• Stránka 1 z 1
[V] Unban
Nickname - iMMorTaL
Dobrý den,
Ve hře dust2 jsem dostal ban za ''V nedávném zápase jste vyhodil příliš spoluhráčů'' na 7 dnů.
Vyhodil jsem jednoho spoluhráče na jeho vlastní žádost a ostatní to potvrdili, o nic jineho nešlo.
Prosím tedy o zrušení banu.
Děkuji mockrát.
Dobrý den,
Ve hře dust2 jsem dostal ban za ''V nedávném zápase jste vyhodil příliš spoluhráčů'' na 7 dnů.
Vyhodil jsem jednoho spoluhráče na jeho vlastní žádost a ostatní to potvrdili, o nic jineho nešlo.
Prosím tedy o zrušení banu.
Děkuji mockrát.
- Jiriku33
- Kolemjdoucí
Re: Unban
Ahoj Jiriku,
ban už je zrušen, můžeš jít hrát.
Omlouváme se za potíže, byl to omyl od Gabena, který mě hnedka kontaktoval přes pevnou linku, ale bohužel nastaly komplikace.
Jako omluvu máš jako poslední uživatel jedinečnou příležitost tu na GS využít naší spolupráci s Valve. Prosím, vyplň formulář a budou ti poskytnutý skiny na přání.
Doufám, že tohle je dost patetická omluva, kterou přijmeš. Ještě jednou se omlouváme, už se to víckrát nestane.
e. Brookly: Jsi mu měl spíš dát odkaz na UB jedině za VIP
. Jak vydělat na Valve by GS.
e. Angel: To není špatnej nápad

ban už je zrušen, můžeš jít hrát.
Omlouváme se za potíže, byl to omyl od Gabena, který mě hnedka kontaktoval přes pevnou linku, ale bohužel nastaly komplikace.
Jako omluvu máš jako poslední uživatel jedinečnou příležitost tu na GS využít naší spolupráci s Valve. Prosím, vyplň formulář a budou ti poskytnutý skiny na přání.
Doufám, že tohle je dost patetická omluva, kterou přijmeš. Ještě jednou se omlouváme, už se to víckrát nestane.
e. Brookly: Jsi mu měl spíš dát odkaz na UB jedině za VIP

e. Angel: To není špatnej nápad

27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1