• Stránka 1 z 1
FPS - problém - díky za rady
ahoj chlapi potřebuji pomoct. Dříve jsem měl FPS 120-160, Po aktualizaci windows mi to běhá 59-60 jenom v tomto rozmezí. Už jsem to měl dříve to jsem měl zaplý ten XBOX live. vypnuto zkoušel jsem hledat youtube fora nic jsem nenašel. Kdyby mi někdo pomohl byl bych moc vděčný. Děkuju
- kudrnaccc
- Kolemjdoucí
FPS - problém - díky za rady
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: FPS - problém - díky za rady
V 1.6 to máš, skús do konzole napísať "gl_vsync 0; fps_max 9999"
d1e188ad0453aad9a906f10f9dd65e0e
-
UjoBochniiik - Kazatelův učeň
nepomohlo 

- kudrnaccc
- Kolemjdoucí
Zdravím
Existují dva způsoby jak si v cs 1.6 zvýšit fps. V prvním si ukážeme, jak zvýšit FPS přes grafickou kartu, v druhém pak jak přes příkazy.
1.způsob
Jděte do systémového adresáře, standardně: C:WINDOWSsystem32. Pokud používáte Nvidia Detonator, najděte soubor „nvoglnt.dll“, pokud používáte ovladač grafické karty ATI, najděte soubor „atioglxx.dll“, jestliže nepoužíváte ani jednu z předchozích variant, najděte soubor „opengl32.dll“. Tento soubor pak zkopírujte do složky „gldrv“ v adresáři se hrou. Ve složce „gldrv>“ nyní máme celkem tři soubory. Před následujícím krokem doporučuji soubor „drvmap“ zálohovat. Otevřeme si soubor drvmap a přepíšeme v něm řádek „gldrv/3dfxgl.dll 3Dfx Mini Driver“, opět podle druhu vašeho ovladače graf. karty: „gldrv/nvoglnt.dll OpenGl Driver“ nebo „gldrv/atioglxx.dll OpenGl Driver“, či „gldrv/opengl32.dll OpenGl Driver“.
2. způsob
V tomto kroku si pomocí příkazů snížíme kvalitu grafiky ve hře. Pro funkčnost není potřeba zadávat všechny příkazy, každý příkaz sníží kvalitu něčeho jiného. Otevřeme si buď config.cfg nebo přímo ve hře konzoli a napíšeme tyto příkazy:
gl_round_down "10"
gl_affinemodels "0"
gl_keeptjunctions "0"
gl_picmip "1"
gl_max_size "128"
gl_lightholes "0"
gl_playermip "3"
Nyní ještě příkazy, které neovlivňují grafiku ve hře:
cl_bobcycle "0"
fps_max "100"
cl_bob "0"
cl_himodels "0"
cl_corpsestay "10";
cl_weather "0"
Doufám že vám to pomohlo
Hezký zbytek večera
Existují dva způsoby jak si v cs 1.6 zvýšit fps. V prvním si ukážeme, jak zvýšit FPS přes grafickou kartu, v druhém pak jak přes příkazy.
1.způsob
Jděte do systémového adresáře, standardně: C:WINDOWSsystem32. Pokud používáte Nvidia Detonator, najděte soubor „nvoglnt.dll“, pokud používáte ovladač grafické karty ATI, najděte soubor „atioglxx.dll“, jestliže nepoužíváte ani jednu z předchozích variant, najděte soubor „opengl32.dll“. Tento soubor pak zkopírujte do složky „gldrv“ v adresáři se hrou. Ve složce „gldrv>“ nyní máme celkem tři soubory. Před následujícím krokem doporučuji soubor „drvmap“ zálohovat. Otevřeme si soubor drvmap a přepíšeme v něm řádek „gldrv/3dfxgl.dll 3Dfx Mini Driver“, opět podle druhu vašeho ovladače graf. karty: „gldrv/nvoglnt.dll OpenGl Driver“ nebo „gldrv/atioglxx.dll OpenGl Driver“, či „gldrv/opengl32.dll OpenGl Driver“.
2. způsob
V tomto kroku si pomocí příkazů snížíme kvalitu grafiky ve hře. Pro funkčnost není potřeba zadávat všechny příkazy, každý příkaz sníží kvalitu něčeho jiného. Otevřeme si buď config.cfg nebo přímo ve hře konzoli a napíšeme tyto příkazy:
gl_round_down "10"
gl_affinemodels "0"
gl_keeptjunctions "0"
gl_picmip "1"
gl_max_size "128"
gl_lightholes "0"
gl_playermip "3"
Nyní ještě příkazy, které neovlivňují grafiku ve hře:
cl_bobcycle "0"
fps_max "100"
cl_bob "0"
cl_himodels "0"
cl_corpsestay "10";
cl_weather "0"
Doufám že vám to pomohlo

-
Vern - Sponzor
V prvom rade napíš o akú hru sa jedná. Aj či beháš cez steam alebo nie. Ďalej napíš informácie o tvojom PC. Minimálne OS (ale presne) a grafickú kartu.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1