I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] UVU

Příspěvekod Gasper » 13 dub 2017, 20:41

Dobrý den,

poprosím o odebrání prav hráči (ADMIN) UVU... bezdůvodně mě kickoval, bezdůvodně mi dal BAN do hry a bezdůvodně mi dal BAN na chat. Vsadím se že tady ta mrdka z Dvorcu ani neví jak se dostal k právum a ani nemá jediný důkaz proč mě zabanoval a kicknul! Předem díky za nápravu. CHAZMA NENÍ ČLOVĚK CHAZMA JE BŮCH! :roll:

Info:

Steam: STEAM_0: 1: 156266375

PS: prosím o doblokování. Děkuji. Váš věčně nespokejeny KOKOT CHAZMA RSkar
Gasper
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] UVU

od Rumcajz » 13 dub 2017, 20:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TEPLOUŠ UVU

Příspěvekod Izmael » 13 dub 2017, 20:54 VIP

Zdravím,

chováš se jako hovado a člověk, který si opravdu musí vyhledat odbornou pomoc, máš totálně průvan v hlavě..
Vzhledem k tvému vyjadřování na serveru ti byl ban prodloužen - http://www.gamesites.cz/amxban/classic/ ... p?bid=2755 (mute ban prozatím)

Jak uvidím, že po vypršení banu se zákazem do hry začneš opět dávat nicky v rozporu s pravidly či nějak jinak ta pravidla porušovat, dostaneš permanentní ban.

Stížnost se zamítá.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Gasper » 13 dub 2017, 20:58

Izmael píše:Zdravím,

chováš se jako hovado a člověk, který si opravdu musí vyhledat odbornou pomoc, máš totálně průvan v hlavě..
Vzhledem k tvému vyjadřování na serveru ti byl ban prodloužen - http://www.gamesites.cz/amxban/classic/ ... p?bid=2755 (mute ban prozatím)

Jak uvidím, že po vypršení banu se zákazem do hry začneš opět dávat nicky v rozporu s pravidly či nějak jinak ta pravidla porušovat, dostaneš permanentní ban.

Stížnost se zamítá.

tak me vylit prdel ty mrdko zasrana! Mam DIP a mam v pici VASE BANY ty kokote vyjebanej! :lol:
Gasper
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Gasper » 13 dub 2017, 21:01

Izmael píše:Zdravím,

Stížnost se zamítá.

Doufám že tě pes vymrdá donosa ty mrdko Izmaelská! :ugeek:
Gasper
Pokročilý
Pokročilý

Re: [Vyřešeno] UVU

Příspěvekod Izmael » 13 dub 2017, 21:02 VIP

Jsi frajer! Zamykám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael