I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Nadržování

Příspěvekod Marcus » 04 čer 2017, 16:28

1. Popis situace - Začnu takto. Prvně jsme poslal demo do PP a čekál jsem na vyjádření co se stane a doufal jsem vto, že mi dá admin částečně za pravdu, což dal. Tu je vypís z PP
-------------------------------------------------------------------------
4. Popis situace: Hráč Dandeen.Ka* <3 DM. dala příkazy co máme udělat (viz demo). Poté hráč s podobným nickem (DM. <3
Dandeen.Ka* ) po otevření stál tento hráč dobu kterou by neměl a hráč by měl být kill což se nestalo. Všichni ihned včetně mě se začali ptát proč mu nadržovala. Až po dalším kole hráčka Dandeen.Ka* <3 DM. se ohradila tím že hráč má nějaků dobu na splnění příkazu, hned nato řekla že se mají plnit hnedka ale přesto furt si tvrdila svoje a stále říkala, že hráč nestihne tak rychle zareagovat.

Dodatek: Po vypnutí dema jsem se napojil opět na server a hned začali domě psát jak melu kravíny a jak mu simon chtěl dát nevýhodu, ale že udělal zpouru hnedka.

Natož mi admin napsal:
Hráčku by som upozornil, nech nabudúce zabije hráča hneď.
---------------------------------------------------------------------------------
Chtěl bych jen dodat že v tu dobu se simonovi mohlo dat do lišty csko vypnout záhadný způsobem monitor :lol: To by ale simon pak nemohl reagovat a říkat věci jako jsou že hráč má určitý limit na splnění příkazu, a tak viděl přesně co se dělo. Zkrátka simon nadržoval což bylo vyřešené.

Admin DM. <3 Dandeen.Ka* nijak do hry nezasahnul, a ještě mi poté psal, že nemám psát blbosti a že mu simona chtěl dát nevýhodu.. A že se to vyřešilo což nikde nevidím i když simon říkal že nebude zabíjet když měl ještě čas na to. Poté admin napsal že chtěl dát simon nevýhodu. Zamotávali se do svých vlastních lži. :lol:

Nevím co mezi sebou mají a nebudu to tu zatahovat. Zkrátka nadržovaní jak vyšité.

2. Důkazy - Moje demo: Ať jdou slyšet příkazy. http://leteckaposta.cz/759421942 Časy: Příkazy a nadržování začína od času 9:25. Hráč se ohrazuje v čase 11:25.

- Demo z HLTV : Lepší úhel pohledu. http://leteckaposta.cz/787839881 Časy: 15:05 bývalý simon psal, že nebude zabíjet když tak málo hráčů. 16:56 Admin říka opak a to že to chtěl vyřešit nevýhodou.
- Dávám i screenshot ale nejde moc dobře přečíst jelikož jsou tam háčky. https://ctrlv.cz/8yOL patří k demu z HLTV
Marcus
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Nadržování

od Rumcajz » 04 čer 2017, 16:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nadržování

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 04 čer 2017, 16:55

Z dema je patrné, že Simonka nadržovala a ještě nezná pravidla. I to je důvod, proč ji byla žádost o práva zamítnuta.
Taktéž je z dema patrné, že admin ihned udělal vzpouru, protože mu bylo jasné že měl mít kill a nechtěl čekat na smrt.
Dle slov admina Simonku upozornil, takže si své povinnosti splnil.

Admin byl upozorněn, aby se něco podobného neopakovalo. Nepůsobí to profesionálně.

Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy