Volná diskuze o našich serverech a módech.

Chybné popisy k VIP/EVIP na SB/webe

Příspěvekod DemotivovanyUjo » 15 kvě 2017, 21:25

Serus, nazdar, ahoj..

Nemám čas, idem rovno k veci. Všimol som si na SB že k VIP a EVIP sú popísané výhody blablabla.. pohoda všetko OK. Teda ak si odmyslím že niekoľko z tých somarín čo tam je vypísaných nefunguje/je vypnuté alebo neviem čo. Ďalej, jedno sa píše na webe, druhé zas na servery.

VIP

Nekontrolovaný chat: Systém nebude číst tvůj chat díky tomu mžeš psát rychleji a opakovaně za sebou jiný text. (Automatická funkce) - VYPNUTÉ vraj z dôvodu zneužívania, ok. Na čo to tam je vypísané ak to nefunguje? Tiež to je vypísané aj na servery. Na čo?

EVIP

Teleport hráče: Můžeš k sobě teleportovat hráče /tpahere (nick) - NEFUNGUJE/VYPNUTÉ, prečo na to nemám permisse keď EVIP mám kúpené? Alebo ak to nemá byť povolené, prečo to je vypísané na webe?

Tvorba warpů Můžeš vytvářet vlastní warpy více /warp help (Můžeš mít, až 4 warpy) - tiež na webe. /warp help nefunguje. Každopádne je to napísané na /tutorial, s tým že aj tam je chyba, ako inak že, kde na cedulke je napísane že warp sa robí /setwarp typ nazov warpu pričom je to /setwarp nazov warpu typ, ale to je len malá chyba, každý s mozgom by na to došiel aj sám že to stačí vymeniť.

Ender trapka: Pouze extravip se dostane do end světa, kde si může v klidu expit nejrychlejším způsobem na serveru /trapka - to je náhodou dobre napísané, ale na servery je zlý port napísaný, je tam "Ender Trapka /xpfarma" pričom /xpfarma nehádže ku kostlivcom, čiže to by chcelo prepísať na servery.

Vlastní mazel: Můžeš si vytvořit vlastního mazlíčka na serveru /mazlicek - na webe je zlý príkaz na používanie toho "mazlíčka" /mazlicek nefunguje, je to /mypet, to by sa tiež hodilo dopísať aj na server.

To by bolo asi tak všetko čo som len tak za 5 minut kukanie jak pňak na to čo tam je popísané našiel, každopadne som ešte došiel na to, že kopa výhod nie je vypísané ani na SB ani na webe, napríklad taký /repair ..

So všetkou láskou sveta Demotivovaný ujco, dovi.

PS: Jo btw, ak to uvidí nejaký admin, ušetrí čas, nepíš sem že si to videl len aby si mal o príspevok viac na webe ale rovno to pošli majitelom, dík brother, mucq
DemotivovanyUjo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 3
Registrován: 15 kvě 2017, 21:03

Chybné popisy k VIP/EVIP na SB/webe

od Rumcajz » 15 kvě 2017, 21:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Chybné popisy k VIP/EVIP na SB/webe

Příspěvekod noblemar » 17 kvě 2017, 17:01

Ahoj díky za upozornění khertys tam přidával tu opravu a asi to zapomenul napsat. Každopádně ten chat by mel fungovat nevím proc nefunguje. Musíme s klukama probrat co se tam dělal za změny a proc to co je na webu by mělo fungovat trapka by měla taky jít......
Uživatelský avatar
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1356
Registrován: 23 led 2013, 15:13

Re: Chybné popisy k VIP/EVIP na SB/webe

Příspěvekod DemotivovanyUjo » 17 kvě 2017, 21:00

Serus, /trapka ide (to že je neefektivna je ina vec :D ), ja len že pri popise "Ender trapka" je napísaný port "/xpfarma" tak to by chcelo zmeniť..
DemotivovanyUjo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 3
Registrován: 15 kvě 2017, 21:03

Re: Chybné popisy k VIP/EVIP na SB/webe

Příspěvekod DemotivovanyUjo » 19 kvě 2017, 19:36

+ ešte som zabudol, na /trapka sa možu portovať obyčajní hráči bez vip/evip ? :D halo? :D
DemotivovanyUjo
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 3
Registrován: 15 kvě 2017, 21:03


Zpět na Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků