduje štít, kdykoliv se pohybuje. Štít se spustí, když utrpí poškození od šampiona nebo příšery.
Ocelová bouře (Q) - Základní útok mířenou schopností. Po dvou úspěšných Ocelových bouřích vypustí další tornádo, které nepřátele vyhodí do vzduchu.
Větrná zeď (W) - Vytvoří pohyblivou zeď, která blokuje nepřátelské střely.
Vytvoří pohyblivou zeď, která po dobu 4 sek. blokuje všechny nepřátelské projektily.
Rozmáchlá čepel (E) - Proběhne skrz jednotku, které s každým sesláním způsobí zvyšující se magické poškození
Poslední dech (R) - Přesune se k jednotce a opakovanými údery jí způsobí velké poškození. Lze seslat pouze na cíle ve vzduchu.
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Free rotace - 3.1. - 10.1.

od Rumcajz » 05 led 2017, 22:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Free Rotace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků