Sledujte aktuální free rotace hrdinů.

Free rotace - 10.1. - 17.1.

Příspěvekod xSlayee » 10 led 2017, 15:06

Obrázek
Nová bezplatná rotácia šampionov od 10.1.2017

Šampioni v rotacií a ich schopnosti:

Corki (3150 IP alebo 790 RP)
Magitechnická munice (Pasivka) -Corkiho základní útok způsobuje bonusové poškození, z čehož polovina je v podobě magického poškození. Jednou za čas na Corkiho základnu přijde Balíček, který když sebereš, ti dočasně poskytne zvýšenou rychlost pohybu mimo boj a vylepší Valkýru na Zvláštní zásilku.
Fosforová bomba (Q) - Corki vystřelí na zaměřenou pozici bleskovou bombu, čímž způsobí magické poškození nepřátelům v oblasti. Tento útok navíc v dané oblasti na určitou dobu odhalí jednotky.
Valkýra (W) - Corki popoletí o kousek zvoleným směrem a shodí bomby, jež za sebou zanechají ohnivou stopu. Všem nepřátelům, kteří se včas nestáhnou, tak způsobí poškození.
Rotační kulomet (E) - Corkiho rotační kulomet vypálí rychlou salvu v kuželové výseči před sebou, čímž nepřátelům způsobí poškození a sníží jim hodnotu brnění a odolnosti vůči magii.
Raketová salva (R) - Corki na vybranou oblast vypálí raketu, která po dopadu vybuchne, čímž poškodí nepřátele v okolí. Corki si postupně ukládá rakety až do jistého limitu. Každá 3. raketa bude Velká, která způsobí poškození navíc.

Janna (1350 IP alebo 585 RP)
Vítr v zádech (Pasivka) - Zvyšuje rychlost pohybu všech spojeneckých šampionů utíkajících k ní o 8 %.
Kvílející vítr (Q) - Vytvořením lokalizované změny tlaku a teploty může Janna vyvolat malou bouři, která časem nabírá na velikosti. Opětovnou aktivací tohoto kouzla bouři vypustí. Po vypuštění bouře vyletí směrem, kterým byla seslána, a poškodí a odhodí všechny nepřátele v cestě.
Vánek (W) - Janna povolá elementála vzduchu, který jí pasivně zvyšuje rychlost pohybu a umožňuje jí procházet skrz ostatní jednotky. Aktivováním této schopnosti může navíc způsobit nepřátelům poškození a snížit jim rychlost pohybu. Pokud schopnosti plyne přebíjecí doba, její pasivní efekt nepůsobí.
Oko bouře (E) - Janna vyčaruje obrannou vichřici, která zaštítí spojeneckého šampiona nebo věž před poškozením a zvýší jim útočné poškození.
Monzun (R) - Janna se obklopí magickou bouří a odhodí okolní nepřátele. Až se bouře uklidní, bude příjemný vánek po dobu dalšího trvání schopnosti léčit okolní spojence.

Kalista (6300 IP alebo 975 RP)
Soustředění na boj (Pasivka) -Vydáš-li příkaz k pohybu, zatímco se Kalista napřahuje k základnímu útoku nebo schopnosti Probodnutí, odskočí při provedení útoku zvoleným směrem.
Probodnutí (Q) - Vrhne rychle letící oštěp, jenž proletí nepřáteli, které zabije.
Strážce (W) - Pasivně získává rychlost útoků a když útočí na stejný cíl jako přísahou spoutaný spojenec, způsobuje bonusové poškození. Aktivací vyšleš duši na hlídku a ta odhalí oblast před sebou.
Vytržení z rány (E) - Když útočí, probodne cíle svými oštěpy. Aktivací oštěpy vyrveš, čímž protivníka zpomalíš a způsobíš mu zvyšující se poškození.
Volání osudu (R) - Kalista k sobě teleportuje svého přísahou spoutaného spojence. Ten získá schopnost vrhnout se na zvolenou pozici a odhodit nepřátelské šampiony.

Kindred (6300 IP alebo 975 RP)
Kindredovo znamení (Pasivka) - Kindred si může označovat cíle, které bude lovit. Když Kindred lov úspěšně dokončí, trvale si posílí základní útoky a Tanec šípů.
Tanec šípů (Q) - Kindred udělá kotoul a vystřelí až tři šípy na okolní cíle.
Vlčí běsnění (W) - Vlk se rozzuří a zaútočí na nepřátele okolo.
Vzrůstající hrůza (E) - Ovečka vystřelí dobře namířenou střelu, čímž cíl zpomalí. Pokud ovečka na cíl vystřelí ještě dvakrát, její třetí útok místo toho nasměruje vlka k tomu, aby na cíl skočil a způsobil mu obrovské poškození.
Oveččina záštita (R) - Ovečka všem živým věcem v zóně poskytuje záštitu před smrtí. Dokud účinek neskončí, nic nemůže zemřít. Na konci jsou jednotky vyléčeny.

Lissandra (6300 IP alebo 975 RP)
Ledorozená (Pasivka) - Každých 18 sekund nestojí příští použití Lissandřiny dovednosti žádnou manu. Přebíjecí doba této schopnosti se zkracuje o 1 sekundu, kdykoliv Lissandra nějakou svou schopností omezí pohyblivost nepřítele (netýká se omezení pohyblivosti pomocí předmětů).
Ledový střep (Q) - Vrhne ledový oštěp, který se při zásahu protivníka roztříští, způsobí magické poškození a sníží cíli rychlost pohybu. Úlomky cílem proletí a způsobí stejné poškození i dalším zasaženým nepřátelům.
Mrazivý kruh (W) -Obalí okolní protivníky ledem, způsobí jim magické poškození a znehybní je.
Ledovcová stezka (E) - Lissandra vytvoří ledový spár, který způsobí magické poškození. Opětovné seslání této schopnosti teleportuje Lissandru na aktuální pozici spáru.
Mrazivý hrob (R)- Pokud je kouzlo sesláno na nepřátelského šampiona, cíl zmrzne a je omráčený. Je-li sesláno na Lissandru, obalí se krustou černého ledu. V takém případě je nezranitelná a není možné ji zacílit. Temný led se poté z cíle uvolní, způsobí magické poškození nepřátelům a sníží jim rychlost pohybu.

Nocturne (4800 IP alebo 880 RP)
Polostínové čepele (Pasivka) - Každých 10 sekund způsobí Nocturnův následující útok okolním nepřátelům 120 % fyzického poškození a jeho samotného vyléčí.
Šiřitel soumraku (Q) - Nocturne vrhne stínovou čepel, která způsobí poškození a zanechá za sebou Stezku soumraku. Dokud bude Nocturne na této stopě, může procházet ostatními jednotkami a získá zvýšené hodnoty rychlosti pohybu a útočného poškození.
Rouška temnoty (W) - Nocturne posílí své čepele, díky čemuž získá pasivní bonus k rychlosti útoků. Aktivace Roušky temnoty Nocturnovi umožňuje splynout se stíny a vytvořit magickou bariéru, která zablokuje jednu nepřátelskou schopnost a při úspěchu zdvojnásobí jeho pasivní rychlost útoků.
Nepopsatelná hrůza (E) - Nocturne sešle do mysli svého cíle noční můru, jež mu každou sekundu bude způsobovat poškození, a pokud se do konce jejího působení nevzdálí, bude cíl vyděšen.
Paranoia (R) - Nocturne sníží dohled všem nepřátelským šampionům a tím jim odebere možnost vidět své spojence. Pak se může vrhnout na nedalekého nepřátelského šampiona.


Rumble (4800 IP alebo 880 RP)
Titán ze smetiště (Pasivka) - Každé kouzlo, které Rumble sešle, zvyšuje jeho hodnotu horka. Jakmile dosáhne 50 % horka, ocitne se na rizikové úrovni, která všem jeho základním schopnostem přidává bonusové účinky. Jakmile se dostane na 100 % hranici, začne se přehřívat. Jeho základní útoky způsobují bonusové poškození, po dobu několika sekund však nemůže sesílat žádná kouzla.
Plamenomet (Q) - Rumble zapálí protivníky, které má před sebou. Na 3 sekundy tak způsobí magické poškození každému v kuželové výseči. Míra poškození je větší, pokud je množství horka na rizikové úrovni.
Štít ze šrotu (W) - Rumble aktivuje štít, který jej chrání před poškozením a na krátkou dobu jej výrazně zrychluje. Síla štítu a míra zrychlení jsou větší, pokud je množství horka na rizikové úrovni.
Elektrická harpuna (E) - Rumble vystřelí taser, který zasáhne cíl elektrickým proudem. Způsobí mu tak magické poškození a sníží mu rychlost pohybu. Rumble u sebe může mít až 2 harpuny najednou. Míra poškození a zpomalení je větší, pokud je množství horka na rizikové úrovni.
Vyrovnávač (R) -Rumble vystřelí několik raket, které vytvoří ohnivou stěnu, jež poškozuje a zpomaluje nepřátele.

Shen (3150 IP alebo 790 RP)
Bariéra Ki (Pasivka) - Když Shen sešle kouzlo, získá štít. Ovlivnění ostatních šampionů zkrátí přebíjecí dobu tohoto efektu.
Soumračný útok (Q) - Shen povolá svou přízračnou čepel, aby s ní útočil a působil poškození na základě maximálního zdraví cíle. Pokud se srazí s nepřátelským šampionem, její útoky výrazně nabydou na síle a všichni zasažení nepřátelé budou zpomaleni, když budou od Shena utíkat.
Duchovní útočiště (W) - Útoky, které by zasáhly Shena nebo jeho spojence poblíž přízračné čepele, budou zablokovány.
Stínový běh (E) - Shen se vrhne vybraným směrem a po cestě vyprovokuje nepřátele.
Stát při sobě (R) - Shen zaštítí zaměřeného spojeneckého šampiona před obdrženým poškozením a krátce nato se teleportuje na jeho pozici.

Taric (1350 IP alebo 585 RP)
Udatnost (Pasivka) - Seslání schopnosti posílí dva následující základní útoky, kterými Taric způsobí bonusové magické poškození, přebíjecí doby jeho základních schopností se zkrátí a tyto dva útoky budou provedeny v rychlém sledu.
Dotek světla (Q) - Vyléčí okolní spojenecké šampiony na základě počtu dostupných nabití.
Bašta (W) - Pasivně zvyšuje hodnotu brnění Taricovi a jeho chráněnci pod vlivem Bašty.
Oslnit (E) - Taric vystřelí paprsek hvězdného světla, který po krátké prodlevě způsobí nepřátelům magické poškození a omráčí je.
Kosmická záře (R) - Po prodlevě vyšle kosmickou energii na okolní spojenecké šampiony a na krátkou dobu je učiní nezranitelnými

Zilean (1350 IP alebo 585 RP)
Čas v láhvi (Pasivka) - Zilean si ukládá čas jako zkušenosti. Až bude mít dost zkušeností na to, aby dokončil úroveň spojence, může je kliknutím pravého tlačítka na spojence předat. Zilean obdrží stejně tolik zkušeností, kolik jich předal. Nelze použít v boji
Časovaná bomba (Q) - Hodí do zaměřené oblasti bombu, která se přilepí na jednotku, jež se ocitne v její blízkosti (prioritizuje šampiony). Nálož po 3 sekundách vybuchne a způsobí plošné poškození. Pokud Časovaná bomba vybuchne předčasně kvůli jiné Časované bombě, exploze zasažené nepřátele navíc omráčí.
Přetočit (W) - Zilean se může připravit na budoucí střety a zkrátit si přebíjecí doby všech ostatních schopností.
Zakřivení času (E) - Zilean zakřiví čas kolem libovolné jednotky, čímž po krátkou dobu sníží rychlost pohybu protivníkovi či zvýší rychlost pohybu zvolenému spojenci.
Časový posun (R) - Zilean umístí na spojeneckého šampiona ochrannou časovou runu. Pokud pak daný spojenenec utrpí smrtelné poškození, bude teleportován zpět v čase.
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Free rotace - 10.1. - 17.1.

od Rumcajz » 10 led 2017, 15:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Free Rotace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků