I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

NEAKTIVITA ADMINOV NA PB1

Příspěvekod RKBoy » 23 led 2017, 22:01

Toto je nie je priama stažnost na jedného admina ako už nadpis nasvedčuje ale na každého čo má práva na tento bordel čo nazývajú Public 1..chápem ,že ludia majú vlastný život starosti a nemajú čas sediet pri PC a hrách niekolko hodín denne,ale sakra ked už máte práva tak ich raz za čas použite,alebo sa ich vzdajte a nech sa naberú nový,schopný a hlavne aktívny ludia čo sa tam o to budú naozaj starat.Server je plný bezmozgov nadávajúcich si do rodín atp. nevhodné a urážlivé nicky,neplnenie si povinností,SK, úmyselné blokovanie schodov,rebríkov či dverí. Admina som tam nevidel ani nepamatám..a nezačínajte s tým,že to mám fotit, to by som sa nezastavil a úprimne na to sú práve admini aby na server chodili a starali sa tam o to, pokial by to tak fungovalo nemám problém niečo sem tam natočit či odfotit ale robit veškerú prácu za vás nemienim a myslím si ,že ostatný normálny hráči serveru sú toho istého názoru.
Nemám problém zažiadat o práva, ale splnit to vaše nezmyselné kritérium 5. nahlásení ked vy sami nerobíte čo máte (aspon tam kde hrávam,ale pochybujem že na všetkých ostatných serveroch je to lepšie,čest výnimkám) nemienim.
Adminom som tu už pred pár rokmi na Dust Maps a Aim servery bol,takže skúsenosti mám.
vyriešte si to, je mi jedno ako..server mám rád som na nom zvyknutý,sú tam hráči s ktorými sa dobre pokecá aj zahrá, ale celkový dojem odtial a vašej prácce tam je katastrofálny.
nemám pero.
RKBoy
Amatér
Amatér

NEAKTIVITA ADMINOV NA PB1

od Rumcajz » 23 led 2017, 22:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: NEAKTIVITA ADMINOV NA PB1

Příspěvekod Izmael » 23 led 2017, 22:14 VIP

Zdravím,

aktivních adminů na Public sekci (spadá tam i dust only servery, rats maps, inferno only, atd.) je kolem 30 a serverů je 15, takže to prostě stíhat nemůžeme být celou dobu všude. Zeptáš se, proč nenabereme víc adminů? No protože hráči mají žádat o práva a nemůžeme příjmout každýho..
Pokud nechceš natáčet, tak nemusíš. Jestli chceš mít pořádek na serveru, napiš jakémukoliv adminovi na TS nebo zde na webu a on to rád vyřeší na tom serveru.
Jako to nemá smysl ani diskutovat, tohle se tu řešilo 10000x, takže kdyby jsi použil hledáček, tak bys našel podobná témata se stejnou odpovědí, kterou jsem ti poskytnul já.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy