• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno ] KOHI /JB 1
Popis : Simon dal prikaz nech idu do klietky , jedna zebra utekala na deathrun , tak som si dal do ruky knife a bezal za nou , ked som bol 3 kroky od dverí tak sa tam zjavilo VD (kohi) a začal boxovať , navyše je tam vidno že ešte aj zmení pohyb a postaví sa mi do cesty aby zabránil tomu že neháňam zebru , ja som utekal popri ňom on do mňa boxol tak som ho zabil
Kolo nato ma grabol a hodil o zem , vravel niečo také že on si môže robiť čo chce keď je vd že jeho nezaujíma že ja naháňam niaku zebru , a povedal ževraj som ho mohol obísť čo mi tak neprišlo , Takže si myslím že mi dal bezdvôvodný grab.
Dôkaz : hltv demo , ale voice je nepotrebný http://leteckaposta.cz/824686808 ( 35:00:00 ) (36:00:00) spomínaný grab v ktorom som vlastne ani nestihol stlačiť voice a už som bol hodený o zem
Kolo nato ma grabol a hodil o zem , vravel niečo také že on si môže robiť čo chce keď je vd že jeho nezaujíma že ja naháňam niaku zebru , a povedal ževraj som ho mohol obísť čo mi tak neprišlo , Takže si myslím že mi dal bezdvôvodný grab.
Dôkaz : hltv demo , ale voice je nepotrebný http://leteckaposta.cz/824686808 ( 35:00:00 ) (36:00:00) spomínaný grab v ktorom som vlastne ani nestihol stlačiť voice a už som bol hodený o zem
[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
-
joda - Kazatelův učeň
[Vyřešeno ] KOHI /JB 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: KOHI /JB 1
Vyčasuj demo. V čase co uvádíš žádné VD nezabíjíš. Je tam jen vidět ban od admina Graphic.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
zlé demo moja chyba , http://leteckaposta.cz/337996191 ( 35:00:00 začiatok , aź 36:00:00)
-
joda - Kazatelův učeň
VD tam přišlo v dostatečném předstihu a fakt že začal boxovat není podstatný, protože ty jako CT máš přísný zákaz se k T přibližovat. Přiblížil ses k T a ještě si jej zabil za své vlastní porušení pravidel.
Ban oprávněný.
Ban oprávněný.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Ahoj
V podstate Joda si tu napisal ako to bolo a Awee odpisal vyjadrim sa len k tomu ze si nestihol ani stlacit voice a uz si dostal grab.
Ja som ta dal do grabu (s mojou otazkou) povedal si zase nezmyselnu vetu a nenechal si si povedat to co som ti chcel povedat (vysvetlenie) tak som ta hodil o zem. To je cele.
Awee? ja som nebanoval takze grab opravneny nie ban. Bola to prva chyba na danej mape hraca co sa moze stat kazdemu (3x a dost) preto len ten grab a hned vysvetlenie situacie do chatu na nove kolo. Takze ani presun nedostal nic snad si len zobral ponaucenie hh.
V podstate Joda si tu napisal ako to bolo a Awee odpisal vyjadrim sa len k tomu ze si nestihol ani stlacit voice a uz si dostal grab.
Ja som ta dal do grabu (s mojou otazkou) povedal si zase nezmyselnu vetu a nenechal si si povedat to co som ti chcel povedat (vysvetlenie) tak som ta hodil o zem. To je cele.

Awee? ja som nebanoval takze grab opravneny nie ban. Bola to prva chyba na danej mape hraca co sa moze stat kazdemu (3x a dost) preto len ten grab a hned vysvetlenie situacie do chatu na nove kolo. Takze ani presun nedostal nic snad si len zobral ponaucenie hh.

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
lukick píše:Awee? ja som nebanoval takze grab opravneny nie ban.
Sem se splet vole, ukřižuj mě..

-
jasne , ved som povedal ze to dam na forko len aby som si bol istý a ze ked to bol fk tak ze ma to mrzi aj som ti to pisal ale bol si afk
nabuduce uz budem vediet
nabuduce uz budem vediet
-
joda - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1