• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] teezee ma rad gejmsaid/MFK/JB3
1. Nick: teezee ma rad gejmsaid
2. Steam ID: STEAM_0:1:175694799
3. Datum a Čas: 7.4. 2017
4. Popis situace: Simon nám řekl, že máme jít do boxu na zadní stěnu a tam pustit klávesnici. Po otevření cel doplnil příkaz větou "Pustíte tam klávesnici a myš". Tak jsme tam teda šli do boxu na zadní stěnu a pustili klávesnici a myš. A simon nás zabil.
5. Důkaz: http://leteckaposta.cz/915123493
6. Čas na demu: 4:50
2. Steam ID: STEAM_0:1:175694799
3. Datum a Čas: 7.4. 2017
4. Popis situace: Simon nám řekl, že máme jít do boxu na zadní stěnu a tam pustit klávesnici. Po otevření cel doplnil příkaz větou "Pustíte tam klávesnici a myš". Tak jsme tam teda šli do boxu na zadní stěnu a pustili klávesnici a myš. A simon nás zabil.
5. Důkaz: http://leteckaposta.cz/915123493
6. Čas na demu: 4:50
-
Paulee - Profesionál
[Vyriešené] teezee ma rad gejmsaid/MFK/JB3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: teezee ma rad gejmsaid/MFK/JB3
Ahoj, z dema je vidieť, že si sa pohol a tak isto sa pohli aj tvoji dvaja kolegovci.
Tím pádom ste nesplnili príkaz simona (pustíte KL a M), takže som vás mal právo zabiť.
Toto právo som využil a zabil som vás.
Z toho vyplýva, že som nedal MFK ale pekné oprávnené killi.
Ináč, bol pán policajt, ktorý vám povedal, že sa nemáte hýbať, lebo vás môže zraziť auto. Ale vy ste pána policajta neposlúchli a tak prišiel druhý pán policajt, ktorý mám dnes zlý deň a všetkých vás postrielal.
Tím pádom ste nesplnili príkaz simona (pustíte KL a M), takže som vás mal právo zabiť.
Toto právo som využil a zabil som vás.

Ináč, bol pán policajt, ktorý vám povedal, že sa nemáte hýbať, lebo vás môže zraziť auto. Ale vy ste pána policajta neposlúchli a tak prišiel druhý pán policajt, ktorý mám dnes zlý deň a všetkých vás postrielal.
GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
-
GSTeeZee - Sponzor
Re: teezee ma rad gejmsaid/MFK/JB3
Ahoj, je fakt, čo si napísal, že ste tam mali pustiť klávesnicu a myš, sám Ťa poznám Paulee a viem, že tebe pravidlá nerobia problém a hádam Ti nemusím písať, že príkazy sa plnia priamo a bez zdržovania.
No, tým som chcel povedať, že z Tvojho dema je jasné, že ty si tak neučinil, ty si dostal kill oprávnený, na tie zvyšné dve zebry som musel stiahnúť HLTV a prehrešok prekontrolovať, o MFK nemôže byť reč, lebo obe zebry takisto nesplnili príkaz hneď a ešte sa hýbali po zadnej stene (doplnili k tebe).
Ďakujeme za nahlásenie.
No, tým som chcel povedať, že z Tvojho dema je jasné, že ty si tak neučinil, ty si dostal kill oprávnený, na tie zvyšné dve zebry som musel stiahnúť HLTV a prehrešok prekontrolovať, o MFK nemôže byť reč, lebo obe zebry takisto nesplnili príkaz hneď a ešte sa hýbali po zadnej stene (doplnili k tebe).
Ďakujeme za nahlásenie.

-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1