• Stránka 1 z 1
[V] verunqa - urážení serveru bez povšimnutí
Server: Jailbreak 5
Popis situácie/ prehrešky admina: Hráč se jménem "vedení gejsajts" spamuje "dej ban gejsajts aby už ten koko.tskej server už neexistoval" a verunqa mu napsala pouze nespamuj a hráč se odpojil bez banu.
Dôkazy: https://ctrlv.cz/Ekjz
hlstats hráče aby se dalo ověřit že ban opravdu nedostal: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=12958
Je to už poněkolikáté, co jsem zažil že něco takového udělala, ale vždycky jsem si řekl že to asi mělo svůj důvod, ale tohle jsem opravdu nepochopil.
Popis situácie/ prehrešky admina: Hráč se jménem "vedení gejsajts" spamuje "dej ban gejsajts aby už ten koko.tskej server už neexistoval" a verunqa mu napsala pouze nespamuj a hráč se odpojil bez banu.
Dôkazy: https://ctrlv.cz/Ekjz
hlstats hráče aby se dalo ověřit že ban opravdu nedostal: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=12958
Je to už poněkolikáté, co jsem zažil že něco takového udělala, ale vždycky jsem si řekl že to asi mělo svůj důvod, ale tohle jsem opravdu nepochopil.
Jméno mé jest Parrot21 a můj titul zní Nejvýše postavený Papoušek.
-
Parrot21 - Pokročilý
[V] verunqa - urážení serveru bez povšimnutí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: verunqa - urážení serveru bez povšimnutí
Nebudu se vyjadřovat kam nemám.
-
Bonfi - Amatér
1. Jak tady bonfi napsal nemáš demo a to už je mimo vzor stížnosti . Já to demo mám a po upozornění daného hráče na spam už nadále nespamoval .
2. ty si taky spamoval ale víc ,než on a dostal si kick .Tak si tady nestěžuj že nic neřeším.
3. pokud sis nevšiml tak sem tam musela řešit více věcí než jen ten tvůj problém.
2. ty si taky spamoval ale víc ,než on a dostal si kick .Tak si tady nestěžuj že nic neřeším.
3. pokud sis nevšiml tak sem tam musela řešit více věcí než jen ten tvůj problém.
-
verunQa1 - Kolemjdoucí
1. To že nemam demo vadí? Je tam všechno co potřebuješ a další věc je to jak tam nadává na server nikomu nevadí? A když je admin online, tak by to asi měl řešit ne? Mimochodem on to tam napsal asi 20x i ti to tam ty Tčka psali at mu dáš kick nebo ban nebo něco a ty nic, ale to že jsem napsal do chatu "chcanko" 1x tak za to mam ban?
2. O tom, že já jsem dostal kick jsem nenapsal nic, protože to bylo oprávněný.
3. Myslim si, že když píšeš nespamuj do chatu člověku co má takovýhle jméno a píše takový věci, tak neni zas tak velkej rozdíl mu dát ban.
2. O tom, že já jsem dostal kick jsem nenapsal nic, protože to bylo oprávněný.
3. Myslim si, že když píšeš nespamuj do chatu člověku co má takovýhle jméno a píše takový věci, tak neni zas tak velkej rozdíl mu dát ban.
-
Parrot21 - Pokročilý
Když říkáš že to tam spamoval asi 20x proč si tam nedal celý spam. Na tvém důkazu i na mém demu je vidět stejný počet spamu což nepřesahuje 6x , tak nevím kde si vzal tohle číslo. A jak už sem řekla po upozornění se uklidnil. Víš vůbec kolik lidí má nevhodné a urážející jména? To by admini neměli nic jiného na práci než řešit změny jmen a přejmenovávání hráčů. A navíc každý admin si řeší svoje situace podle sebe , ne podle toho jak si to přejí hráči. Já si řeším nejdřív nejhorší prohřešky a potom ty ostatní.
-
verunQa1 - Kolemjdoucí
Takže, pokud máš demo tak si rozklikni v konzoli a uvidíš jak to tam spamoval i předtim(mimo jiné i nacistické znaky a pokřiky) a pokud vim, tak nejhorší ban co tam padl byl za MFK na 2 dny a ban za úražky na admina je týden.
A pokud si najedeš na hlstats jména a dáš si tam urážející jména pro server, tak vyjede pouze on tak já zas nevím kde si ty vzala, že to má spoustu lidí.
A pokud si najedeš na hlstats jména a dáš si tam urážející jména pro server, tak vyjede pouze on tak já zas nevím kde si ty vzala, že to má spoustu lidí.
-
Parrot21 - Pokročilý
Já se s tebou nemíním hádat. Vysvětlení si už dostal.
-
verunQa1 - Kolemjdoucí
Bonfi píše:Nebudu se vyjadřovat kam nemám.
Ty se tady nebudeš vyjadřovat, to že jsi přijat k pohovoru neznamená, že máš nějaké zvláštní pravomoce rozhodovat o tom, co se bude lockovat a co ne, nehledě na to, že si napsal úplnou hloupost
verunQa1 píše:1. Jak tady bonfi napsal nemáš demo a to už je mimo vzor stížnosti . Já to demo mám a po upozornění daného hráče na spam už nadále nespamoval .
Kdyby hráč měl jiný nick a spamoval úplně jiné věci okej.. Ale hráč úmyslně napadal portál... nick + ten spam, zde nebylo třeba ho upozorňovat a měl následovat ihned ban a nějaké demo nikoho nezajímá, když se jedná o nadávky, které jsou v chatu.
verunQa1 píše:Víš vůbec kolik lidí má nevhodné a urážející jména? To by admini neměli nic jiného na práci než řešit změny jmen a přejmenovávání hráčů. A navíc každý admin si řeší svoje situace podle sebe.
Admin má řešit všechna porušování pravidel, ne jen něktěrá.
Stížnost oprávněná.
Admin potrestán.
Stížnost bude odemčena po dobu 48 hodin, pokud ale budete spamovat, zamknu ji ihned
-
byLife - CS:GO Admin
Re: [V] verunqa - urážení serveru bez povšimnutí
Díky za pochopení 

-
Parrot21 - Pokročilý
nevidim dovod trestat hraca za nick vedeni gejstajts, navic ked po upozorneni prestal to psat tak duplom nechapem tento topik.
Rad by som este aby mi nekto vysvetlil to napadani portalu.
PS admin nemusi resit kazdu nadavku a urazku co padne na serveru, zakrocit staci ked sa situacia zvrtne, ked jeden debil spamuje alebo pise blbosti nevidim dovod aby to admin hned resil, ak tak upozornenim zo zacatku ak je spam alebo urazky/nadavky neunosne
Prestante to zas hrotit jak dementi
Dik
Kazdopadne tomuto retardovi konkretne dajte permicu tam hajloval predtym do chatu
Jako nic proti hajlovaniu nemam ale vraj to pan štát zakázal.
Admini na serveroch su hlavne na dodrziavanie hernych pravidiel... vy ste si z toho spravili honbu za picovinami. Ak by ignorovala MFK tak nepovim.
Rad by som este aby mi nekto vysvetlil to napadani portalu.
PS admin nemusi resit kazdu nadavku a urazku co padne na serveru, zakrocit staci ked sa situacia zvrtne, ked jeden debil spamuje alebo pise blbosti nevidim dovod aby to admin hned resil, ak tak upozornenim zo zacatku ak je spam alebo urazky/nadavky neunosne
Prestante to zas hrotit jak dementi

Dik
Kazdopadne tomuto retardovi konkretne dajte permicu tam hajloval predtym do chatu

Admini na serveroch su hlavne na dodrziavanie hernych pravidiel... vy ste si z toho spravili honbu za picovinami. Ak by ignorovala MFK tak nepovim.

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Banned, vyřešeno, verunqa nedokázala přiznat ani sebemenší chybičku z její strany a podle toho s ní bylo naloženo. Zamykám
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
• Stránka 1 z 1