I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Stížnost na admina CiCi

Příspěvekod Laviii » 04 úno 2017, 10:36

Zdravím,

přijde Vám normální že hrajete hru, najednou se Vám tak nějak daří a bum najednou chcípnete? A důvod?? vymyšlený kemp na spawnu? Je mi 24 let a CS hraju od nějakých 10 let.. za tu dobu opravdu vím co znamená kemp spawn, ale to že jdu s awp na béčko a potom se rozhodnu směr long, kde na mě vyběhne od vrat nepřítel a já ho zabiju za to opravdu nemohu. Stalo se to před chvílí čas zhruba 10:15 na serveru 217.11.249.92:27366 admin CICI . Bohužel demo nemohu přiložit, jelikož tam ještě není. :roll:

Kdyby to nebylo poprvé tak sem nepíšu, ale dost mě to štve.. zvlášť když tam opravdu někdo kempí celé kolo, tak se mu nic nestane... prosím o posouzení děkuji.

Hezký den

Laviii
Laviii
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Stížnost na admina CiCi

od Rumcajz » 04 úno 2017, 10:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina CiCi

Příspěvekod Izmael » 04 úno 2017, 19:00 VIP

Zdravím,

poprosím admina Ondejko (Cyly) o vyjádření se k dané situaci, večer se podívám na HLTV.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Ondejko » 04 úno 2017, 20:32

Tak konečně mám stížnost.

Tak taky máš moji odpověď.

Ja psal že na spawnu nemáš kempit kdyz teda hrajes 10let cs......pokažde nějaký T tam prostě kempi :-) Bohužel dostál jsi to protože jsem si tě zrovna vyhledl a proto jsem ti dal jen slay :-) Pak si začal svým nevyrovnane stezovat ale budiz beru to.
a predevsim slay davam po 1minute kola co trcite i nadale na spawnu ale ne jsi obcas po minute na spawnu a cekas a cekas 30s dokonce a ty se rozhodne ze spawnu odejit...ne kazdy to unese dostal jsem celkem 2x slay mozna si dostal i od nekoho jineho slay a myslel sis ze jsem ti ja dal slay pokazde tam jsem pod jinym nickem takze asi takhle.

Asi takhle.
-
CHACHARSKI & PRETORIANCHULIGÁNI z BAZALŮ
https://www.youtube.com/watch?v=T1M2NxlKRS0

Kdo není zčuchaný,
ten není z Ostravy.
Ondejko
Drbna
Drbna

Příspěvekod Izmael » 04 úno 2017, 22:11 VIP

Zdravím,

podíval jsem se na demo z hltv.
Porušil jsi pravidla hry tím, že jsi se příliš dlouho zdržoval na spawnu a v jeho okolí, kde se už nesmíš zdržovat po 30 vteřinách od začátku kola! Stále jsi přebíhal na jednu stranu spawnu (směr béčko) a na druhou stranu, ale stále jsi na tom spawnu byl, takže za to tě admin slaynul, i když samozřejmě tě měl předem upozornit nebo slapnout, což neudělal..

Admin však byl nakonec ze zcela jiného důvodu zrušen, takže to beru za vyřešeno.. ;)

Pokud k tomu něco máš, můžeš se vyjádřit, v opačném případě se topic uzamkne.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešeno] Stížnost na admina CiCi

Příspěvekod Laviii » 05 úno 2017, 11:25

Zdravím,

děkuji za vysvětlení hezký den ;)
Laviii
Kolemjdoucí