Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Nová pravidla..

Příspěvekod Voobys » 22 čer 2017, 12:55

Tyto pravidla mám od jednoho admina, který je má od Aweeho, ale jak jsem zjistil, tak jiní admini mají jiné pravidla... Tak se chci zeptat, jak je to s těma pravidlama...

- Na slovíčko "štart" prebehnete bludisko. Prebehneš, zostaneš na zelenom políčku. Na slovíčko "štart" prejdeš túto dráhu. Prejdeš dráhu, zostaneš na konci dráhy.

- Zákaz stáť, skákať, boxovať, begripovať, robiť pohyby. Choďte na čiaru, tam pustite klávesnicu a myš. Prvá reakcia na skok. Musíš si čupnúť (zákaz stáť) bez ohľadu na to či pri tejto reakcii skočíš.

- Hra na simona. Platia len 2 spúšťacie príkazy, ktoré sú v pravidlách. Neplatí "po otvorení ciel sa zahráme na simona" a pod.

- Vždy keď poviem slovíčko "päť", skočíte. Na slovíčko "štart" skočíte. Simon nemôže používať nachytávky typu "V M4 mám päť nábojov" = slovíčkarenie. Vždy musí "štart" alebo iné určené slovíčko používať zvlášť.

- Nové kolo. Je vodca. Vodcovi sa podarí otvoriť cely, simon s CTčkami berie zbrane. Povie po otvorení ciel pôjdete na zadnú stenu v celách. Tak splníš ten príkaz! Cely už boli otvorené, tak tým pádom musíš splniť príkaz.

- Doplňujte k tlačítkam - doplňuješ tam, kde je viac tlačítok (CT konzola). Doplňujte k tlačítku - doplňuješ tam, kde je jedno tlačítko (samotka).

Pri HVD môžeš používať tlačítka, ktoré slúžia na atrakciu. Ak sú tlačítka na CT zóne - nesmieš tam ísť a ani ich stlačiť.

U toho pravidla bych se chtěl zeptat, jak to tedy je.. Protože jiný admin mi řekl, že Tčka při HVD můžou mačkat jakýkoli tlačítko, které nejsou na CT zoně, nebo nepodporují vzpouru..

Dále bych se chtěl u těchto pravidel zeptat na toto: Pokud vůdce otevře cely a simon řekne, že pootevření cel mají jít na stoly, tak Tčka musí jít na stoly, protože už je pootevření cel... Ale dneska se mi stala situace, že simon dal příkaz, že pootevření cel máme jít na zadní stěnu. Otevřel cely a poté dal příkaz, pootevření cel jděte do boxu na zadní stěnu. Já tam šel, protože jsem to měl spojené s tímto pravidlem a simon mě zabil....

Díky za vysvětlení.:)
Voobys
Zkušený
Zkušený

Nová pravidla..

od Rumcajz » 22 čer 2017, 12:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nová pravidla..

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 22 čer 2017, 13:22

Chtěl jsem ti to smazat ale neudělám to.
Večer nebo ráno ti na vše odpovím, zatím dodej nicky adminů a důkazy co mají jiné pravidla jak tvrdíš. Taktéž nick admina a důkaz, že vše co tady je jsem takhle řekl já.
Pokud něco z toho nedodáš, budeš odejit z akademie za vymýšlení vlastních pravidel, pomluvy adminů a svádění to na mě.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod chickEZ » 22 čer 2017, 15:16

Bol som na schôdzi, a tieto veci sa riešili. Jak odpovedal Awee, tak som ich zapisoval, ale aj tie, pre ktoré sme hlasovali. S viacerými adminami som spojil výpis pravidiel z tej schôdze(tento výpis nie je môj, ale mám ho podobný).

Voobys píše:Pri HVD môžeš používať tlačítka, ktoré slúžia na atrakciu. Ak sú tlačítka na CT zóne - nesmieš tam ísť a ani ich stlačiť.

U toho pravidla bych se chtěl zeptat, jak to tedy je.. Protože jiný admin mi řekl, že Tčka při HVD můžou mačkat jakýkoli tlačítko, které nejsou na CT zoně, nebo nepodporují vzpouru..

Keď je HVD, tak smieš využívať tlačítka na atrakciu, ktoré sa nenachádzajú na CT zóne a nepodporujú vzburu(pr. AIM). Žiadne také, že OTVÁRANIE a ZATVÁRANIE boxu, atď.

Voobys píše:Dále bych se chtěl u těchto pravidel zeptat na toto: Pokud vůdce otevře cely a simon řekne, že pootevření cel mají jít na stoly, tak Tčka musí jít na stoly, protože už je pootevření cel... Ale dneska se mi stala situace, že simon dal příkaz, že pootevření cel máme jít na zadní stěnu. Otevřel cely a poté dal příkaz, pootevření cel jděte do boxu na zadní stěnu. Já tam šel, protože jsem to měl spojené s tímto pravidlem a simon mě zabil....

Pýtali sme sa na to Awee-ho, a Awee odpovedal niečo v zmysle toho, že keď vodca otvorí a oni sú už po mape rozhádzaný, a Simon dal príkaz "po otvorení ciel pôjdete do boxu"(ledva si stihol zobrať nejakú zbraň), tak oni majú ísť do toho boxu. K tej situácií ti skôr Awee napíše, ja si nie som istý.
XD XD XD
chickEZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod StrapataaPani » 22 čer 2017, 16:45 VIP

Toto konkrétne je môj text. Tak ako píše chicken, skončila schôdza a rýchlo sme spísali to, čo sa na schôdzi riešilo, aby sme na nič dôležité nezabudli. Tento zoznam sme dávali dokopy asi hodinu a sú to naše poznámky zo schôdze. Ešte sme to viacerým ľuďom, čo boli na schôdzi posielali, nech nám to okomentujú, či tomu dobre rozumieme a nech nám to keď tak opravia, ak je tam čosi zle. Ak sme to aj niekomu posielali na steame, posielali sme to ako naše poznámky z porady - toho, čo sa tam ohľadne pravidiel riešilo. Nikdy sme netvrdili, že sú to Aweeho nové pravidlá alebo že by sme ho od slova do slova citovali.
https://ctrlv.cz/FWYt
diagnóza - ťažká schizofrénia
StrapataaPani
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Voobys » 22 čer 2017, 17:22

Mě šlo jenom o to, abych to měl na 100% potvrzené od více adminu a ne od jednoho, co mi to posílal, abych mohl využívat tyto pravidla na plno. Proto jsem vytvořil tento topic.
Každopádně Vám všem děkuji za odpovědi:)
Voobys
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 23 čer 2017, 07:50

1. Pokud řekneš že mají přejít dráhu, není nejmenší důvod zůstat na zeleném políčku. Máš za úkol přejít dráhu. Tam šlo o příkazy typu první na zeleném políčku přežije, na teď skočíte do bazénu, první co bude nahoře na kz přežije, na start skočíte do vodičky, první dva na konci mají výhodu, atp.
Když Simon řekne konečné místo, po jeho dosažení tam hráči musí zůstat. Když řekneš jen že mají přejít dráhu, řekl si to špatně, dal si jim jasně najevo že ti jde jen o to aby ji přešli a ne kde pak mají zůstat nebo jít.

2. Tady jde o to, aby se předešlo hádkám o FK a nadržování. Kdyby se to mělo dělit na hráče co uposlechnou a neuposlechnou, v počtu 20 T to CT neuhlídají a byli by nahlášení v pp se žádostí o ban. Zbytečné bany nechceme.
Příkaz byl pro všechny, všichni dostali nový příkaz a proto všichni splní zákazy, ať uposlechli nebo ne.
Jiný je to v případě když Simon neřekne příkaz pro všechny ale jen určitou skupinku lidí. "Pusťte klávesnici a myš. Kdo chce mic, jde na blok" Hýbat se můžou jenom ti co chtějí mic a jdou na blok. Jen pro ně platí tento příkaz. Simon to řekl jasně. Proto ostatní mají stále mít puštěnou klávesnici a myš.

3. Tak to bylo vždy. V pravidlech jsou jen 2 způsoby jak se začíná hra na Simona. Spouštěč v tomto případě nikdo používat nebude. Chceš hrát na Simona, tak prostě začni a nevymýšlej kraviny.

4. Taky to tak bylo vždy. Slovíčkařit se prostě nesmí.

Po otevření cel - Velká blbost co si napsal! Já osobně bych v tomto případě šel a splnil to! Důvod je jednoduchý. Když jsou CT ve zbrojce nemáte nejmenší šanci dokázat, že otevřel cely vůdce a že se tak stalo ještě před příkazem. Simon by v menu klikl na otevřít cely a vy by jste si hráli. Z pohledu CT by nikdo z vás FK nedostal. Mohli by jste argumentovat čím chcete ale bez důkazů by vám nikdo nevěřil. Jediná možnost by byla dát demo na fórum a pak by se vám Simon mohl omluvit, ale VD už by jste stejně nedostali. Dávat tyto případy do pp je taky zbytečný, protože z pohledu CT FK nepadly a hráči by ban nedostali!
Právě to je důvod, proč bych být vámi nedělal hrdinu a příkaz normálně splnil. Pokud bych tak neudělal, mohl bych se stavět na hlavu ale vlastní blbostí bych umřel a přišel o kolo i VD.

Teď vynecháme vůdce. Simon řekne "Nebudete se hýbat. Po otevření cel půjdete do klece" ale cely jsou již otevřeny a všechny CT mají krásný rozhled o areálu cel.
Jakmile se někdo pohne, má dostat kill. Příkaz zněl jasně, že tam máte jít až když se otevřou cely a v době zadání příkazu se cely neotevřely, protože už otevřené byly.
Dejte si tam místo otevření cel slovíčko start. Situace když je otevřeno ještě před příkazem je taková - "Start. Na slovíčko start půjdete do klece." Taky nikdo z vás nepůjde, protože řekl start ještě předtím než vám vůbec řekl co na to start máte udělat. Všichni budou čekat na další slovíčko start. Stejné je to s otevřením cel. Logicky nemůžete plnit příkaz ještě dříve než jste ho dostali..
Pokud je Simon nějakej malej kluk co moc neovládá pravidla, vidí že je open a stejně řekne že po otevření cel blablabla, mohl by být adminem napomenut aby použil jiný spouštěč. Samozřejmě pokud je Simon schopný a hráčům vysvětlí co udělali špatně, není problém aby si pár lidí zabil.
Ale všem doporučuji tohle nepoužívat. Nemyslím si totiž, že bude dost lidí schopných tohle pochopit, použít a ještě vysvětlit.

HVD - zase to není pravda. Chybí ti tam podstatná věc! T smí používat tlačítka od atrakcí které se nenachází na CT zóně a nepodněcují vzpouru (aim). Tato věta přímo vylučuje během HVD otevřít cely, použít aim na rush, bludiště na snow, klec na rats ale ne na oasis.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod StrapataaPani » 23 čer 2017, 08:28 VIP

Paráda! Som rád, že to máme konečne objasnené a máme to tu čierne na bielom. Mrzí ma, že tam vzniklo niekoľko nepresností alebo ako si to nazval ty - blbostí. Za to sa ospravedlňujem. No bolo to písané v dobrom úmysle a keďže to prešlo kontrolou viacerých ľudí, ktorí boli na schôdzi a nikto mi nič nevytkol, bral som to tak, že je to približne v takom znení, ako sme sa dohadovali. Teraz vidím, že som to mal radšej poslať na kontrolu tebe. Som rád, že si veci uviedol na správnu mieru. Ak by si ma chcel v nejakom zmysle potrestať, budem to rešpektovať. Aj keď mojím cieľom nebolo vytvárať svoje vlastné pravidlá, boli to poznámky pre mňa samého, ktoré som poslal pár ľuďom na steame, ak chceli vidieť čo sa riešilo na porade. No vidím, že to spôsobilo trochu chaosu.
https://ctrlv.cz/FWYt
diagnóza - ťažká schizofrénia
StrapataaPani
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Voobys » 23 čer 2017, 12:32

Trochu chaosu to způsobilo, ale podle mě méně, než kdybych tyto pravidla vůbec neměl. Díky, že jste ty pravidla takhle sepsali a poslali lidem, sice menší chyby tam jsou, ale alespoň něco. :)

Awee, díky, že si mi to takhle vysvětlil:)
Voobys
Zkušený
Zkušený

Zpět na JailBreak Servery