I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Im a little Pea/JB5/přehoz

Příspěvekod Maxim8 » 07 kvě 2017, 22:54

Dnes jsem hrál na serveru JB5, kde jsem hrál a snažil se dělat zábavné kola... Admin mě přehodil za zdržování po 2 kolech.. 1. kolo bylo karaoke a pak nějaká atrakce, 2. kolo si většina vězňů zvolila, že chce karaoke znova (4 nebo 5 vězňů) tak jsem dal karaoke.. Poté jsem chtěl dát atrakci jako race (skateboardy - jb_rush) no, ale CT mi napsalo, že hráč Stella má mít nevýhodu, tak jsem rychle šel na čáru k bednám, abych ji tam mohl dát nevýhodu.. stalo se, poté jsme šli na ke skateboardům a postavil jsem vězně na stěnu, ale admin mi řekl už na začátku kola, že nemám zdržovat, tak jsem chtěl jít trochu dál, poslat je na stěnu a urychlit kolo.. Ale dostal jsem přemístění k T a kolo trvalo 3x déle než kdybych ho dokončil já..
Maxim8
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Im a little Pea/JB5/přehoz

od Rumcajz » 07 kvě 2017, 22:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Im a little Pea/JB5/přehoz

Příspěvekod Maxim8 » 07 kvě 2017, 22:59

Pardon, zapomněl jsem demo - http://leteckaposta.cz/116504759
Maxim8
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod smekin » 08 kvě 2017, 16:25 VIP

Přehodil jsem tě za zdržování hry. Ty jako simon máš hrát, dávat nějaké atrakce, aby se vězni zabavily, ty si už od začátku mapy(I mapu předešlou, kde si za to dostal také upozornění), kdy si měl simona pořád zdržoval hru tím, že sis povídal s ctčkama a nás si nechal pouze čekat na stěně. Pak bylo karaoke, s tím problém nemám, ale proč ho dávat každé kolo celou mapu, po chvíli to hráče na serveru také přestane bavit.
Když skončilo karaoke, opět si záměrně zdržoval hru, tak jsem tě přemístil..
smekin
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 08 kvě 2017, 17:27

Karaoke je zábavná atrakce. Zabaví však sotva polovinu hráčů na serveru.
Proto je naprosto nerozumné dávat karaoke 2 kola po sobě, aniž by se zapojili všichni hráči na serveru. Akorát to zdržuje, ostatní se nudí a jdou hrát jinde.
Příště se snaž raději tvořit hru zábavnějším způsobem.

Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy