• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] [Adm.]Můj názor baneed
Dostal jsem ban od Admina Effi (jsem Akademik, řekl jsem to Vedoucímu Akademie) Prostě tenhle ban se mi nezdá.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
Dostal jsi trest od admina: Effi
Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak
Doba trvani trestu: 30 minut
Duvod trestu: vlastní (zabití hráče v grabu)
Zabanovany nickname: xxxxxxx
Zabanovane ID: xxxxxxxxx
Zabanovana IP: xxxxxxxxx
Chci se zeptat jestli tenhle ban byl nutný... V pravidlech na webu či na serveru tam nic o Grabu nepíši (ani ohledně zabití v Grabu)tenhle ban neboli důvod banu slyším po první. Neříkám jestli Effi je Admin na nic. Potřebuju usoudit jestli to bylo nutný a proč to není nikde napsaný...
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
Dostal jsi trest od admina: Effi
Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak
Doba trvani trestu: 30 minut
Duvod trestu: vlastní (zabití hráče v grabu)
Zabanovany nickname: xxxxxxx
Zabanovane ID: xxxxxxxxx
Zabanovana IP: xxxxxxxxx
Chci se zeptat jestli tenhle ban byl nutný... V pravidlech na webu či na serveru tam nic o Grabu nepíši (ani ohledně zabití v Grabu)tenhle ban neboli důvod banu slyším po první. Neříkám jestli Effi je Admin na nic. Potřebuju usoudit jestli to bylo nutný a proč to není nikde napsaný...
[*]→VÝHODY←
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
JailBreak #7 mini→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
BaseBuilder#1→EVIP/VIP
Webová stránka→VIP
Zombie Blood #1→EVIP/VIP
JailBreak #1→EVIP/VIP
JailBreak #7 mini→EVIP/VIP
GunGame #1→VIP
Furien #1→EVIP/VIP
[*]→HRY←
CS.1.6
CS.GO
-
Gregorship - Kazatelův učeň
[Vyriešené] [Adm.]Můj názor baneed
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Adm.]Můj názor baneed
Zdravím, fistalpha sa tu sťažuje na mňa tak sa vyjadrím.
Bol som na servery pár kôl a konečne keď boli všetci T hráči na čiare usporiadaný a nebol tam chaos tak som si zobral do parády jedného hráča a vysvetlil mu že prečo dal FK, čo by mal zlepšiť a ešte mal jedno kontroverzné spraylogo na ktoré som ho tiež upozorňoval.
Zrazu sa akademik fistalpha rozbehne z čiari a predtým jak si stihnem Ctčko grabom vyhodiť vyššie tak ho zabije.
Mal som 3 možnosti: slay, kick, ban
Už bolo len jedno ctčko čiže slay by nemal účinok.
Vyberal som medzi kickom a banom. Ale kedže tuto pán akademik nahlasuje do PP veci čo by sa nebanovali a najradšej by dával ban za radenie typu - "MUZES JIT. TED." ban na chat bez upozornenia, tak som sa rozhodol pre možnosť číslo 3 a to je ban.
Toto my napísal na steame krátko po bane:
Načo som mu vysvetlil že CT sa v grabe nemôže brániť čiže je neprípustné aby T využili grabu na to aby zabili dozorcu ktorý je v ňom. A ešte som mu povedal že ja od toho hráča potrebujem niečo vyzistiť tak my ho snáď nezabiješ pred nosom...
Dodávam aj demo z hltv ako dôkaz že ban bol opodstatnený. - 16:35
Tak fistík teraz prosím bez ďalšieho spamu vyčkaj na rozhodnutie vyšších.

Bol som na servery pár kôl a konečne keď boli všetci T hráči na čiare usporiadaný a nebol tam chaos tak som si zobral do parády jedného hráča a vysvetlil mu že prečo dal FK, čo by mal zlepšiť a ešte mal jedno kontroverzné spraylogo na ktoré som ho tiež upozorňoval.
Zrazu sa akademik fistalpha rozbehne z čiari a predtým jak si stihnem Ctčko grabom vyhodiť vyššie tak ho zabije.

Mal som 3 možnosti: slay, kick, ban
Už bolo len jedno ctčko čiže slay by nemal účinok.
Vyberal som medzi kickom a banom. Ale kedže tuto pán akademik nahlasuje do PP veci čo by sa nebanovali a najradšej by dával ban za radenie typu - "MUZES JIT. TED." ban na chat bez upozornenia, tak som sa rozhodol pre možnosť číslo 3 a to je ban.
Toto my napísal na steame krátko po bane:
FistAlpha_Wineer: To je tvoje věc že si ho měl dole měl si ho dát na horu
FistAlpha_Wineer: Naším úkolem T je zabít CT vzpoury takže jaký ban
Načo som mu vysvetlil že CT sa v grabe nemôže brániť čiže je neprípustné aby T využili grabu na to aby zabili dozorcu ktorý je v ňom. A ešte som mu povedal že ja od toho hráča potrebujem niečo vyzistiť tak my ho snáď nezabiješ pred nosom...

Dodávam aj demo z hltv ako dôkaz že ban bol opodstatnený. - 16:35
Tak fistík teraz prosím bez ďalšieho spamu vyčkaj na rozhodnutie vyšších.

-
Xample - Mistr
Re: [Adm.]Můj názor baneed
Potrebuješ pravidlá, aby si vedel, že adminovi nesmieš brániť vo výkone ? Druhýkrát už k tebe arogantný nebudem i keď..
Ban oprávneny.
Ban oprávneny.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1