Obrazovka

Příspěvekod maxdep » 08 čer 2017, 12:54

čaute, nevím kde to přesně napsat ale napíšu to sem... dneska jsem zapl PC a mám 2 obrazovky.. a 1 obrazovka prostě je taková do fialová... to čo má být černé je spíš do fialová a to co má být bíle tak je spíš do růžova... druhá obrazovka má barvy tak jak má mít... ale ta první... zkoušel jsem si pohrát aji v tom nastavení jak tam mám 3 barvy a měním je zlená, modrá a červená... ať to změním jakkoliv tak stejně tam je vidět ta fialová... :D kablem to není.. zkoušel jsem druhý co mám a když se zapíná ten monitor tak mi vždycky vyskoči v pravém rohu že se uspěšně zapl což je v normálních barvach.. prostě bíla.. né žadna fialová...s grafikou to taky podle mě nic není.. kdyby jo tak si myslím že by mi to dělali oba monitory :D
maxdep
Pokročilý
Pokročilý

Obrazovka

od Rumcajz » 08 čer 2017, 12:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Obrazovka

Příspěvekod S3L3BRYT4K » 08 čer 2017, 13:17

Pokud máš oba monitory zapojeny přímo do grafiky a ne jeden do grafiky a druhý na MB, tak s největší pravděpodobností ti odchází monitor. Pokud ho máš dlouho, tak je tam velké riziko vypalování barev
Obrázek
S3L3BRYT4K
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod zima » 08 čer 2017, 13:31

Ak máš oba monitory napojené napr cez klasické VGA tak by si mohol skúsiť prehodiť káble medzi monitormi. Len medzi monitormi, nie na GK. Poľa toho čo zobrazia budeš mať hneď jasno kde je chyba.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod maxdep » 08 čer 2017, 13:36

Tak nejspíš to bude kablem.. Zkusil jsem je vyměnit a fialová teď je na druhém monitoru... takže ty ostatní 2 co jsem zkoušel jsou asi stejně poškozené... počkám až mi kamarád donese půjčit kabel a snad půjdou oba jak mají... :D Můžete lock.. moje blbost že jsem nezkusil vyměnit kabel z jednoho monitoru na druhý... :D Díky.
maxdep
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Vyriešené topicy