I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Stížnost na "Aweeho"

Příspěvekod tomas258 » 22 led 2017, 10:06

Tak jsem tady zas, teď z trošku jiného soudku a sice "Awee" napsal veřejně na forum, že jsem si vymýšlel nějaké stížnosti a psal mu je do PM, proto za pokus o pošpinění mé osoby bych chtěl vidět důkazy o tom, že jsem tak učinil. Konkrétně myslím tohle "V těch PMkách si byl jiný hrdina, když sis vymýšlel udání na ostatní.."
tomas258
Zkušený
Zkušený

Stížnost na "Aweeho"

od Rumcajz » 22 led 2017, 10:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na "Aweeho"

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 22 led 2017, 11:37

Kód: Vybrat vše
Demence adminů
Odesláno: 28 pro 2016, 00:32
Od: tomas258
Komu: Awee (cti ejvi)

Zdravím, můžu ti poslat demo z JB1, kde se admini chovají jako totální tupci, překřikují jeden druhého, zdržují hru a dávají FK. Potřebuji ale aby jsi mi slíbil, že zůstanu v anonymitě.

Odesláno: 28 pro 2016, 15:29
od tomas258
 Kosso, Viktor, Odysee, Frank.
Byl bych rád aby mi byl sdělen verdikt, jestli bude nějaký admin potrestán a popřípadě jak. Děkuji.

Na základě tohoto byli zrušeni admini Odysee a Kosso. Nicméně si tam vypsal asi 8 časů kde ses snažil najít na adminy i tu nejmenší špínu, přesto že nic neporušili.

Odesláno: 10 led 2017, 17:58
od tomas258

Vzhledem k tomu, že od tebe odpověď nedostanu, tak tady mám nejspíše další stížnost na admina.
2, Situace - jsem na řadě a mám jít na stupínek u bazénu. Simon dále řekne "pokud tě já a sára a smajlos hitneme, tak máš kill, simon má ale AWP a zabije mě bez toho, aniž by mě ostatní Ct vůbec mohli hitnout, je to FK a nebo demence simona?

Tato stížnost měla 2 části. První byla nedostatečně popsána. Druhou uvádím pro příklad, jak je hráč hloupý a snaží se kazit hru a slovíčkařit. Taky jsem ho upozornil aby první popsal pořádně.
Odesláno: 10 led 2017, 18:11
od tomas258
blablabla

Více méně stejné kecy, situace si opět popsal podle svého v rozporu se skutečností.

Odesláno: 11 led 2017, 12:13
od tomas258

Nejde mi pořád na rozum co na to nechápeš :D.
blablabla

Opět to popsal podle sebe v rozporu se skutečností.

Odesláno: 11 led 2017, 18:30
od tomas258

čas - 38:30, tady máš celou situaci i admina, který jí používá.

Na demu byla situace jiná než hráč popisoval v PM ve snaze někoho poškodit. Opakovaně jsem ho vyzval aby situaci popsal přesně tak jak probíhala, ale ne.
Na základě této poslední stížnosti kdy popisoval situaci jinak než proběhla, aby někomu mohl uškodit, jsem hráči odpověděl že na jeho zprávy již nebudu reagovat.
Mám na práci důležitější věci než se zabývat někým kdo si našel koníček v poškozování druhých.

Opakovaně jsem ho upozorňoval aby situaci popsal PŘESNĚ JAK SE STALA na serveru. Na JB může každý detail rozhodnout o vině či nevině. Pak už rozhodne jenom to, jak situaci popíšete..
Uvedu příklad:
Hráč mi napíše že admin je kokot protože mu dal ban za MFK, který on chudák vůbec nedal. Simon řekne "Po otevření cel běžte na stoly". Hráči na stoly nešli, on je zabil a dostal ban. Byl ban oprávněný? Jasně že nebyl! Ovšem když hráč popisoval situaci, tak vynechal fakt, že cely byly zavřené, tudíž hráči nemohli nikam jít a on je všechny v cele postřílel. Taková maličkost jako otevření a zavření cel a výsledek je úplně jiný..
Odesláno: 12 led 2017, 17:56
od tomas258

Dobře tedy, když nepomůžeš ty mě, nepomůžu ani já tobě. Žádný přestupek hráčů ani adminů nebudu nikam hlásit. Tvá demence že neumíš pochopit absolutně jednoduchý popis.

Odpovědí bylo že jsem dement, protože on neumí i přes upozornění popsat situaci tak jak probíhala :?

Slovíčkaříš, upravuješ si skutečnosti, snažíš se za zády všechny podrazit a tady budeš zvracet nesmysly jaký seš chudák?
Je až k nevíře, že se takovým šulinem musím pořád zabývat..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod tomas258 » 22 led 2017, 12:26

:D je až neskutečné jak jsem se opět zasmál... 1. věc - Ten popis by pochopil úplně každý, protože po posledním příkazu logicky musel otevřít cely, myslíš že čekal 45 minut až se změní mapa? 2. věc - když ti nebylo jasné kdy se cely otevřely, tak proč jsi mi prostě nenapsal "a kdy simon ty cely otevřel?" 3. věc - poukazuji na tvou aroganci, demenci a úpravu pravidel tak, jak se ti to hodí.
Proč to tvé pravidlo o "postavení se" nikdo neznal? Není ti to divné? Nemyslíš že na serveru by tě na to někdo upozornil? Já za to dostal ban, poslal jsem adminům screeny a najednou je to "úprava pravidel", dobře tedy, proč to teď ale zase měníš zpět? Proč když je to tak "logické", tak se to rázem mění? Prostě sis to upravil jak se ti to hodilo a já díky tomu dostal 2 neoprávněné a dementní bany. Je mi jasné že vy "vyšší" držíte spolu a tak z toho nic nebude, ale třeba si toho všimne nějaký hráč a rozmyslí si, jestli si to VIP, EVIP vůbec koupí. Takových situací je milion, škoda to psát dále...
tomas258
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod odyseenko » 22 led 2017, 18:54 VIP

Snáď sa na mňa HLSA neurazia a pochopia ma, prečo sem píšem.

Ahoj. Na začiatok musím podotknúť, aspoň ušetrím Garlinovi písanie, že Awee je ten, kto si môže dovoliť pozmeniť pravidlo. Teda teba do toho nemusí nič byť. Ak by som ti mal poradiť. Cesta do AT vedie rôznymi spôsobmi. Niekto si to vydrie hláseniami, PP-čkami a akadémiou, niekto je k tomu predurčený, ako sa vraví. Ty si chcel pomôcť tak, že si hlásil aweemu ako hráčov, tak aj adminov. A u mňa máš za to +! Áno, aj ja som bol zrušený vďaka tebe, ale mňa to nehnevá, skôr naopak! Motivovalo ma to k tomu, že potrebujem doladiť niektoré veci na JB, samozrejme nenarážam na pravidlá. Takže vlastne som ti aj vďačný. ;) Ale poradím ti. Radšej sa vykašli na to, čo tu riešiš, daj si zo dve pivá (radí ŠteKo a vie o čom hovorí :D ) , možno cigaretku, popremýšľaj a zistíš, že sa stačí Aweemu ospravedlniť a skúsiť to nepreháňať a uznať, že aj druhí majú pravdu. A ktovie, raz sa možno stretneme na admin porade ako kolegovia ;)

Pekný večer všetkým a ospravedlňujem sa za zásah, som ochotný niesť následky, ale nedalo mi to sa sem nevyjadriť.
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy