Sledujte aktuální free rotace hrdinů.

Free Rotace - 24.1. - 31.1.

Příspěvekod xSlayee » 25 led 2017, 14:00

Obrázek
Nová bezplatná rotácia šampionov od 24.1.2017

Šampioni v rotacií a ich schopnosti:

Braum (6300 IP alebo 975 RP)
Omračující údery (Pasivka) -Svými základními útoky a Dotekem zimy umisťuje Braum na své cíle stupně Omračujících úderů. Další stupně může přidávat základními útoky on i jeho spojenci. Jakmile se na cíli nasčítají 4 stupně, bude omráčen.
Dotek zimy (Q) - Braum ze svého štítu vystřelí mrazivý kus ledu, který protivníka zpomalí a způsobí mu magické poškozeni.
Stůjte za mnou (W) - Braum přiskočí k zaměřenému spojeneckému šampionovi nebo poskokovi. Jakmile se u něj ocitne, Braumovi a danému spojenci se na několik sekund zvýší hodnota brnění a odolnosti vůči magii.
Nezlomný (E) -Braum pozvedne ve zvoleném směru svůj štít a zachytává všechny projektily; ty jej zasáhnou a následně se zničí. Zcela vyruší poškození z prvního útoku, jenž je veden ze zvoleného směru, a sníží poškození způsobované i všemi následujícími útoky.
Ledovcová trhlina (R) -Braum udeří do země, čímž vyhodí do vzduchu nepřátele, kteří se nacházejí kolem něj a v řadě před ním. V tomto směru pak zůstane v zemi trhlina, která zpomaluje protivníky.

Diana (6300 IP alebo 975 RP)
Měsíční čepel (Pasivka) - Zvyšuje rychlost útoků. Každý třetí úder způsobí okolním nepřátelům dodatečné magické poškození.
Seknutí půlměsíce (Q) - Diana máchne svou čepelí a vyšle výboj měsíční energie, který způsobí poškození v oblouku a následně vybuchne. Na zasažené nepřátele je aplikován debuff Měsíční světlo, které je odhalí, pokud nebyli maskovaní.
Bledá kaskáda (W) - Diana vytvoří tři koule, které kolem ní létají a po kontaktu s nepřítelem vybuchují, přičemž způsobí plošné poškození. Také získá dočasný štít, který absorbuje poškození. Po výbuchu třetí koule se síla štítu obnoví.
Měsíční pád (E) - Diana k sobě přitáhne všechny okolní nepřátele a zpomalí je.
Měsíční chvat (R) - Diana vyrazí vpřed k nepříteli a způsobí mu magické poškození. Měsíční chvat nemá přebíjecí dobu, když se jím Diana přesune k nepříteli postiženému Měsíčním světlem.

Gragas (3150 IP alebo 790 RP)
Šťastná hodinka (Pasivka) -Když Gragas použije nějakou schopnost, napije se a obnoví si 4 % svého maximálního zdraví. Tento účinek se může aktivovat jen jednou za 8 sekund.
Válet sudy (Q) - Gragas dovalí svůj soudek do dané oblasti, který pak vybuchne buď po aktivaci, nebo po 4 sekundách. Nepřátelům zasaženým výbuchem se snižuje rychlost pohybu.
Opilý hněv (W) - Gragas bude 1 sekundu lemtat pivo ze svého soudku. Poté bude alkoholem natolik posílen, že svým následujícím základním útokem způsobí magické poškození všem okolním cílům a jemu bude způsobováno snížené poškození.
Náraz tělem (E) - Gragas se vrhne do oblasti a srazí se s první nepřátelskou jednotkou, přičemž způsobí poškození všem okolním nepřátelským jednotkám a omráčí je.
Výbušný soudek (R) - Gragas svůj soudek vrhne do dané lokace, čímž poškodí a odhodí všechny nepřátele, kteří se ocitnou v dosahu výbuchu.

Hecarim (4800 IP alebo 880 RP)
Válečná stezka (Pasivka) -Hecarim získává útočné poškození, které se rovná určitému procentu jeho bonusu k rychlosti pohybu.
Běsnění (Q) - Hecarim sekne po okolních nepřátelích, čímž jim způsobí fyzické poškození.
Duch hrůzy (W) - Hecarim bude po krátkou dobu působit okolním nepřátelům magické poškození. Hecarim získá zdraví rovnající se určitému procentu poškození, které jeho nepřátelé utrpí.
Ničivý výpad (E) - Hecarim na chvíli získá zvyšující se bonus k rychlosti pohybu a může procházet jednotkami. Jeho příští útok cíl odhodí zpět a způsobí mu dodatečné fyzické poškození podle toho, jak velkou vzdálenost od aktivace této schopnosti urazil.
Nájezd stínů (R) - Hecarim vyvolá přízračné jezdce a provede výpad kupředu, čímž způsobí magické poškození cílům před sebou. Hecarim při dokončení výpadu vytvoří tlakovou vlnu, která vyděsí okolní nepřátele a zažene je na útěk.

Jhin (6300 IP alebo 975 RP)
Šepot (Pasivka) - Jhinova ručnice Šepot je přesný nástroj navržený tak, aby působil prvotřídní poškození. Má fixní rychlost střelby a pojme jen čtyři náboje. Jhin poslední náboj očaruje temnou magií, takže způsobí kritický zásah a bonusové dorážecí poškození. Každý kritický zásah Jhina posílí o bonus k rychlosti pohybu.
Tančící granát (Q) - Jhin na nepřítele vystřelí magickou patronu. Ta zasáhne až čtyři cíle a s každým zabitím nabyde na síle poškození.
Smrtící rozkvět (W) -Jhin máchne svou holí a vystřelí jednu střelu na neuvěřitelnou vzdálenost. Ta projde poskoky i příšerami, ale zastaví se o prvního zasaženého šampiona. Pokud cíl nedávno zasáhli Jhinovi spojenci, lotosový květ či základní útoky, bude cíl znehybněn.
Ohromené publikum (E) -Jhin umístí neviditelnou lotosovou past, která rozkvete, když přes ni někdo přejde. Napřed okolní nepřátele zpomalí a pak je poškodí výbuchem zubatých okvětních lístků.
Slavné finále (R)- Jhin se soustředí a promění Šepot na megadělo, které si nasadí na rameno. Šepot může na extrémní vzdálenost vystřelit 4 super střely, které projdou poskoky i příšerami, ale zastaví se o prvního šampiona. Zasažené nepřátele ochromí, čímž je zpomalí a způsobí jim dorážecí poškození. 4. střela je dokonale vyrobená a epicky silná a má zaručený kritický zásah.

Lulu (4800 IP alebo 880 RP)
Pix, vílí společník (Pasivka) -Pix je divoká víla, která provází Lulu. Na cíle, na něž Lulu útočí, vypálí Pix salvu magické energie.
Blýskavice (Q) - Pix a Lulu oba vystřelí výboj magické energie, který všechny zasažené nepřátele silně zpomalí. Jeden nepřítel může být poškozen pouze jedním výbojem.
Rozmar (W) - Při seslání na spojence na krátkou dobu poskytne zvýšenou rychlost pohybu a útoků. Při seslání na nepřítele ho promění na roztomilé zvířátko, které nemůže útočit ani sesílat kouzla.
Pomoc, Pixi! (E) - Při seslání na spojence Pix k danému spojenci přiskočí a zaštítí ho. Pak ho následuje a pomáhá mu v útoku. Při seslání na nepřítele Pix k danému nepříteli přiskočí a poškodí ho. Pak ho následuje a ukazuje ti jeho pozici.
Rychlorůst (R) - Lulu zvětší jednoho spojence, čímž vyhodí okolní nepřátele do vzduchu a navíc spojenci poskytne velké množství bonusového zdraví. Na pár následujících sekund tento spojenec získá auru, která okolní nepřátele zpomaluje.

Malphite (1350 IP alebo 585 RP)
Žulový štít (Pasivka) - Malphita chrání vrstva kamení, která absorbuje poškození až do výše 10 % jeho maximálního zdraví. Pokud Malphite neutrží 10/8/6 sekund žádný zásah, tak se tento efekt obnoví.
Kamenný úlomek (Q) - Za využití své divoké elementální magie vyšle Malphite zemí na svého protivníka úlomek skály, která mu po zásahu způsobí poškození a ukradne mu na 4 sekundy část rychlosti pohybu.
Brutální zásahy (W) - Malphite vede své útoky s takovou razancí, že způsobuje poškození všem jednotkám před sebou. Pasivně se mu zvyšuje hodnota brnění.
Zemětřas (E) - Malphite udeří do země a vyšle tlakovou vlnu, která způsobí magické poškození, jehož výše se odvíjí od hodnoty jeho brnění. Také na krátkou dobu nepřátelům sníží rychlost útoků.
Nezastavitelná síla (R) -Malphite zuřivě naběhne na vybranou pozici. Nepřátelům, na které narazí, způsobí poškození a vyhodí je do vzduchu.

Vayne (4800 IP alebo 880 RP)
Noční lovkyně (Pasivka) - Vayne nemilosrdně pronásleduje všechny padouchy. Pokud se pohybuje směrem k nepřátelským šampionům, získává 30 bodů k rychlosti pohybu.
Kotoul (Q) - Vayne provede kotoul a pečlivě se připraví na další střelu. Její následující útok způsobí bonusové poškození.
Stříbrné šipky (W) - Vayne své šipky pokryje vzácným kovem, který je jedovatý pro všechna zlá stvoření. Každý třetí útok či schopnost proti jednomu a témuž nepříteli způsobí bonusové přímé poškození, jehož výše se odvíjí od maximální hodnoty zdraví cíle. (Max.: 200 bodů poškození proti příšerám)
Odsoudit (E) - Vayne vytasí těžkou kuši a vystřelí na svůj cíl velkou šipku, která mu způsobí poškození a odhodí jej zpět. Jestliže cíl narazí do terénu, tak se nabodne. To jej omráčí a způsobí mu to dodatečné poškození.
Poslední hodina (R) - Vayne se připraví na důležitý střet: získá bonus k útočnému poškození, při Kotoulu je neviditelná a bonus k rychlosti pohybu ze schopnosti Noční lovkyně je třikrát vyšší než normálně.

Veigar (1350 IP alebo 585 RP)
Síla Fenomenálního zla (Pasivka) - Veigar je tím největším Zlem, které kdy zaútočilo na srdce Runeterry - a pořád roste! Když Veigar zasáhne nepřátelského šampiona kouzlem nebo si připíše úspěch (zabití šampiona, asistence, zničení věže), trvale se mu zvýší síla schopností.
Zlověstný úder (Q) - Veigar vrhne výboj temné energie, který způsobí magické poškození prvním dvěma zasaženým nepřátelům. Jednotky zabité tímto výbojem trvale zvýší Veigarovu hodnotu síly schopností.
Temná hmota (W) - Veigar vyvolá velké množství temné hmoty, která spadne z nebes na označenou pozici a způsobí všem zasaženým jednotkám magické poškození.
Horizont událostí (E) - Po krátké prodlevě Veigar na 3 sekundy zohýbá okraje prostoru kolem označené pozice. Nepřátelé, kteří tuto hranici překročí, budou omráčeni.
Pravýbuch (R) - Zaměřeného nepřátelského šampiona zasáhne výbuch, který mu způsobí velké magické poškození na základě chybějícího zdraví cíle.

Wukong (4800 IP alebo 880 RP)
Kamenná kůže (Pasivka) - Zvyšuje Wukongovu hodnotu brnění a odolnosti vůči magii za každého nepřátelského šampiona v okolí.
Drtivá rána (Q) - Wukongův příští útok způsobí dodatečné fyzické poškození, bude mít větší dosah a na krátkou dobu nepříteli sníží hodnotu brnění.
Návnada (W) - Wukong se na krátkou dobu zneviditelní a na svém místě zanechá návnadu, která po vyprchání Wukongovy neviditelnosti způsobí okolním nepřátelům magické poškození.
Mračný úder (E) - Wukong se vrhne směrem k vybranému nepříteli a vyšle své obrazy, aby zaútočily až na 2 další nepřátele poblíž jeho cíle, každému zasaženému protivníkovi tím způsobí fyzické poškození.
Cyklón (R) - Wukong svou hůl zvětší a roztočí, čímž nepřátele poškodí a vyhodí do vzduchu. Během účinku tohoto kouzla získá Wukong bonus k rychlosti pohybu.
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Free Rotace - 24.1. - 31.1.

od Rumcajz » 25 led 2017, 14:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Free Rotace

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků