• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Žiadosť o admin práva
Nazov: Furien / meezz
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Furien serveroch.
Nick v hre : meezz
Nick na fóre : meezz
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 14
Steam nick : meezz;;
Steam ID : STEAM_0:0:195649853
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=8380
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Dostal som raz ban na GS servery za prehadzovanie, stalo sa to tak že keď som si vyberal zbraň vo furien menu tak sa mi zrazu zobrazilo tým menu a nechtiac som sa prehodil k T, admin to hneď zaznamenal a dal mi ban ale okrem tohoto banu som žiadny iný nedostal
Niečo o sebe : Ahoj volám sa Martin a mám 14 rokov, momentálne som žiak ZŠ a na strednú školu by som chcel isť na leteckú strojársku. Poväčšine sa učievam a chodievam von. Taktiež skoro každý deň navštevujem GS servery či už sú to Furien, Aim, Knife alebo podobné.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Veľa ľudí v poslednej dobe porušuje pravidlá, či už sú to cheaty alebo nevhodné správanie. Keď som bol ešte akademik stretol som sa s viacerými ľudmi ktorý sa nevhodne vyjadrovali. Keď som ich upozornil aby boli kludný začali ma provokovať. Zvyčajne som ich nahlásil na fórum a nevšimal som si ich. Samozrejme občas ma aj úplne vytočili ale kludnil som sa. Chcel by som aby na GS serveroch hrávali samí slušný hráči ktorý sa správaju slušne a hrajú čistú hru bez cheatov.
Vopred ďakujem za pozitívny aj negatívny ohlas k tejto žiadosti
.
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Furien serveroch.
Nick v hre : meezz
Nick na fóre : meezz
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 14
Steam nick : meezz;;
Steam ID : STEAM_0:0:195649853
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... layer=8380
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Dostal som raz ban na GS servery za prehadzovanie, stalo sa to tak že keď som si vyberal zbraň vo furien menu tak sa mi zrazu zobrazilo tým menu a nechtiac som sa prehodil k T, admin to hneď zaznamenal a dal mi ban ale okrem tohoto banu som žiadny iný nedostal
Niečo o sebe : Ahoj volám sa Martin a mám 14 rokov, momentálne som žiak ZŠ a na strednú školu by som chcel isť na leteckú strojársku. Poväčšine sa učievam a chodievam von. Taktiež skoro každý deň navštevujem GS servery či už sú to Furien, Aim, Knife alebo podobné.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Veľa ľudí v poslednej dobe porušuje pravidlá, či už sú to cheaty alebo nevhodné správanie. Keď som bol ešte akademik stretol som sa s viacerými ľudmi ktorý sa nevhodne vyjadrovali. Keď som ich upozornil aby boli kludný začali ma provokovať. Zvyčajne som ich nahlásil na fórum a nevšimal som si ich. Samozrejme občas ma aj úplne vytočili ale kludnil som sa. Chcel by som aby na GS serveroch hrávali samí slušný hráči ktorý sa správaju slušne a hrajú čistú hru bez cheatov.
Vopred ďakujem za pozitívny aj negatívny ohlas k tejto žiadosti

- meezz
- Pokročilý
[Zamítnuto]Žiadosť o admin práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
- meezz
- Pokročilý
Re: Žiadosť o admin práva
2017-01-28 21:11:23 kid trápný.
2017-01-28 21:21:42 kebyže ťa niekde stretnem vonku, nedopadol by si dobre.
2017-01-27 18:22:41 uvidiš čo ti spravím.
2017-01-27 18:22:56 za dva dni som admin.
2017-01-27 18:23:41 super, čiže admin campi.
2017-01-27 18:23:49 ideš na forum.
2017-01-27 18:27:56 a grabnuť ho čo?.
2017-01-27 18:28:03 za neplnenie povinnosti.
2017-01-27 18:28:18 no ty si ale admin.
Klasické chování hráčů kteří prostě nemájí ten věk na adminování, starání se do adminova práce, nerespektují to co admin dělá atd atd, Btw, kde bereš tu jistotu že dostaneš práva ?
Zamítnuto..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1