• Stránka 1 z 1
BB1/Groos
=========================================
(VIP) BeeeckO : keby a vid
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: +GrooS^
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Kazeni hry - kradeni
[=] Zabanovany nickname: Lolinko
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:1507130
[=] Zabanovana IP: 46.174.60.11
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
Dostal ban od grosa za kradeni bloku chci vidět prosím důkaz kde jsem ukradl nějake bloky díky.
(VIP) BeeeckO : keby a vid
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: +GrooS^
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Kazeni hry - kradeni
[=] Zabanovany nickname: Lolinko
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:1507130
[=] Zabanovana IP: 46.174.60.11
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
Dostal ban od grosa za kradeni bloku chci vidět prosím důkaz kde jsem ukradl nějake bloky díky.
-
McKotzur - Zkušený
Re: BB1/Groos
Byl čas na stavení, v průběhu hry, kdy hráči stavěli svoje buildy a blížil se konec časů (cca 0:03) ti někdo pravděpodobně pohnul blokem a tím ti zníčil celou stavbu, ty jsi na to reagoval tím že jim uděláš to samé a začal jsi prostě brát bloky (jeden znich jsem byl zrovna já). Jediného koho jsem viděl jsi byl zrovna ty, měl si černé bloky a protože se situace stala dost rychle tak jsem si nebyl jistý, proto jsem si počkal na další kolo za CT aby se potvrdilo že jediné černé bloky máš ty, tak se i stalo. Jsi problemový hráč a nemáš problém kazit hru ostatním ve svůj prospěch, proto jsem neváhal a dal ti ban.
Demo sice nemám, protože mi nedošlo že netočím ale jsem si 100% jistý že jsi to byl ty.
Za nic se nebudu omlouvat a podobně, protože vím že jsem ti dal oprávněný ban.
Demo sice nemám, protože mi nedošlo že netočím ale jsem si 100% jistý že jsi to byl ty.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
GrooS píše:Byl čas na stavení, v průběhu hry, kdy hráči stavěli svoje buildy a blížil se konec časů (cca 0:03) ti někdo pravděpodobně pohnul blokem a tím ti zníčil celou stavbu, ty jsi na to reagoval tím že jim uděláš to samé a začal jsi prostě brát bloky (jeden znich jsem byl zrovna já). Jediného koho jsem viděl jsi byl zrovna ty, měl si černé bloky a protože se situace stala dost rychle tak jsem si nebyl jistý, proto jsem si počkal na další kolo za CT aby se potvrdilo že jediné černé bloky máš ty, tak se i stalo. Jsi problemový hráč a nemáš problém kazit hru ostatním ve svůj prospěch, proto jsem neváhal a dal ti ban.
Problemovy hrač jsem a černe bloky mám ale ja jsem to rozhodně nikomu nebloknul jedine kdo něco komu bloknul tak mě a skoro celemu teamu jedinej kdo ma černe bloky nejsem jen tak pro příště

-
McKotzur - Zkušený
Tu hru jsem sledoval takovou dobu abych se zrovna kvůli tomuto ujistil že jich nebylo víc. Byl si tam sám co měl tuto barvu, pokud máš demo které tvrdí opak, tak by bylo super ho sem dodat
.

-
GrooS - CS 1.6 Admin
Pokud se jedná o kradení bloků, tak musí mít admin důkaz a je jedno, zda se jedná o admina či hlsa. Admin si na to dá příště pozor a vytvoří důkaz. Omlouváme se za problémy, ban už vypršel.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
V pořádku jen bych příšte poprosil o alespon menší důkaz toho že jsem někomu neco vzal diky.
-
McKotzur - Zkušený
• Stránka 1 z 1