Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Jayce

Příspěvekod xSlayee » 23 led 2017, 15:08

Jayce
Obrázek
obránce zítřka


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top, Mid
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Magitechnický kondenzátor (Passivka)
Obrázek

Po seslání Transformace získá Jayce na dobu 1,25 sek. 40 bodů k rychlosti pohybu a může procházet ostatními jednotkami.

K oblakům! / Šokový výboj (Q)
Obrázek
Dosah: 600

Postoj s kladivem: Přiskočí k nepříteli, přičemž nepřátelům způsobí fyzické poškození a také je zpomalí.

Postoj s dělem: Vystřelí elektrickou kouli, která vybuchne po zásahu nepřítele (nebo když dorazí na konec své cesty) a způsobí fyzické poškození všem zasaženým nepřátelům.

Bleskové pole / Hypervýboj (W)
Obrázek
Dosah: 285

Postoj s kladivem:
Pasivní efekt: S každým zásahem obnoví manu.
Aktivace: Vytvoří pole blesků, které bude několik sekund poškozovat okolní nepřátele.

Postoj s dělem: Obdrží nával energie, který na několik útoků zvyšuje rychlost útoků na maximum.

Hromový úder / Urychlovací brána (E)
Obrázek
Dosah: 240

Postoj s kladivem: Způsobí nepříteli magické poškození a na krátkou vzdálenost ho odhodí.

Postoj s dělem: Umístí Urychlovací bránu, která zvýší rychlost pohybu všem spojeneckým šampionům, kteří jí projdou. Pokud je skrz bránu vystřelen Šokový výboj, rychlost, dosah i poškození střely se zvýší.

Rtuťové dělo / Rtuťové kladivo (R)
Obrázek
Dosah: 475

Postoj s kladivem: Transformuje Rtuťové kladivo na Rtuťové dělo, které získá nové schopnosti a zvýšený dosah. Jeho první útok v této formě cíli sníží brnění a odolnost vůči magii.

Postoj s dělem: Transformuje Rtuťové dělo na Rtuťové kladivo, které získá nové schopnosti a zvýší brnění a odolnost vůči magii. Jeho první útok v této formě způsobí dodatečné magické poškození.

MYTOLOGIE

Jayce chrání svůj rodný Piltover vyzbrojen důvtipem, šarmem a svým tradičním transformačním kladivem. Ovšem dříve, než se stal národním hrdinou, byl slibným mladým vynálezcem. Vedení Piltoveru jej kdysi pověřilo studiem vzácného magického krystalu a Jayce zjistil, že by jej bylo možné využít jako obrovský zdroj energie. Ve snaze se proslavit začal pracovat na zařízení, které by dokázalo jeho sílu zkrotit. Zprávy o možnostech tohoto krystalu pronikly až za hranice Piltoveru. Viktor, mechanicky vylepšený vědec ze Zaunu, dal Jaycovi nabídku: společnými silami použít krystal k dalšímu kroku v jeho „úžasné evoluci“ - spojení lidskosti a technologie. Jayce jej odmítl, zaunský podivín se však nenechal jen tak odbýt. Bez sebemenší námahy odhodil Jayce stranou, slabou ostrahu laboratoře sežehl na popel, zmocnil se krystalu a uprchl do Zaunu. Jayce žádal piltoverskou vládu, aby zasáhla, vedení města však silové řešení odmítlo. Rozhodl se tedy jednat sám. Tušil, že pokud nikdo nic neudělá, nebude už Piltover nikdy v bezpečí.

Jayce se vrátil do laboratoře, aby se připravil k útoku. Výsledkem intenzivního výzkumu, vývoje a testování bylo jeho mistrovské dílo - rtuťové kladivo. Vyzbrojen tímto zařízením nakráčel do Zaunu a dal se do svého osamělého boje. Viktorovi učedníci se jej pokusili zastavit, ale Jayce je jedním máchnutím smetl z cesty. Bez většího odporu se tak dostal až do samého srdce laboratoře. Tam spatřil hrůznou dokonalost Viktorových výtvorů, jež byly všechny poháněné energií magického krystalu. Uvědomil si, že nemá na výběr: musí ten zdroj energie zničit. V cestě mu však stál Viktor. Pustili se do boje, ve kterém si oba vědci vzájemně způsobili velice vážná zranění. Jaycovi se však přesto podařilo jedním zoufalým výpadem krystal roztříštit. Uprchl a Viktorovy stroje sežehly plameny. Když se z posledních sil doplazil domů, obyvatelé Piltoveru jej přivítali jako hrdinu. Vychutnával si svůj okamžik slávy, ale nepochyboval, že svým činem upoutal pozornost mocných nepřátel. Od té doby celý svůj život zasvětil ochraně piltoverského lidu a je jejich největší nadějí na světlou budoucnost.

„Věřte mi. Když budeme chytří, dokáže Piltover odrazit útok i toho nejsilnějšího nepřítele. Já sám jsem toho nejlepším důkazem.“
-- Jayce


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY


SKINY
Jayce
Ocelový Jayce (1350)
Elegán Jayce (975 RP)
Zavržený Jayce (1350)
Zářivé kladivo Jayce (750)
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Jayce

od Rumcajz » 23 led 2017, 15:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků