Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Aim Maps / fanatik

Příspěvekod 1337phanatic » 01 čer 2017, 14:32

Zdravím, rád by jsem požádal o práva na Aim Maps a FY Maps #1.

Nick ve hře: cuz i got black magic

Nick na fóru: 1337phanatic

Profil na fóru: https://www.gamesites.cz/forum/1337phanatic-u55966.html

Věk: 29

Steam nick: FANATIK!

SteamID: STEAM_0:1:13593227 (Po delší pauze jsem přišel o můj krásný hlavní účet s 4 mistným STEAMID z roku 2003 a klíčem ještě z 1.5ky, takže jedu tenhle alt.)

HL stats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/hlstats.php?mode=playerinfo&player=67736

Bany a prohřešky Za 17 let "praxe" žádné, ani offline, ani online.

Něco o mně Jmenuji se Roman a jsem už postarší oldchool hráč, co si začal po pár letech zase dopřávat trošku melancholie a má rád tuhle 1.6 komunitu, kterou mile rád předám i svým potomkům. Hraju to už od 0.7 bety a pamatuji doby, kdy jsme hrávali ještě AMD ligu na modemech, když bylo jen 5 heren v ČR. Vím o téhle hře snad vše, každý bug, každý hitbox, byl jsem na všech offline lankách a akcích, co se dalo a hrál za top5 cz/sk klany během těch let. Jinak mě živí Pokerstars,jsem reg už 9 let, tudíž mám dost času a momentálně mám období, kdy jsem se zase vrátil k hrám.

Proč chci admina na GS?: Když nehraju zrovna gather, které jsou stejně jenom navečer, tak střílím právě na gs serverech, o kterých si myslím, že jsou nejlíp nastavené ze všech "publiců", proto mě to baví. Ovšem hraji z 90 procent jen aim mapy a jsou tam neustále afkeři, hackeři a dnešní toxická komunita dětí prázdnoty, což mě vyloženě sere nejvíc. Tahle komunita už je jenom legendou a můžeme být rádi, že ještě dnešní mládež ocení ten starý engine a máme nějaké hráče, proto mě dost irituje, když je tam každou půl hodinu nějaký spratek, co nadává všem do rodičů, po tom co dostane jednu hlavu a odrazuje tak, již tak malou, skupinu hráčů, co tuhle hru ještě obdivují. Za ty roky poznám ab a wh většinou během pár vteřin a jednoho pofidérního fragu, takže mi nedělalo problém, natočit demo a vytvořit topic zde na fóru, otázka 3 minut. Býval jsem cheathunter nějakou dobu, kdysi jsem ty servery i nastavoval a o scriptech a vůbec vím snad vše, takže mi jen tak něco neuteče, aj když se "s tím" hráči už naučili i hrát. Nemám roky ani povahu na to, se tady někomu klanět a prosit tu o práva, ovšem jak jsem poslední týdny zjistil, zdejší admini a správci jsou zřejmě dost zaneprázdnění a čekat, než mi někdo vyřeší žádost na ban víc než x hodin, nedej Bože 2 dny, je poněkud unavující. Proto to berte jako taktní výpomoc. Hráči pak kvůli hackerům okamžitě leftují ze srvru a není kde hrát a já tomu můžu jen smutně přihlížet, když se to dá krásně vyřešit za minutu. Jinak co se týče s těmi unbany za cheating za 100kč, s tím dost nesouhlasím a určitě si myslím, že to dokážeme nějak změnit, dozvěděl jsem se, že se s tímhle ztotožňuji s více adminy. Když mi budete chtít nějak protiargumentovat, že někdo ten hosting apod zaplatit musí, tak to klidně budu sponzorovat, aby to koupení unbanu zmizelo. Dyť se nad tím zamyslete sami, koupit si unban za cheating, jako vážně? Co si o Vás poctiví hráči musí myslet...
Abych to shrnul, co se týče odezvy pro komunitu, jsem tu víceméně 24/7 online, vlastním veškerou techniku, steam mám na mobilu, takže aj když nebudu na srvru a byl bych někde pryč, jsem schopný se třeba napojit i přes laptop po soukromé zprávě o přestupku a vyřešit to externě ihned, což spoustu momentálních adminů asi zaručit nemůže. Jinak momentálně na aim/FY potkám tak denně 2 lidi s ab a už mě fakt nebaví zakládat topicy, když dostanou ban až na další den, kdy už je to každému jedno. Tudíž pokud se rozhodnete mě zkoušet v nějaké té akademii, tak to rovnou zamítněte a já s GS rovnou rozloučím. Myslím, že vím víc než 90 procent lidi tady, takže nějaká akademie, co má vytřídit asi nováčky a mladší unskilled hrače je pro mě dost pointless, zůstanu jen u gatherů, kde se aspoň o to někdo snaží starat a banuje ty hráče ihned a nebudu se muset nervovat s hackery, co mají tu drzost argumentovat stylem "zavolej admina, stejně nikdo nepřijde nebo si mě natoč, mně je to fuk, koupím si unban" :)

Jinak přeji GL&HF všem, co se dočetli až sem.
Fall seven times, stand up eight.
1337phanatic
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Aim Maps / fanatik

od Rumcajz » 01 čer 2017, 14:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Aim Maps / fanatik

Příspěvekod Izmael » 01 čer 2017, 15:54 VIP

Zdravím,

přidej si mne na steamu, mám k tobě nějaké otázky.. (GS.cz # Izmael)
V řešení..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V řešení] Aim Maps / fanatik

Příspěvekod Izmael » 04 čer 2017, 11:21 VIP

Nakonec zamítnuto.
Zlepši si chování ke všem, snaž se a za měsíc uvidíme.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů