• Stránka 1 z 1
Profiq / JB 1
Čau, zahrál jsem si po dlouhé době JB1 a docela mě zaskočilo chování jednoho admina, konkrétně profiqa..
Hráli jsme klasické kolo kdy hráč "bububu"
dal příkaz "pojďte za mnou" všichni hráči pochopili krom hráče Profiq který šel nepřímo. Potom simon dal příkaz ať se pustí klávesnice a myš protože tam měl se speedem.
Samozřejmě vím že demo bez zvuku je nedostačující důkaz, ale třeba bude Profiq natolik profik a postaví se k tomu jako charakter a přízná se že pochybil.
http://leteckaposta.cz/uploaded/147431390 49:50-50:10+
Hráli jsme klasické kolo kdy hráč "bububu"

Samozřejmě vím že demo bez zvuku je nedostačující důkaz, ale třeba bude Profiq natolik profik a postaví se k tomu jako charakter a přízná se že pochybil.
http://leteckaposta.cz/uploaded/147431390 49:50-50:10+
-
Camron - Pokročilý
Profiq / JB 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Profiq / JB 1
Hrála se mapa oasis,simon nás poslal do boxu a tam dal nějakou atrakci a pak řekl jděte pryč z boxu. Já odešel z boxu a šel jsem někam mezi palmy a až potom asi po cca 5vteřinách simon řekl pojďte za mnou. Já šel a ty jsi mě pak zabil že jsem šel nepřímou cestou což není pravda.
Psal jsem ti že jsem chtěl vysvětlení ale arogantně jsis říkal svoje tak si dostal ban za FK.
Psal jsem ti že jsem chtěl vysvětlení ale arogantně jsis říkal svoje tak si dostal ban za FK.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Ikdyž se dobře dívám, tak po příkazu "puste klávesnici a myš" přišel příkaz pojďte za mnou a ty jsi šel, zastavil si na milisekundu a pokračoval dál, v závislosti na to že jsi sledoval to co já dělám či udělám. Dalo by se to brát jako nepřímý směr.
-
Camron - Pokročilý
Koukal jsem na HLTV a je to čas 39:35 akorát je to bez zvuku, takže jestli nemáš nějaké jiné demo než HLTV tak to dál asi nevyřešíme..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Z dema je jasně patrné o co šlo, zvuk není potřeba.
Všichni vězni běží za Simonem, jen hráč Profiq se zastaví aby se podíval které CT ho hitovalo. Toto zastavení ho stálo život zcela v souladu s pravidly.
Pokud má admin výhrady k chování CT, má zasáhnout. Admin v tomto případě nezasáhl, pouze porušil příkaz Simona.
Každému se stane, že udělá něco blbě. Avšak měl by se k tomu postavit čelem a omluvit se. Ne psát že hráč nemluví pravdu (dodal důkaz že mluví) nebo že bez zvuku se stížnost vyřešit nedá (v tomto případě zvuk potřebný není).
Na základě těchto skutečností, bude admin potrestán.
Stížnost oprávněná.
Všichni vězni běží za Simonem, jen hráč Profiq se zastaví aby se podíval které CT ho hitovalo. Toto zastavení ho stálo život zcela v souladu s pravidly.
Pokud má admin výhrady k chování CT, má zasáhnout. Admin v tomto případě nezasáhl, pouze porušil příkaz Simona.
Každému se stane, že udělá něco blbě. Avšak měl by se k tomu postavit čelem a omluvit se. Ne psát že hráč nemluví pravdu (dodal důkaz že mluví) nebo že bez zvuku se stížnost vyřešit nedá (v tomto případě zvuk potřebný není).
Na základě těchto skutečností, bude admin potrestán.
Stížnost oprávněná.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Já si dokážu chybu přiznat, jen co jsem koukal demo z mého pohledu tak mi to připadalo že jsem nic špatného neudělal za co bych měl mít kill, až tedka když jsem se na to znova podíval (tentokrát z pohledu camrona) tak jsem zjistil že tam to bylo očividně nepřímá cesta, takže se ti velice omlouvám za způsobené problémy 

-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1