Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Žádost o práva - JB

Příspěvekod Larken » 25 bře 2017, 19:47 VIP

Dobrý den, chtěl požádat o admin práva na serverech JB.

Nick v hre : Larken
Nick na fore : Larken
Profil na fóre : larken-u51983.html
Vek : 13 (28.8 2003) (Akademie)
Steam nick : Larken
Steam ID : 41 STEAM_0:1:72609678 0 03:10 9 0
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1948
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Před restartem jsem měl na účtu 5 bany a to za spam, mám ještě jeden ban za za spam(Nadávky) .Ban za FK. Neschopnost CT. Bugování do TXT. Bany jsem dostal pod jménem *M4*Chicken ale své chyby jsem si uvedomil a ponaučil, od té doby (resp. po restartu) se snažím neporušovat pravidla, takže mám jen ban na 10 minut za spam. Ale to jsem dostal cca v prosinci.

Niečo o sebe : Tak ahoj jmenuju se Honza, je mi 13 let. Bydlím v Praze, studuji na základní škole. Mezi mé koníčky patří basketball, counter strike 1.6, a trávit čas s přáteli. V budoucnu bych se chtěl stát veterinářem. Podle mě mám smysl pro humor, ale zas mám rád pořádek. Jsem docela komunikativní ale občas tréma.

Prečo by som chcel na GS adminovať? Chtěl bych samozdřejmě zbavit servery hráčů co porušují pravidla. Myslím si že jsme pohodový člověk co má rád srandu ,ale i pořádek. Také jsem docela aktivní na serveru JB. Takže docela hodně vidím jak někdo porušuje pravidla, já to jen tak nenechám a následne ho nahlašuji do PP.
„Život je příběh vyprávěný blbcem.“ William Shakespeare.

12.1 Akademik 2017
21.2 Akademik+ 2017

1.5 Admin 2017 - 10.3 2018 :)
Larken
Mistr
Mistr

[Zamítnuto] Žádost o práva - JB

od Rumcajz » 25 bře 2017, 19:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva - JB

Příspěvekod Poland » 26 bře 2017, 07:22

Zdravím,
Se žadatelem mám zkušenosti dle pozorování ze serverů:
+ Hráč se na serveru chová aspoň dle mých vidění slušně. Během dění kol se snaží hru vnímat a když se někdo nechová adekvátně či činí něco špatně, rád pomůže, upozorní. Bohůžel se k němu hráči nechovájí přímo skvěle a tak je většinou ignorován.

- Přestože se hráč očividně snaží a napomáhá v uklidnování hráčů, tak se občas stane, že si sám neví rady a zazmatkuje. Tento zmatek mu většinou jen škodí a tak se stane, že občas udělá něco špatně. Přestože se na svůj věk chová vyspěleji, tak sem tam se i u něho ukážou projevy, které se moc nehodí.

Hodně štěstí..
-Poland
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod JayoX » 27 bře 2017, 16:24 VIP

Ještě někdo by se chtěl podělit o zkušenosti s hráčem?

Tvá žádost je v řešení, prozatím žádost sleduj a vyčkej.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod JayoX » 28 bře 2017, 14:20 VIP

Dejme tomu ještě čas. Zamítnuto.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] Žádost o práva - JB

Příspěvekod Larken » 28 bře 2017, 14:36 VIP

Děkuji vám za odpověd ale já už nevím jak mám vám dokázat že na to mám, možná vám vadí věk (Možná urcitě ), každý delá chyby (Pokud máte problém v PP, že už tolik nenahlasuju nebo něco podobného). S adminami se bavím normálne, na svůj věk sem docela vyspělej, snažím se upozorňovat hráče když udelaj chybu nebo nadávaj, podle mě docela zvládam hrát za Simona, dávám každé kolo něco jiného aby se to fůrt neopakovalo, nemůžete mi dát ještě jednu šanci? Pravidla podlě me ovládam jen mám problém s hrácema kteří mají cheaty, cheaty se mi blbe rozlišují, ale pohovor bych mohl dát,kdybych ho zkusil. Vím že máte blbé zkušenosti s bývalými admini (resp. Mizuu), ale nejsem tolik namyslení abych se choval hrozně a povysene. To je jen můj názor,budu rád jestli budete brát ohled.

-Larken
„Život je příběh vyprávěný blbcem.“ William Shakespeare.

12.1 Akademik 2017
21.2 Akademik+ 2017

1.5 Admin 2017 - 10.3 2018 :)
Larken
Mistr
Mistr

Příspěvekod JayoX » 28 bře 2017, 14:57 VIP

Ničeho se neboj, pokud nic nepokazíš a budeš se dál snažit, nikdo si na tebe nebude nijak zvlášť stěžovat tak za měsíc půjdeš k pohovoru.
Obrázek
JayoX
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Primal » 29 bře 2017, 14:13

Spíš by měl zlepšit gramatiku a až potom si žádat o práva.xdddd
Primal
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů