• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Mam proste ve vsem slepe naboje
Zdravim a pozdravuji,mam dlouhodobej problem samozrejme s cs 1.6-tkou.Na hodne jsem si jiz zvykl za ta leta ale nemuzu se nejak dostat pres to,ze pri kazde situaci kde do mne nekdo nasije treba i jeden naboj neni mozne opetovat strelbu,neboli mam slepe naboje,cross se nejednou zacne chovat nepochopitelne a vsechny me pokusy ubranit se protihraci selzou i kdyz treba cupnu a vypalim do nej z metru celej zasobnik.Ty slepe naboje mam pouze kdyz do mne nekdo vystreli,nenapada vas prosim v cem to muze byt,neboli co kde zmenit,uz mne nebavi se nejdriv vyhnout kulkam az pote opetovat palbu...dekuji predem za kazdou pomoc.
-
ecko - Drbna
Mam proste ve vsem slepe naboje
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mam proste ve vsem slepe naboje
Steam or nonsteam?
-
Hatalata - Drbna
only steam
-
ecko - Drbna
reinstal si skusal ?
-
Hatalata - Drbna
ano ale reinstal mi nepomaha,neco malo jsem uz vyguglil ale klasicke rady treba nastaveni ratu je mi k nicemu,jedine co jsem zjistil je,ze v offline mode mi csko jede bezvadne takze problem asi bude v tech ratech.Problemem porad zustava ze i kdyz mam netgraf krasnej a plynulej zasadni problem to neresi,zkousej dal prosim rad si necham poradit
-
ecko - Drbna
mozna jeste pomuze takova klasicka situace,napr. v duste2 v supliku kde krasne hrac strafuje a davkuje na Acko,mne i pri pohledu na nej seka obraz(presneji se seka cross),a kdyz to jsem ja co se zasiva v supliku muzu davkovat tak max 2 krat nez mi uplne rozhodi aim,musim pockat dele nez ostatni aby se mi srovnal cross jestli mi rozumis,fakt myslim ze to budou ty raty jenomze spravne nebo nespravne nastaveni ratu v podstate nic nemeni napadaji mne ruzne pomucky ale podvadet nechci
-
ecko - Drbna
Kuli zas..mynu csku jsem zmenil i providera od podlahy z adsl(presneji vdsl2)na wifi,ping mam cca do 20,ve spicke tak do 30.
-
ecko - Drbna
Skús sem napísať presné špecifikácie tvojho počítača (grafická karta, procesor, ram, verzia os).
Tiež sem napíš koľko fps máš bežne v hre.
Taktiež by si sem priložiť tvoj cfg skrz link napr na [url]uloz.to[/url]
Tiež sem napíš koľko fps máš bežne v hre.
Taktiež by si sem priložiť tvoj cfg skrz link napr na [url]uloz.to[/url]
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
amd fx-6300 socket am3+
asrock 980de\u3s3
ram 4gb
amdradeon 6800 toxic,pci-e2.0x16 1gb core 970mhz memory 1150mhz
disk netusim 540gb
wifi 36down 29up 16ms
os win7ultimate
asrock 980de\u3s3
ram 4gb
amdradeon 6800 toxic,pci-e2.0x16 1gb core 970mhz memory 1150mhz
disk netusim 540gb
wifi 36down 29up 16ms
os win7ultimate
-
ecko - Drbna
jasne fps mam natvrdo 100 i ve smoku,netgaf plynulej..nastaveno up60 cmd101 interp0.06 rate 25000,odezva se mi nezvedne treba dnes jsem se nedostal nad 15
co se configu tyce mam defaultni,klasicke bidny na zbrane,a raty samozrejme tot vse
mozna jeste pomuze pri nastaveni ratu(nize nebo vyse) a po zadani ex_interp 0,pokazdy mi vyhodi hodnotu 0.16 ale to uz zacnou zlute tecku v horni casti a cervene ve spodni casti netgrafu...
co se configu tyce mam defaultni,klasicke bidny na zbrane,a raty samozrejme tot vse
mozna jeste pomuze pri nastaveni ratu(nize nebo vyse) a po zadani ex_interp 0,pokazdy mi vyhodi hodnotu 0.16 ale to uz zacnou zlute tecku v horni casti a cervene ve spodni casti netgrafu...
-
ecko - Drbna
Počítač je dosť výkonný, takže pokiaľ ide o samotný výkon HW tam problém nebude.
Ešte by ma zaujímalo ako si re-inštaloval danú hru. Vymazal si pri tom aj komplet adresáre na disku t.j. všetko čo ja v adresáry "Half-Life". Ešte by ma zaujímalo či máš anti-vírus a aký.
Taktiež by si mohol skúsiť overiť integritu systémových súborov (pre každý prípad). Ako správca spusti cmd a tam napíš "sfc /scannow".
Ešte by ma zaujímalo ako si re-inštaloval danú hru. Vymazal si pri tom aj komplet adresáre na disku t.j. všetko čo ja v adresáry "Half-Life". Ešte by ma zaujímalo či máš anti-vírus a aký.
Taktiež by si mohol skúsiť overiť integritu systémových súborov (pre každý prípad). Ako správca spusti cmd a tam napíš "sfc /scannow".
-
zima - Mistr Yoda
Cs reinstaluji ruznymi spusoby,smazanim slozky halflife,uplnim odinstalovanim cs 1.6 a sluzby steam,instaluji znova bud z dvd nebo pres webove rozhrani,naposled totalni smazani vcetne pozustatku na disku.
Program ochrana prostredku systemu windows nenasel zadne naruseni integrity.
Antivir je eset placena verze pri hrani zapinam herni rezim(mel by blokovat aktualizace a vyskakovaci okna behem fullscreen aplikaci)
Poslys napada mne ze nejslabsi clanek meho zeleza bude asi disk,doporuc mi prosim neco cim prozenu disk neboli zjistim jaky mam typ,rychlost,spolehlivost...mne fakt nic extra nenapada jak bych sam sebe pomoh,doted jsem si myslel ze to bude primo v csku neco,nejakej prikaz nebo spatne nastaveni ratu.Fakt zvlastni mi pride ze behem hrani se csko chova v cajku jenom ty slepe naboje kdyz dostavam hity mi hlava nebere.
Kazdopadne dekuju za tvuj cas.
Program ochrana prostredku systemu windows nenasel zadne naruseni integrity.
Antivir je eset placena verze pri hrani zapinam herni rezim(mel by blokovat aktualizace a vyskakovaci okna behem fullscreen aplikaci)
Poslys napada mne ze nejslabsi clanek meho zeleza bude asi disk,doporuc mi prosim neco cim prozenu disk neboli zjistim jaky mam typ,rychlost,spolehlivost...mne fakt nic extra nenapada jak bych sam sebe pomoh,doted jsem si myslel ze to bude primo v csku neco,nejakej prikaz nebo spatne nastaveni ratu.Fakt zvlastni mi pride ze behem hrani se csko chova v cajku jenom ty slepe naboje kdyz dostavam hity mi hlava nebere.
Kazdopadne dekuju za tvuj cas.
-
ecko - Drbna
-
zima - Mistr Yoda
dekuju tak disk mam tenhle : https://www.czc.cz/wd-caviar-blue-ks-64 ... 02/produkt
screen crystaldiskmarku : https://ulozto.cz/!67UvlyZqVmrP/screen-zip
Nejak to chapu ze 1gb soubor se testuje jak pro cteni tak zapis,vysvetlis mi prosim te ty cisla,vysledek v podstate,dekuju
screen crystaldiskmarku : https://ulozto.cz/!67UvlyZqVmrP/screen-zip
Nejak to chapu ze 1gb soubor se testuje jak pro cteni tak zapis,vysvetlis mi prosim te ty cisla,vysledek v podstate,dekuju
-
ecko - Drbna
No abych nejak updatoval situaci,ty slepe naboje a trhani crossu sem vyresil nastavenim updaterate20(nikdy jsem tak nizko nesel)da se rict se to hodne zlepsilo,konecne to prestalo vynechavat.Bohuzel docela se seka obraz,nakej napad jak tomu zamezit?
Prozatim nastaveno up20 cmd110 interp0.50
Prozatim nastaveno up20 cmd110 interp0.50
-
ecko - Drbna
• Stránka 1 z 2 • 1, 2