[Přijatá]sofu007 / akadémia

Příspěvekod Sofka0823 » 18 led 2017, 19:21 VIP

Ahoj,

Nick na servery: sofu007

Vek : 13, vek nespĺňam ale ak by ste mi dali šancu spravila by som všetko pre to aby na mojom veku nezáležalo.

Prečo chceš byť akademikom : Veľakrát sa stretávam s inviduami ktorí sa nesprávajú tak, akoby mali. Tým myslím že porušujú celkovo pravidlá a vo chvíli keď tam nieje admin robia blbosti, nadávajú a práve preto my, akademici ich nahlašujeme. Predsa len, Gamesites je profesionálny herný portál ktorý si nezaslúži aby tu boli hriešníci a kaziči hry.

Niečo o sebe : Volám sa Sofia, som zo západného slovenska. Rada hrám futbal, csko a minecraft. Nenadávam a dodržujem pravidlá prislúchajúce na daný server. Rada pomáham a spoznávam nových ľudí. Na Gamesites som už nejaké tie 3-4 roky a myslím že som sa tu toho naučila veľa a zároveň si našla mnoho nových priateľov. Som proste milá, empatická, kamarátska ale niekedy aj náladová baba!

Tvoje prehrešky na gamesites : Bohužial tu sú dva prehrešky no oba sú zpred 2 rokov a to konkrétne jeden na A)Counter-Striku a jeden na B)Minecrafte. A) sa stalo na Jailbreaku a bol to konkrétne Multifreekill a za B) to bolo za klamanie, nejdem to tu obkecávať proste som klamala ohľadom veku v prihláške na admina kde ma neskôr aj prijali.
Zo svojich prehreškov som plne ponaučená a neplánujem niečo podobné urobiť znova.

Vlastníte originálnu hru minecraftu : Áno

Boli ste už admin na MC? : Áno, bola som zrušená kvôli neaktivite.

Dúfam že odpoveď bude kladná, Vaša Sofka. :)
Mám rada psy a ovečky, okrem iného rada spím a papám. Obľubujem sushi a pizzu.
Sofka0823
Zkušený
Zkušený

[Přijatá]sofu007 / akadémia

od Rumcajz » 18 led 2017, 19:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: sofu007 / akadémia

Příspěvekod TheRsM1 » 25 led 2017, 18:45