I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Nevím #2 / Bhop Block

Příspěvekod Poinkie » 09 bře 2017, 17:46

Ahojte, chtěl bych dořešit to co se událo ZDE

Nejdřív se chci zeptat proč jsem dostal slay já a nikoliv ten co už skákal M3, nebo ten co byl AFK 2 kola jak jde vidět na demu, také bych poukázal na to, že jsem naháněl T a šlo do M3 portu, co si pamatuju tak by to na demu mělo být vidět a naposled, jaké blbé řeči? V chatu psal blbosti pouze hráč Beery a já jsem napsal Bee jako beery abych mu na něco odepsal.
Zakládám tohle abych z toho nevyšel jako ten špatnej. Není divu že Septimovi odebrali práva když si vyléval svůj vztek na hráčích v podobě grabu, taky jsem 2 minuty před tím než se tohle událo dostal od někoho kick za to že jsem řekl že BeltOn neumí grabovat po tom co mě grabnul a nepovedlo se mě tím grabem zabít, natáčel jsem demo jen protože mě kicknuli když jsem byl T, stačí se podívat do HlStats do chatu a uvidíte že to co je na tom demu v chatu je hned potom co jsem se napojil, tudíž jsem začal natáčet, taky bych rád věděl proč mi 6 kol nikdo neodpověděl za co jsem dostal grab, na fóru přece jen stačí napsat, máš to za FJ lock ale do hry mi to neřekl z jakého důvodu?
Bůh nám dal sluch, tak si ho pojďme užít naplno.
-Drum 'n' Bass
-House
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Nevím #2 / Bhop Block

od Rumcajz » 09 bře 2017, 17:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nevím #2 / Bhop Block

Příspěvekod Karmik66 » 09 bře 2017, 19:19 VIP

Ahoj,

Septim ti v minulém topicu napsal, že to bylo za FJ. Demo začíná tím, že stojíš u speedu, jdeš na něj, uděláš pár SGS a po chvilce když se zastavíš dostaneš grab.

Já nevím, proč ti to admin do hry neřekl, také z toho důvodu byl zrušen.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Re: Nevím #2 / Bhop Block

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 09 bře 2017, 22:36

Víš že byl admin zrušen, ale stejně založíš nový topic do Stížnosti na adminy? Proč si mu nenapsal PM a na všechny tyhle věci ses nezeptal přímo jeho?? Nechtěl si z toho vyjít jako špatnej, tak teď budeš hloupej..

Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy