• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]randalesko/ SniperWar
Nick na serveru: randalesko
SID: STEAM_0:0:174679411
Sekce, na které chci práva: Sniper War
Věk: 16
Mé HlStats: skúšal som sa dostať na hl stats AWP serveru, ale ukazuje to, že nikto tam nieje
Bany, které jsem dostal: Na CS 1.6 som sa pohádal s jedným daným adminom, ktorý mi napálil permanentný BAN za WH, ban bol zrušený.
Něco o mně: Vek, že mám len 16 môže klamať
som priateľský, spoľahlivý, na CS GO dosť aktívny, hrávam basketbal, kde som tiež kapitán svojho družstva, takže si viem vybudovať autoritu
Proč právě já: prostý, jednoduchý dôvod. Som na servery aktívny, rozumiem si tam s pár chalanmi, dievčatami. Vadí mi, že tam vrieskajú a nadávajú malé deti, ktorým následne nadávajú väčší típci. Ten server mám veľmi rád a hrozne to všetkým znechucuje hru, ak je tam neporiadok. Môžem zaručiť, že si to tam dám do laty
Zkušenosti s CS:GO: CS GO hrávam pol roka, začalo ma baviť tradovanie zbraní.
Případné poznámky: určite mi dajte adminstvo na tom servery to vyzerá katastrofálne
SID: STEAM_0:0:174679411
Sekce, na které chci práva: Sniper War
Věk: 16
Mé HlStats: skúšal som sa dostať na hl stats AWP serveru, ale ukazuje to, že nikto tam nieje
Bany, které jsem dostal: Na CS 1.6 som sa pohádal s jedným daným adminom, ktorý mi napálil permanentný BAN za WH, ban bol zrušený.
Něco o mně: Vek, že mám len 16 môže klamať

Proč právě já: prostý, jednoduchý dôvod. Som na servery aktívny, rozumiem si tam s pár chalanmi, dievčatami. Vadí mi, že tam vrieskajú a nadávajú malé deti, ktorým následne nadávajú väčší típci. Ten server mám veľmi rád a hrozne to všetkým znechucuje hru, ak je tam neporiadok. Môžem zaručiť, že si to tam dám do laty

Zkušenosti s CS:GO: CS GO hrávam pol roka, začalo ma baviť tradovanie zbraní.
Případné poznámky: určite mi dajte adminstvo na tom servery to vyzerá katastrofálne

- randalesko
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté]randalesko/ SniperWar
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: randalesko/ SniperWar
post664225.html#p664225
Asi ste sa nepohádali. To by si sa musel pohádať s 3 CHH a 1 adminom. Navyše, tvoje správanie v žiadosti a klamanie o unbane sa mi nepáči tiež.
Zamietam, prejav snahu a reálny záujem o pomoc a nie o nutnosť mať práva.
Asi ste sa nepohádali. To by si sa musel pohádať s 3 CHH a 1 adminom. Navyše, tvoje správanie v žiadosti a klamanie o unbane sa mi nepáči tiež.
Zamietam, prejav snahu a reálny záujem o pomoc a nie o nutnosť mať práva.
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1