Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Zamítnuto] ŽIADOSŤ O UNBAN

Příspěvekod Degesnik123 » 11 čer 2017, 20:22

Zdravím... Bol som zabanovaný za "nadavanie" adminom... ako uvedenie dôkazu bolo použité toto https://ctrlv.cz/sSuL ... Z dôvodu , že pán ktorý mi ten ban aj dal si to asi neprečítal dobre vás teraz žiadam o unban... V správe sa nenachádza žiadna nadavka a tak nie je uvedený žiaden dôkaz o nadávaní adminov...
PS: DEMNT nie je nadávka .. a vlastne také slovo ani neexistuje... preto prosím, ak nemáte dôkaz , že som nadával mi zrušte ban :)
Degesnik123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] ŽIADOSŤ O UNBAN

od Rumcajz » 11 čer 2017, 20:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ŽIADOSŤ O UNBAN

Příspěvekod NZNk1 » 11 čer 2017, 20:29 VIP

Vzhľadom k tomu, že cez konzolu niekedy neukazuje vsetko co si napisal, tak som to bral ako "dement".. ako som ti to uz editnul aj v PP.. tak tebe by sa asi nepacilo keby ti admin pisal, ze si dement, takze mne ako adminovi sa to nepacilo, ze takto pises a proste mi to vadi, svoj nazor nezmenim ani keby neviem čo bolo.

Nazdar.
https://www.youtube.com/watch?v=crlt33_zzxw
NZNk1
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Degesnik123 » 11 čer 2017, 20:36

Pokiaľ viem , admin má pracovať s tým , čo je preukázané a nie s tým ,čo si myslí.. :) takže tvoje citujem "tak som to bral ako "dement" " je výsmech... ešte raz sa zopakujem .. je jasne dokázané , že tam nie je napísaná nijaká nadávka ani hanlivé slovo... je tam napísané citoslovce "demnt"... To jasne značí, že som nikomu nenadával , len som v svojej správe použil citoslovce...
Degesnik123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod NZNk1 » 11 čer 2017, 20:38 VIP

Aj keby tam bolo "dmnt" tak ten ban dostaneš ;)

Btw. key tam bolo hlstats tak by som ti dokazal, že tam bolo na 100000% napisane dement :)
https://www.youtube.com/watch?v=crlt33_zzxw
NZNk1
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Zetko721 » 11 čer 2017, 20:38

Ty na serveroch TTT nadávaš veľmi často a rád, či už do voice chatu alebo do normálneho chatu.
https://ctrlv.cz/0iN9 Prikladám screen ako len malú ukážku.. denne by som ťa tu mohol reportnúť aj 10x
keby stále natáčam demo.. a nebudeme sa tu hádam hádať o jednom písmenku... v console sa neukazujú všetky nadávky tak
ako boli napísané.. ale to už je problém niekde inde :) .
Zetko721
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 11 čer 2017, 20:43

Ve hře by si dostal mute ban na 10 minut.
Pokud se chceš tady hádat co co znamená a dělat ze sebe vola, je to tvoje věc.
Ban prodloužen, aby si chlapec uvědomil, že to co na kamarády v družině, tady na nás neplatí.
Máš prostor se omluvit a požádat o zkrácení. V opačném případě ti bude přístup zamítnut i tady.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Degesnik123 » 11 čer 2017, 20:45

Pán zetko, slovo drbať taktiež nie je nadávkou... podobne ako slovo demnt... a do voice určite nenadávam, pretože patrím k nízkopočetnej skupine ľudí v tejto dobe ,ktorá nenadáva... len toľko k tomu :)
Pán admin, slovo dmnt može byť napríklad skratkou slova determent a rôznych podobných slóv... stále nevidím jasný dôkaz toho , že som použil vo svojom vyjadrení nejakú nadávku, preto sa budem opakovať, ale pokiaľ nemáte v svojích rukách dôkaz, dajte mi unban... banujete bezdôvodne :)
Degesnik123
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 11 čer 2017, 20:49

Degesnik123 píše:Pán zetko, slovo drbať taktiež nie je nadávkou... podobne ako slovo demnt... a do voice určite nenadávam, pretože patrím k nízkopočetnej skupine ľudí v tejto dobe ,ktorá nenadáva... len toľko k tomu :)
Pán admin, slovo dmnt može byť napríklad skratkou slova determent a rôznych podobných slóv... stále nevidím jasný dôkaz toho , že som použil vo svojom vyjadrení nejakú nadávku, preto sa budem opakovať, ale pokiaľ nemáte v svojích rukách dôkaz, dajte mi unban... banujete bezdôvodne :)

Obrázek
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost