• Stránka 1 z 1
Ping
Zdravím mám problém s pingem, už to bude 3 týden co se mi zvedá ping z 30 na 100+,200+ a tak dále
už nevím co stím
zkusil sem spoustu rad z videí,ale nic mi nepomohlo...Před těma 3 týdnama sem si chtěl stáhnout UFC,ale místo toho se mi stáhly nějaké sračky .. např. činský internet nějaké 2 hry,ale ufc nikde tak sem to smazal vše odinstaloval,ale stejně to nepomohlo..počítáč sem zkusil vrátit v čase to taky nepomohlo,tak sem zkusil malwarebytes to mi našlo spustu malware chvilku mi to šlo v pohodě asi 1 den sem hrál s 20 pingem a potom zase 100+,200+,300+ prosím o pomoc
.
Předem děkuji.

Předem děkuji.
-
zevrajryxen - Kolemjdoucí
Re: Ping
Ahoj,
Skús test internetu : http://www.rychlost.sk/ aby sme vedeli ako je na tom tvoj net.
Máš pripojenie cez wifi alebo normálne cez ethernetový kábel ?
Je dosť možné že to môže byť aj nejakým vírusom. Poriadne si daj prekontrolovať PC nejakým antivírusom.
S pozdravom, Hecko.
Skús test internetu : http://www.rychlost.sk/ aby sme vedeli ako je na tom tvoj net.
Máš pripojenie cez wifi alebo normálne cez ethernetový kábel ?
Je dosť možné že to môže byť aj nejakým vírusom. Poriadne si daj prekontrolovať PC nejakým antivírusom.
S pozdravom, Hecko.
-
HeckoOoO - Pokročilý
Tak ping tam byl 45 v německu a připojení mám přes kabel...taky si myslím ,že to bude nějaký virus ,ale nemám žádný dobry antivirus...jaky je nejlepší?
-
zevrajryxen - Kolemjdoucí
To že jsi připojen přes kabel a máš ping 45 nic neznamená, napiš svojí rychlost. Pokud ti vylítává ping z ničeho nic na 300 a potom zase klesne na 45+-, tak to může být tím, že tě ISP směruje třeba přes Francii a potom až do Německa a nebo máš nějaký program, který ti extrémě vytěžuje sít např. BitTorrent, uTorrent aj. torrentové programy.
Napiš jaký máš konkrétní antivirus a ne nějaké ne moc dobrý. Za sebe doporučuji Eset a KIS případně Bitdefender
Napiš jaký máš konkrétní antivirus a ne nějaké ne moc dobrý. Za sebe doporučuji Eset a KIS případně Bitdefender

-
S3L3BRYT4K - Kazatelův učeň
priebežne to prebehni trikrát týždenne po dobu dvoch týždňov malware antibytes... screenuj to a pošli mi do pm... potom sa pohneme ďalej... zatiaľ mi môžeš poslať do pm screen nainštalovaných programov... možno aj tam nájdeme háčik
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1