I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno ] KOHI /JB 1

Příspěvekod joda » 21 kvě 2017, 15:06

Popis : Simon dal prikaz nech idu do klietky , jedna zebra utekala na deathrun , tak som si dal do ruky knife a bezal za nou , ked som bol 3 kroky od dverí tak sa tam zjavilo VD (kohi) a začal boxovať , navyše je tam vidno že ešte aj zmení pohyb a postaví sa mi do cesty aby zabránil tomu že neháňam zebru , ja som utekal popri ňom on do mňa boxol tak som ho zabil
Kolo nato ma grabol a hodil o zem , vravel niečo také že on si môže robiť čo chce keď je vd že jeho nezaujíma že ja naháňam niaku zebru , a povedal ževraj som ho mohol obísť čo mi tak neprišlo , Takže si myslím že mi dal bezdvôvodný grab.

Dôkaz : hltv demo , ale voice je nepotrebný http://leteckaposta.cz/824686808 ( 35:00:00 ) (36:00:00) spomínaný grab v ktorom som vlastne ani nestihol stlačiť voice a už som bol hodený o zem
[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
joda
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Vyřešeno ] KOHI /JB 1

od Rumcajz » 21 kvě 2017, 15:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: KOHI /JB 1

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 21 kvě 2017, 15:24

Vyčasuj demo. V čase co uvádíš žádné VD nezabíjíš. Je tam jen vidět ban od admina Graphic.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod joda » 21 kvě 2017, 15:38

zlé demo moja chyba , http://leteckaposta.cz/337996191 ( 35:00:00 začiatok , aź 36:00:00)
joda
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 21 kvě 2017, 15:43

VD tam přišlo v dostatečném předstihu a fakt že začal boxovat není podstatný, protože ty jako CT máš přísný zákaz se k T přibližovat. Přiblížil ses k T a ještě si jej zabil za své vlastní porušení pravidel.
Ban oprávněný.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod lukick » 21 kvě 2017, 17:36

Ahoj
V podstate Joda si tu napisal ako to bolo a Awee odpisal vyjadrim sa len k tomu ze si nestihol ani stlacit voice a uz si dostal grab.
Ja som ta dal do grabu (s mojou otazkou) povedal si zase nezmyselnu vetu a nenechal si si povedat to co som ti chcel povedat (vysvetlenie) tak som ta hodil o zem. To je cele. :)

Awee? ja som nebanoval takze grab opravneny nie ban. Bola to prva chyba na danej mape hraca co sa moze stat kazdemu (3x a dost) preto len ten grab a hned vysvetlenie situacie do chatu na nove kolo. Takze ani presun nedostal nic snad si len zobral ponaucenie hh. :)
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 21 kvě 2017, 17:38

lukick píše:Awee? ja som nebanoval takze grab opravneny nie ban.

Sem se splet vole, ukřižuj mě.. :D
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod joda » 21 kvě 2017, 19:08

jasne , ved som povedal ze to dam na forko len aby som si bol istý a ze ked to bol fk tak ze ma to mrzi aj som ti to pisal ale bol si afk
nabuduce uz budem vediet
joda
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Stížnosti na Adminy