Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Shaco

Příspěvekod xSlayee » 12 led 2017, 16:14

Shaco
Obrázek
ďábelský šašek


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Bodnutí do zad (Passivka)
Obrázek

Shacovy základní útoky způsobují kritický zásah a dodatečné poškození, když na jednotku útočí zezadu. Jednotky lze bodnout do zad vždy jen jednou za několik sekund, na což má vliv Shacova hodnota zkrácení přebíjecích dob.

Oklamat (Q)
Obrázek
Dosah: 400

Shaco se stane neviditelným a teleportuje se do vybrané oblasti. Jeho příští útok způsobí bonusové poškození.

Čertík v krabičce (W)
Obrázek
Dosah: 500

Shaco vytvoří skrytého Čertíka v krabičce. Když se spustí, vystraší okolní nepřátele a zaútočí na ně.

Otrávené dýky (E)
Obrázek
Dosah: 625

Shacovy dýky pasivně způsobují zasaženým cílům otravu, čímž jim zpomalují rychlost pohybu. Může své dýky také hodit a způsobit tak svému cíli další poškození a otravu. Vržená kudla způsobí bonusové poškození na základě chybějícího zdraví cíle.

Halucinace (R)
Obrázek
Dosah: 25000

Shaco vedle sebe vytvoří svou vlastní iluzi, která může útočit na okolní nepřátele (věžím působí snížené poškození). Po smrti vybuchne, přičemž vytvoří tři malé Čertíky v krabičce a způsobí poškození okolním nepřátelům.

MYTOLOGIE


Pro většinu lidí není smrt žádná zábava. Ledaže byste byli Shaco - v tom případě může být k popukání. Shaco je prvním praktikujícím vraždícím komikem na celém Valoranu; dělá vtípky tak dlouho, dokud z toho jeho oběť nezemře. Sám se tomu pak od srdce zasměje. Tento ďábelský šašek je obestřen závojem tajemství. Nikdo vlastně neví, odkud přišel, a Shaco nemá nejmenší zájem na tom, aby to sám prozradil. Mnozí se domnívají, že Shaco nepochází z Runeterry, nýbrž že sem byl povolán z jakéhosi temného pokrouceného světa. Jiní mají za to, že je démonickým zhmotněním temných vábení lidstva, a proto se s ním nelze nijak rozumně domluvit. Nejvěrohodnější teorií ovšem je, že je Shaco nájemný zabiják, který se snaží nějak zabavit při čekání na další zakázky. Shaco už mnohokrát prokázal svou nebývalou prohnanost: dosud žádnému strážci zákona se jej nepodařilo dopadnout a předvést k výslechu pro některý z jeho mnoha hrůzných krvavých zločinů. Je až k neuvěření, že je takovémuto pekelnému stvoření umožněno pohybovat se volně po svobodě.

Důvody, které Shaca vedly ke vstupu do Ligy legend, zná jen on sám - stejně jako pravdu o svém původu. Šíří kolem sebe aureolu strachu, kvůli které se ho straní nejen ostatní šampioni, ale i média. Pouze vyvolávači z Válečného institutu vědí, proč bylo této stvůře povoleno vstoupit do Ligy, většina Runeterřanů se však domnívá, že se tak snaží mít kluzkého a nebezpečného Shaca pod přímým dohledem. Není žádným překvapením, že tento šampion je oblíbený především na místech, kde šílenství bývá považováno za přínos a ne za handicap, jako jsou po moci toužící města Zaun a Noxus.

Nikdy mu za žádných okolností neříkej, že z těch jeho vtipů umřeš smíchy.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Shaco
Šílený kloboučník Shaco (520 RP)
Královský Shaco (520 RP)
Louskáček Shaco (Unavailable RP)
Natahovací Shaco (Unavailable RP)
Shaco z blázince (975 RP)
Maskovaný Shaco (975 RP)
Žolík Shaco (790 RP)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Shaco

od Rumcajz » 12 led 2017, 16:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků