• Stránka 1 z 1
[Zamietnute] Žádost na admina / M!recek /JB
► Zdravím, rád by jsem požádal o admin práva na Jailbreak serverech
► Nick v hre : M!recek
► Nick na fóre : Graffitak
► Profil na fóre : ucp.php
► Vek : 16
► Steam nick : .::♫M!recek::.
► Steam ID : STEAM_0:1:89444622
► Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1124
► Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Před 2-3 měsíci za FK,který jsem omylem další kolo nenahlásil VD
Trouble in Town [TTT] - Ban,že jsem zabil jen tak Traitora, kde jsem to nemohl tušit.
► Niečo o sebe : Zdravím, jmenuji se Martin, je mi 16 let. Rád se směji a bavím s kamarády, takže sem taky přátelský a velmi rád chodím na zábavy. Ve volném čase hraji velmi rád basketbal, ale samozřejmě, když je možnost, tak hraji také florbal, fotbal a vše možné co se kde dá, ale závodně se věnuji pouze basketbalu. Jinak hraji Counter Strike Global Offensive, Conter Strike 1.6 a League of Legends
► Prečo by som chcel na GS adminovať? : - V podstatě jsem chtěl být admin vždy. Starat se o nějaký ten pořádek na servery by mě bavilo. Adminem jsem už byl, a zjistil jsem že pro každého to není. Admin někdy podléhá situacím kdy není všechno jednoduché a jsou potřeba pevné nervy.
Na serverech je mnoho hříšníků co kazí hru všem okolo, těm chci zabránit aby tak činili.
► Chci předem poděkovat těm lidem, kteří se rozhodnou mě jakýmkoliv způsobem podpořit.
Budu rád za každé kladné reference.
► Přeji hezký den.
► Nick v hre : M!recek
► Nick na fóre : Graffitak
► Profil na fóre : ucp.php
► Vek : 16
► Steam nick : .::♫M!recek::.
► Steam ID : STEAM_0:1:89444622
► Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1124
► Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Před 2-3 měsíci za FK,který jsem omylem další kolo nenahlásil VD
Trouble in Town [TTT] - Ban,že jsem zabil jen tak Traitora, kde jsem to nemohl tušit.
► Niečo o sebe : Zdravím, jmenuji se Martin, je mi 16 let. Rád se směji a bavím s kamarády, takže sem taky přátelský a velmi rád chodím na zábavy. Ve volném čase hraji velmi rád basketbal, ale samozřejmě, když je možnost, tak hraji také florbal, fotbal a vše možné co se kde dá, ale závodně se věnuji pouze basketbalu. Jinak hraji Counter Strike Global Offensive, Conter Strike 1.6 a League of Legends
► Prečo by som chcel na GS adminovať? : - V podstatě jsem chtěl být admin vždy. Starat se o nějaký ten pořádek na servery by mě bavilo. Adminem jsem už byl, a zjistil jsem že pro každého to není. Admin někdy podléhá situacím kdy není všechno jednoduché a jsou potřeba pevné nervy.
Na serverech je mnoho hříšníků co kazí hru všem okolo, těm chci zabránit aby tak činili.
► Chci předem poděkovat těm lidem, kteří se rozhodnou mě jakýmkoliv způsobem podpořit.
Budu rád za každé kladné reference.
► Přeji hezký den.
-
Graffitak - Spamerův sluha
[Zamietnute] Žádost na admina / M!recek /JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost na admina / M!recek /JB
Promiňte dodávám správný link na můj profil: graffitak-u34153.html
-
Graffitak - Spamerův sluha
Re: Žádost na admina / M!recek /JB
Tvoj prejav na serveroch vnimam pozitivne, na rozdiel od prispevkov vo fore. Skus miesto tych menej dolezitejsich nahlasovat viac hracov a o mesiac skus reparat.
Zamietnute.
Zamietnute.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1