• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] ŽIADOSŤ O UNBAN
Zdravím... Bol som zabanovaný za "nadavanie" adminom... ako uvedenie dôkazu bolo použité toto https://ctrlv.cz/sSuL ... Z dôvodu , že pán ktorý mi ten ban aj dal si to asi neprečítal dobre vás teraz žiadam o unban... V správe sa nenachádza žiadna nadavka a tak nie je uvedený žiaden dôkaz o nadávaní adminov...
PS: DEMNT nie je nadávka .. a vlastne také slovo ani neexistuje... preto prosím, ak nemáte dôkaz , že som nadával mi zrušte ban
PS: DEMNT nie je nadávka .. a vlastne také slovo ani neexistuje... preto prosím, ak nemáte dôkaz , že som nadával mi zrušte ban

- Degesnik123
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] ŽIADOSŤ O UNBAN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ŽIADOSŤ O UNBAN
Vzhľadom k tomu, že cez konzolu niekedy neukazuje vsetko co si napisal, tak som to bral ako "dement".. ako som ti to uz editnul aj v PP.. tak tebe by sa asi nepacilo keby ti admin pisal, ze si dement, takze mne ako adminovi sa to nepacilo, ze takto pises a proste mi to vadi, svoj nazor nezmenim ani keby neviem čo bolo.
Nazdar.
Nazdar.
https://www.youtube.com/watch?v=crlt33_zzxw
-
NZNk1 - Spamerův sluha
Pokiaľ viem , admin má pracovať s tým , čo je preukázané a nie s tým ,čo si myslí..
takže tvoje citujem "tak som to bral ako "dement" " je výsmech... ešte raz sa zopakujem .. je jasne dokázané , že tam nie je napísaná nijaká nadávka ani hanlivé slovo... je tam napísané citoslovce "demnt"... To jasne značí, že som nikomu nenadával , len som v svojej správe použil citoslovce...

- Degesnik123
- Kolemjdoucí
Aj keby tam bolo "dmnt" tak ten ban dostaneš
Btw. key tam bolo hlstats tak by som ti dokazal, že tam bolo na 100000% napisane dement

Btw. key tam bolo hlstats tak by som ti dokazal, že tam bolo na 100000% napisane dement

https://www.youtube.com/watch?v=crlt33_zzxw
-
NZNk1 - Spamerův sluha
Ty na serveroch TTT nadávaš veľmi často a rád, či už do voice chatu alebo do normálneho chatu.
https://ctrlv.cz/0iN9 Prikladám screen ako len malú ukážku.. denne by som ťa tu mohol reportnúť aj 10x
keby stále natáčam demo.. a nebudeme sa tu hádam hádať o jednom písmenku... v console sa neukazujú všetky nadávky tak
ako boli napísané.. ale to už je problém niekde inde
.
https://ctrlv.cz/0iN9 Prikladám screen ako len malú ukážku.. denne by som ťa tu mohol reportnúť aj 10x
keby stále natáčam demo.. a nebudeme sa tu hádam hádať o jednom písmenku... v console sa neukazujú všetky nadávky tak
ako boli napísané.. ale to už je problém niekde inde

-
Zetko721 - Amatér
Ve hře by si dostal mute ban na 10 minut.
Pokud se chceš tady hádat co co znamená a dělat ze sebe vola, je to tvoje věc.
Ban prodloužen, aby si chlapec uvědomil, že to co na kamarády v družině, tady na nás neplatí.
Máš prostor se omluvit a požádat o zkrácení. V opačném případě ti bude přístup zamítnut i tady.
Zamítnuto.
Pokud se chceš tady hádat co co znamená a dělat ze sebe vola, je to tvoje věc.
Ban prodloužen, aby si chlapec uvědomil, že to co na kamarády v družině, tady na nás neplatí.
Máš prostor se omluvit a požádat o zkrácení. V opačném případě ti bude přístup zamítnut i tady.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Pán zetko, slovo drbať taktiež nie je nadávkou... podobne ako slovo demnt... a do voice určite nenadávam, pretože patrím k nízkopočetnej skupine ľudí v tejto dobe ,ktorá nenadáva... len toľko k tomu 
Pán admin, slovo dmnt može byť napríklad skratkou slova determent a rôznych podobných slóv... stále nevidím jasný dôkaz toho , že som použil vo svojom vyjadrení nejakú nadávku, preto sa budem opakovať, ale pokiaľ nemáte v svojích rukách dôkaz, dajte mi unban... banujete bezdôvodne

Pán admin, slovo dmnt može byť napríklad skratkou slova determent a rôznych podobných slóv... stále nevidím jasný dôkaz toho , že som použil vo svojom vyjadrení nejakú nadávku, preto sa budem opakovať, ale pokiaľ nemáte v svojích rukách dôkaz, dajte mi unban... banujete bezdôvodne

- Degesnik123
- Kolemjdoucí
Degesnik123 píše:Pán zetko, slovo drbať taktiež nie je nadávkou... podobne ako slovo demnt... a do voice určite nenadávam, pretože patrím k nízkopočetnej skupine ľudí v tejto dobe ,ktorá nenadáva... len toľko k tomu

lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1