• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o práva na Public serverech
Ahoj, rád by sem požádal o admin práva na Public serverech.
Nick ve hře : Nice > Bender
Nick na fóru : B3nder
Profil na fóru : ucp.php
Věk : 16
Steam nick : Bender [CZ]
Steam ID : STEAM_0:0:79462693
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... layer=5666
Nějaké bany nebo prohrešky ( GS, jiný portál ): Ban sem nedostal jsem slušný a inteligentní člověk.
Něco o mně : Ahoj, jmenuji se Marek Pohanka a jsem z Ostravy. Studuji v Ostravě-Vítkovicích na průmyslové škole čtyřletý obor Silniční doprava. Ve volném čase hraji Counter Strike nebo chodím s kamarády ven. Jako sport hraji stolní tenis a florbal. Mé oblíbené jídlo je kuře s rýží nebo guláš s knedlíkem.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Chtěl by jsem být přínosem pro GS a taktéž by jsem chtěl chránit server před porušováním pravidel.
Děkuji za čas věnovaný žádosti a věřím v její kladné vyhodnocení.
Nick ve hře : Nice > Bender
Nick na fóru : B3nder
Profil na fóru : ucp.php
Věk : 16
Steam nick : Bender [CZ]
Steam ID : STEAM_0:0:79462693
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... layer=5666
Nějaké bany nebo prohrešky ( GS, jiný portál ): Ban sem nedostal jsem slušný a inteligentní člověk.
Něco o mně : Ahoj, jmenuji se Marek Pohanka a jsem z Ostravy. Studuji v Ostravě-Vítkovicích na průmyslové škole čtyřletý obor Silniční doprava. Ve volném čase hraji Counter Strike nebo chodím s kamarády ven. Jako sport hraji stolní tenis a florbal. Mé oblíbené jídlo je kuře s rýží nebo guláš s knedlíkem.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Chtěl by jsem být přínosem pro GS a taktéž by jsem chtěl chránit server před porušováním pravidel.
Děkuji za čas věnovaný žádosti a věřím v její kladné vyhodnocení.
-
B3nder - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žádost o práva na Public serverech
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na Public serverech
Zdravím,
já bych tu neuspěchával, ani nemáš nahráno minimální počet hodin, žádost na mě moc nezapůsobila (už barvičky nepoužívej) a projdi úspěšně akademii, až potom se můžeme bavit o právech.
Zamítnuto..
já bych tu neuspěchával, ani nemáš nahráno minimální počet hodin, žádost na mě moc nezapůsobila (už barvičky nepoužívej) a projdi úspěšně akademii, až potom se můžeme bavit o právech.

Zamítnuto..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Žádost o práva na Public serverech
Čau, chtěl bych se stát adminem, jelikož jsem na tom hodně pracoval a jsem ochotný udělat cokoliv proto abych se mohl stát vaším adminem.Není mi mnoho ale přesto umím zvládat CSko.
Chtěl bych stát adminem protože na to umím dohlížet a té doby co jsem si stáhnul a Csko tak ho hrají skoro každý den aspoň hoďku. mam zkušenosti z Public server 1 tam mam i VIP a také tam mám lvl.terminátor-62.
Jsem na to opravdu ale opravdu připravený, začínal jsem to hrát když mi bylo 7.
Udělám proto cokoliv, protože už od mala jsem chtěl řídit nějaký server.
Doufám že to pochopíte.díky
Molotow13
Chtěl bych stát adminem protože na to umím dohlížet a té doby co jsem si stáhnul a Csko tak ho hrají skoro každý den aspoň hoďku. mam zkušenosti z Public server 1 tam mam i VIP a také tam mám lvl.terminátor-62.
Jsem na to opravdu ale opravdu připravený, začínal jsem to hrát když mi bylo 7.
Udělám proto cokoliv, protože už od mala jsem chtěl řídit nějaký server.
Doufám že to pochopíte.díky
Molotow13
- Molotow13
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1