• Stránka 1 z 1
maxipes duvod banu?
Chtěl bych se jen zeptat za co mě zabanoval pan Admin Maxipes fick zeptal se mě jen jestli mám skripty tak jsem mu to potvrdil jen ze "srandy" tak by mě zajímalo důvod. A zajímalo by mě na jakým zakladě mě banoval
...Takový admini jako je maxipes byly vždy fajn akorát dnes mu nějak ruplo v bedně a dal mi permu. nevím neznam důvod naco tam pak mate takovou tu kolonku na ubnan člověk si ho koupí a nějaký admin se nudi a dá mu ho znovu ?....zajímal by mě teda důvod. Předem děkuji za odpověď.
))
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Maxipes Fick
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #2
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [cheater forever]
[=] Zabanovany nickname: [JB] JackRusel
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:137782561
[=] Zabanovana IP: 5.102.48.34
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
================================

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Maxipes Fick
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #2
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [cheater forever]
[=] Zabanovany nickname: [JB] JackRusel
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:137782561
[=] Zabanovana IP: 5.102.48.34
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
================================
- JackRusel
- Amatér
maxipes duvod banu?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: maxipes duvod banu?
Jacku, taky jsem te mel driv za pohodare, nevim, proc ti posledni dobou bany padaji jak Nemci do zakopu. Kazdopadne jsem na tebe mel delsi dobu podezreni, stahl jsem si par dem a banoval na zaklade tohoto. V chatu jsi ostatnim sam psal, ze jim ukazes scripty, coz jsi pak taky predvedl. Cas 55.30 - 56.30, nick Skill.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Demo vypovídá za vše...
Ban oprávněný,
tvoje možnosti:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
Ban oprávněný,
tvoje možnosti:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Já to chápu ale tohle demo je jěstě předtím jak si mi dal minule permu ponaučil jsem se a vše smazal a ty tady vytahneš starší demo...Hele je to tvoje věc ja vím udělal jsem chybu ale prostě nechápu proč dáváš opakované bany které už nejsou skutečností nechám to na tobě snad tě to alespoň zahřálo na srdíčku nebudu kupovat unban nestojí mi to za to připojím se nahodou do hry a dostanu další ban ... prostě to nechám na tobě snad uznáš že tohle demo bylo ještě před tim mým mynulým banem doufam že uznáš taky chybu jinak díky za vyjadření přesvedčil si mě jaký seš spravedlivý admin já to beru jen ted marně budu doufat že by tam mohl být unban...ted bych po tobě chtěl poslední odpověď a pak to můžete smazat tenhle topic a uzavřít 

- JackRusel
- Amatér
Ja jsem si myslel, ze takhle budes argumentovat.
Svoji predposledni permicu jsi dostal 13.3.2017, koupil sis UB. Ten ban nebyl ode me, banoval te jiny admin. To demo, na zaklade ktereho jsem te banoval ja, je ze dne 24.3.2017, tedy deset dni pote, co jsi dostal ten predposledni ban. Nemuze byt tedy rec o tom, ze bych te banoval na zaklade stareho dema z doby, nez jsi dostal predchozi ban. Zabanoval jsem te o par dni pozdeji, protoze jsi mel aktivni nejaky jiny delsi ban za nevhodne chovani.
UB si koupit muzes, verim, ze je to pro tebe pouceni a ze chapes, ze i kdyz na serveru neni admin, neznamena to, ze trestu za porusovani pravidel uniknes
Svoji predposledni permicu jsi dostal 13.3.2017, koupil sis UB. Ten ban nebyl ode me, banoval te jiny admin. To demo, na zaklade ktereho jsem te banoval ja, je ze dne 24.3.2017, tedy deset dni pote, co jsi dostal ten predposledni ban. Nemuze byt tedy rec o tom, ze bych te banoval na zaklade stareho dema z doby, nez jsi dostal predchozi ban. Zabanoval jsem te o par dni pozdeji, protoze jsi mel aktivni nejaky jiny delsi ban za nevhodne chovani.
UB si koupit muzes, verim, ze je to pro tebe pouceni a ze chapes, ze i kdyz na serveru neni admin, neznamena to, ze trestu za porusovani pravidel uniknes

-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1