★ Logo Kvíz ★

Příspěvekod DarkMouse » 27 bře 2017, 14:46 VIP

» Průběh soutěže «

    V této soutěži si ověříme vaši znalost jednotlivých log společností, firem, výrobků a všechny možné další loga. Za každou správně zodpovězenou otázku získáte určité bodové ohodnocení. Na konci se všechny tyto body sečtou a podle jejich počtu se určí finálové pořadí soutěžících. Soutěž se dělí na několik fází a každá fáze je jiného charakteru.

    1. fáze - obrázky log
    Organizátor či pověřená osoba si na svůj TS avatar bude dávat jednotlivá loga a vaší úkolem je co nejrychleji napsat, o jaké logo se jedná. Za každou správnou odpověď získáte určitý počet bodů, ze kterých bude následně rozhodnuté o výhercích. Avšak body získáte pouze tehdy, když budete mít odpověď napsanou správně a jako první.

    2. fáze - indície
    V této fázi bude pořadatel dávat jednotlivé indície, které vás dovedou až ke správné odpovědi. Odpovídat můžete samozřejmě okamžitě, když si budete myslet, že již znáte správnou odpověď. Za každou správnou odpověď získáte určitý počet bodů, ze kterých bude následně rozhodnuté o výhercích. Avšak body získáte pouze tehdy, když budete mít odpověď napsanou správně a jako první. Indície mohou vypadat asi nějak takto: "Firma vyrábí automobily, sídlí v Plzni a Mladé Boleslavi. Její originální logo je zeleno-stříbrné, ale na autech jej známe v jeho stříbrném provedení."

    3. fáze - obrázky log, čím se firma zabývá
    Organizátor či pověřená osoba si na svůj TS avatar bude dávat jednotlivá loga a vaší úkolem je co nejrychleji napsat, o jaké logo se jedná a co tato firma či společnost provozuje. Za každou správnou odpověď získáte určitý počet bodů, ze kterých bude následně rozhodnuté o výhercích. Avšak body získáte pouze tehdy, když budete mít odpověď napsanou správně a jako první. Pro příklad pokud bude na avataru logo Škody, vaše odpověď bude: "Škoda - auta"

» Pravidla soutěže «

Základní všeobecná pravidla pro soutěže:
  • Je zakázáno užívat vulgárních či urážejících výrazů vůči ostatním soutěžícím či pořadatelům.
  • Lidi nepovolaní organizováním dané soutěže mají přísný zákaz si v room zapínat mikrofon bez souhlasu pořadatele dané soutěže.
  • Zákaz nahrávání po celou dobu konání soutěže bez souhlasu hl. pořadatele či pořadatele dané soutěže.
  • Je zakázáno si během soutěže svévolně měnit jméno na TS.
  • Je zakázáno spamovat či jinak zbytečně rušit pořadatele soutěže.
  • Pořadatel si vyhrazuje právo vyhodit jakéhokoli účastníka v případě jeho neadekvátního chování nebo podezření na podvádění jakéhokoli typu.

Doplňující pravidla pro soutěž:
  • Názvy, které obsahují apostrof ', mohou být napsány s tímto apostrofem a nebo může být nahrazen mezerou. (L'Oreal -> L Oreal apod.)

» Registrace «

    Registrace je jednoduchá, stačí přijít do soutěžní roomky a být tam. Do roomky se dostavte cca 10 minut před začátkem soutěže, budou zde vysvětlena doplňková pravidla a organizátoři budou odpovídat na případné otázky. Poté je již jen na vás, zda se do soutěže zapojíte či nikoli a budete tedy odpovídat na obrázky, které jsou pro vás připravené.

» Ceny pro výherce «

  • 1.místo - 225 kreditů do GS Ligy + ikonka na TS
  • 2.místo - 180 kreditů do GS Ligy
  • 3.místo - 135 kreditů do GS Ligy
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
Uživatelský avatar
DarkMouse
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1688
Registrován: 22 úno 2013, 07:03
Bydliště: Středočeský kraj

★ Logo Kvíz ★

od Rumcajz » 27 bře 2017, 14:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Středočeský kraj

Zpět na Pravidla Teamspeak soutěží

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků