• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]JailBreak 2/bohousek/Infarkt Alzheimer, Ph.D.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: bohousek
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #2
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: Infarkt Alzheimer, Ph.D.
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:175414240
[=] Zabanovana IP: 89.102.243.75
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Vyjádřil jsem svůj názor a dostal jsem za něj ban na chat. Víte, kde se zavíralo za názor? V nacistickém Německu nebo za komunistů. Napsal jsem přesně tohle: ,,Myslím si, že admini trpí obrovskou demencí.'' nebo něco v tomhle smyslu. Za prvé demence není sprosté slovo, je to lékařský termín. Zde je další souhrn lékařských termínů, které se mylně ujaly jako nadávky: kretén, idiot, imbecil - to všechno jsou označení pro stupně inteligence podle IQ -, krypl - osoba s nedostatkem jódu, demence - neurodegenerativní onemocnění u starých lidí, kdy ubývá mozkové tkáň a lidé mají narušenou schopnost rozhodovat se, rozeznávat lidi nebo jinak být v životě aktivní. Mezi sprostá slova patří: píča, čůrák, mrdka, vymrdanec nebo kurva. Nepoužil jsem sprostého slova, proto nechápu můj ban na chat.
Dále jsem dostal přehoz od CT, nýbrž jsem byl shovívavý. Jeden hráč měl mít nevýhodu, řekl jsem proto, že mi musí do 5 sekund vypočítat příklad. Příklad jsem mu dal, ale v průběhu jsem se pomocí chatu dozvěděl, že má ban na chat. Chtěl jsem mu proto dát jinou nevýhodu, ale jiné CT ho zabilo. Za mojí benevolenci jsem dostal přesun od CT k T. Myslím si, že by hra měla být hlavně o kolegialitě a přátelství a takovýto můj akt empatie byl odměněn trestem.
Všechno tohle dělá admin bohousek, kterého už mnozí hráči nemají rádi kvůli jeho chování. Není to vůbec pro to, že je admin. Některé adminy mám rád a vycházím s nimi, není žádný problém. Ale tento admin bohousek (neznám jeho pravý nick) se vyžívá v udělovaní banů a uděluje je vždy i za ten nejmenší přestupek v pravidlech.
Chtěl bych proto vysvětlení a případně i omlouvu od zmiňovaného admina.
Děkuji.
[=] Dostal jsi trest od admina: bohousek
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #2
[=] Doba trvani trestu: 10 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Male]
[=] Zabanovany nickname: Infarkt Alzheimer, Ph.D.
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:175414240
[=] Zabanovana IP: 89.102.243.75
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Vyjádřil jsem svůj názor a dostal jsem za něj ban na chat. Víte, kde se zavíralo za názor? V nacistickém Německu nebo za komunistů. Napsal jsem přesně tohle: ,,Myslím si, že admini trpí obrovskou demencí.'' nebo něco v tomhle smyslu. Za prvé demence není sprosté slovo, je to lékařský termín. Zde je další souhrn lékařských termínů, které se mylně ujaly jako nadávky: kretén, idiot, imbecil - to všechno jsou označení pro stupně inteligence podle IQ -, krypl - osoba s nedostatkem jódu, demence - neurodegenerativní onemocnění u starých lidí, kdy ubývá mozkové tkáň a lidé mají narušenou schopnost rozhodovat se, rozeznávat lidi nebo jinak být v životě aktivní. Mezi sprostá slova patří: píča, čůrák, mrdka, vymrdanec nebo kurva. Nepoužil jsem sprostého slova, proto nechápu můj ban na chat.
Dále jsem dostal přehoz od CT, nýbrž jsem byl shovívavý. Jeden hráč měl mít nevýhodu, řekl jsem proto, že mi musí do 5 sekund vypočítat příklad. Příklad jsem mu dal, ale v průběhu jsem se pomocí chatu dozvěděl, že má ban na chat. Chtěl jsem mu proto dát jinou nevýhodu, ale jiné CT ho zabilo. Za mojí benevolenci jsem dostal přesun od CT k T. Myslím si, že by hra měla být hlavně o kolegialitě a přátelství a takovýto můj akt empatie byl odměněn trestem.
Všechno tohle dělá admin bohousek, kterého už mnozí hráči nemají rádi kvůli jeho chování. Není to vůbec pro to, že je admin. Některé adminy mám rád a vycházím s nimi, není žádný problém. Ale tento admin bohousek (neznám jeho pravý nick) se vyžívá v udělovaní banů a uděluje je vždy i za ten nejmenší přestupek v pravidlech.
Chtěl bych proto vysvětlení a případně i omlouvu od zmiňovaného admina.
Děkuji.
- Oxiduhelnaty
- Amatér
[Vyřešeno]JailBreak 2/bohousek/Infarkt Alzheimer, Ph.D.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak 2/bohousek/Infarkt Alzheimer, Ph.D.
Hráči si nadržoval, dostal si upozornění. Přes upozornění sis stále jel to svoje a proto si byl adminem přesunut od CT. Hráč který se nechce řídit pravidly, nemůže být u CT.
K mute banu na 10 minut si tady důkazy dodal sám.
K mute banu na 10 minut si tady důkazy dodal sám.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: JailBreak 2/bohousek/Infarkt Alzheimer, Ph.D.
Oxiduhelnaty píše: kterého už mnozí hráči nemají rádi
Admin neni na serveru od toho, aby ho meli hraci radi. Od toho tam mozna tak chodis ty, abys zvysil svuj moralni kredit. Admin na serveru dohlizi na klidny chod hry, dodrzovani pravidel, atakdale. Na chybu, kterou jsi udelal, jsi byl upozornen, misto toho, aby ses z toho poucil, jsi zacal admina provokovat. Dostal jsi po pravu trest a pak nas opet prijdes poucit nejaky moudrem? Tvoje dalsi UB zadost je smesna.
Zamitnuto.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1