Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] Neoprávněný BAN

Příspěvekod Elesar » 11 kvě 2017, 19:23

Admin Obetní Ovecka mi udělil ban. Nechápu proč. Můj nick je Gamesites player Rafael Pup und Dekl. Teďka hraju na jiným počálu než obvykle.. Stalo se to na Capture Flag 1...Normálně mám nick Rafael Pup und Dekl. Důvod- neplním pravidla hry... Nechápu. Bylo tam, že to mám na třicet minut. Už je to tak hodinu. Stále nemůžu pařit.. Pak se mi tam zobrazilo že je to trvalý a že jinej admin snad Andree či tak nějak mě zablokoval pro užívaní cheatů...Chci si na ně stěžovat... A chtěl bych vidět důkaz toho z čeho mě obviňují...Díky Rafael
Elesar
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] Neoprávněný BAN

od Rumcajz » 11 kvě 2017, 19:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neoprávněný BAN

Příspěvekod Obetniovce » 11 kvě 2017, 19:41

Ode mně máš tento ban, který ti vypršel lehce po půl osmé. A bylo to za neplnění modu.

Ty jsi se provinil tak, že když se hrála de_dust čekal jsi u CT na vlajku i když jí tvůj spoluhráč již dávno odnášel. Několikrát jsem vám psal, že ať plníte mód jinak bude ban, protože toto dělalo krátce před tebou několik T a ct se nemohli dostat skoro ani za spawnu. Proto jsem šel do spectu a čekal kdo z vás to zas bude dělat. Chytil jsem tebe.

Screen 1

Screen 2

Screen 3

Screen 4

Je vidět že jsi tam čekal 15s a to není hned jak jste vzali flag. A vzhledem k tomu, že donést vlajku trvá cca do 30s byl tvůj spoluhráč i s vlajkou dávno pryč tak nevím co jsi tam dělal.
ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie
Obrázek
Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.:lol:podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě
Obetniovce
Spamer
Spamer

Příspěvekod Elesar » 11 kvě 2017, 21:13

Inu...Mam k tomu par poznamek...Jsem starsiho data narozeni a nevim co je spawn. Nebo spis to nechapu v tomhle kontextu. Pripojil sem se a hned sem dostal zakaz. Nepovazuju za duvod pro ban to ze muj spoluhrac nese vlajku a ja zabijim pripadne protihrace kteri by ho mohli ohrozit. Ano stal sem na miste ale proto je tam ten cas na kemp aby tohle resil za tebe. Nebo to vidis jinak? Nemusim prece behat u nej kdyz nese vlajku...Ten ban trval hodinu a pul...Nevim proc ale proste mi to neslo. Kazdopadne dekuju za rychlou odpoved na urovni a za prilozenou fotodokumentaci :-) R.
Elesar
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Izmael » 11 kvě 2017, 22:46 VIP

Zdravím,

Nemusim prece behat u nej kdyz nese vlajku...

V tomto se pleteš, musíš hlídat vlajkonoše po dobu jeho cesty s nepřátelskou vlajkou k té své, ale s tím, že jsi u něj a běžíš za ním nebo před ním. ;)
Pokud se někde pohybuješ na jednom místě, bere se to jako neplnění mapy a kemp.

Avšak před udělením banu tě měl admin upozornit, případně kicknout/slaynou a vysvětlit tvou chybu, takže požádám, aby se admin vyjádřil, zda tak učinil, až poté to s nějakým verdiktem uzavřeme.. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Obetniovce » 12 kvě 2017, 06:32

Přímo tohoto hráče ne. Ale jak jsem již psal chvilku před tím několik T "kempilo" přes moje upozornění stále buď u vlajky nebo odstřelovali CT spawn a dokonce tam i chodili. Jelikož jsem v tu dobu hrál za ct nevím přesně kdo to dělala, ale cca několik minut před banem jsem minimálně 4x napsal aby plnili mód a aspoň jednou neplnění módu = ban
ex CTF/CTF PP/CTF PP akademie
Obrázek
Awee(cti ejvi):MH podle mě znamená Multi Hunting.:lol:podle toho jak jsem viděl bandů adminů skládat střípky důkazů a konspirovat proti tobě
Obetniovce
Spamer
Spamer

Příspěvekod Izmael » 12 kvě 2017, 20:43 VIP

Zdravím,

upozornění jsi dostal, takže následoval ban za neplnění povinnosti hry, camp meter se dá obejít jednoduše.
Ban oprávněný..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešeno] Neoprávněný BAN

Příspěvekod Elesar » 14 kvě 2017, 22:10

Mozna se zeptam hloupe...Jak se da obejit camp banner?R.
Elesar
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Izmael » 15 kvě 2017, 09:34 VIP

Tim, ze se nachazis v jednom miste "napr. na spawnu" a behas furt u stejneho mista, takze kdyz umis, tak se to da v tomto pripade obejit :)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Pufik » 15 kvě 2017, 19:50

Dostal som Ban za aimbot na furien 2 ban mi dal Predator a nic som nemal ziadne cheaty
Pufik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod SendyPlankton » 15 kvě 2017, 21:57 VIP

Pufik píše:Dostal som Ban za aimbot na furien 2 ban mi dal Predator a nic som nemal ziadne cheaty

Založ si novou Unban žádost podle vzoru
Kód: Vybrat vše
https://steamcommunity.com/id/laozyn/

EX - Cs 1,6 Admin
EX - Furien CHH
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Unban Žádost