★ Státní Kvíz ★

Příspěvekod DarkMouse » 27 bře 2017, 14:41 VIP

» Průběh soutěže «

    V této soutěži ověříme vaše znalosti z oblasti geografie. Budete dostávat všelijaké záludné úkoly, otázky a indície, díky kterým získáte za každou správnou odpověď určitý počet bodů. Však k získání bodů musíte mít nejprve odpověď napsanou správně a jako první v pořadí. Soutěž se dělí na několik fází a každá fáze je jiného charakteru.

    1. fáze - otázky
    V této fázi budete dostávat jednotlivé otázky, týkající se geografie států a států obecně. Vaším úkolem je správně odpovídat na otázky. Za každou správnou odpověď získáte určitý počet bodů, ze kterých bude následně rozhodnuté o výhercích. Avšak body získáte pouze tehdy, když budete mít odpověď napsanou správně a jako první. Otázky mohou být různého charakteru pro příklad mohou vypadat takto: "Jaké je nejvyšší pohoří Ruska?"

    2. fáze - obrázky
    V této fázi se budou na avataru určeného člověka objevovat různé obrázky států či jejich vlajek. Z těchto obrázků bude vaším úkolem uhádnout, o který stát se jedná a napsat jeho název. Za každou správnou odpověď získáte určitý počet bodů, ze kterých bude následně rozhodnuté o výhercích. Avšak body získáte pouze tehdy, když budete mít odpověď napsanou správně a jako první.

    3. fáze - indície
    V této fázi bude pořadatel dávat jednotlivé indície, které vás dovedou až ke správné odpovědi. Odpovídat můžete samozřejmě okamžitě, když si budete myslet, že již znáte správnou odpověď. Za každou správnou odpověď získáte určitý počet bodů, ze kterých bude následně rozhodnuté o výhercích. Avšak body získáte pouze tehdy, když budete mít odpověď napsanou správně a jako první. Indície mohou vypadat asi nějak takto: "Tento stát má největší počet obyvatel katolického vyznání na celém světě. Úředním jazykem je portugalština a je zároveň největším státem Jižní Ameriky."

    » Pravidla soutěže «

    Základní všeobecná pravidla pro soutěže:
    • Je zakázáno užívat vulgárních či urážejících výrazů vůči ostatním soutěžícím či pořadatelům.
    • Lidi nepovolaní organizováním dané soutěže mají přísný zákaz si v room zapínat mikrofon bez souhlasu pořadatele dané soutěže.
    • Zákaz nahrávání po celou dobu konání soutěže bez souhlasu hl. pořadatele či pořadatele dané soutěže.
    • Je zakázáno si během soutěže svévolně měnit jméno na TS.
    • Je zakázáno spamovat či jinak zbytečně rušit pořadatele soutěže.
    • Pořadatel si vyhrazuje právo vyhodit jakéhokoli účastníka v případě jeho neadekvátního chování nebo podezření na podvádění jakéhokoli typu.

    » Registrace «

      Registrace je jednoduchá, stačí přijít do soutěžní roomky a být tam. Do roomky se dostavte cca 10 minut před začátkem soutěže, budou zde vysvětlena doplňková pravidla a organizátoři budou odpovídat na případné otázky. Poté je již jen na vás, zda se do soutěže zapojíte či nikoli a budete tedy odpovídat na otázky, které vám budou podané.

    » Ceny pro výherce «

    • 1.místo - 225 kreditů do GS Ligy + ikonka na TS
    • 2.místo - 180 kreditů do GS Ligy
    • 3.místo - 135 kreditů do GS Ligy
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
Uživatelský avatar
DarkMouse
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1688
Registrován: 22 úno 2013, 07:03
Bydliště: Středočeský kraj

★ Státní Kvíz ★

od Rumcajz » 27 bře 2017, 14:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Středočeský kraj

Zpět na Pravidla Teamspeak soutěží

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků