• Stránka 1 z 1
Krutů život
Probudil jsem se, šel jsem do školy (sportovní den), hráli jsme školní turnajový fotbal, kde ve finále jsme otočili zápas v druhém poločase z 1:3 na 4:3 (dal jsem hattrick), pak jsem jel domu, šel jsem se ostříhat, zapl jsem csko začala nová mapa HVD, jdu si jako šéf mezi cely, stojím a sleduji pana milforda, pan milfordovi se to zřejmě nelíbilo tak mě zabil.
Ale teď vážně nějaké T se kněmu přiblížilo. zřejmě jepinka, která mu utekla a zabil mě. Poté jsem zahral GO a zase jsem prohrál a to jsem silver 2. Já už nevím jak dál. Prosím o radu díky.
Omlouvám se ti milforde že jsem na tebe tak blbě čuměl, příště si zalezu do své cely a počkám až skončí HVD.
PS: milforde si šéf JB a uznávám tě zato, i když mi občas lezeš na nervy.
Poloviční důkaz: http://leteckaposta.cz/659469943
Nechápu proč záznam z hltv neukázal celé HVD, je tam jen vidět, jak si píšeme s šéfem do toho se vložila jepinka, že to byla ona že po ní šéf střílel. Též mohla říct, že jsem dostal FK
Ale teď vážně nějaké T se kněmu přiblížilo. zřejmě jepinka, která mu utekla a zabil mě. Poté jsem zahral GO a zase jsem prohrál a to jsem silver 2. Já už nevím jak dál. Prosím o radu díky.
Omlouvám se ti milforde že jsem na tebe tak blbě čuměl, příště si zalezu do své cely a počkám až skončí HVD.
PS: milforde si šéf JB a uznávám tě zato, i když mi občas lezeš na nervy.
Poloviční důkaz: http://leteckaposta.cz/659469943
Nechápu proč záznam z hltv neukázal celé HVD, je tam jen vidět, jak si píšeme s šéfem do toho se vložila jepinka, že to byla ona že po ní šéf střílel. Též mohla říct, že jsem dostal FK

-
Marcus - Kazatelův učeň
Krutů život
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Krutů život
Vím, že si byl akademik a měl jsem tě za solidního hráče, budoucího admina. Proč už akademik nejsi a proč píšeš sračky, netuším. Asi ses vydal ve stopách voluma a jiných volů..
Důkaz o FK si nedodal. Já ti ve hře vše vysvětlil a žádal jsem tě o demo, které si slíbil mi poslat. Neudělal si tak, raději píšeš stížnost
Pohyboval jsem se na CT zóně u žebříku. Ty si lezl na žebřík nahoru ke mě, čímž ses dopustil nebezpečného přiblížení. To, že nevidíš zda tam CT je nebo není, není omluva. Pravidla si porušil, dostal si kill.
Důkaz o FK si nedodal. Já ti ve hře vše vysvětlil a žádal jsem tě o demo, které si slíbil mi poslat. Neudělal si tak, raději píšeš stížnost

2017-06-26 15:18:21 nebezpecne priblizeni.
2017-06-26 15:18:32 sel si na zebrik nahoru ke me.
2017-06-26 15:19:06 posli mi demo.
2017-06-26 15:19:09 uvidime.
2017-06-26 15:19:21 ja si myslim ze to byla tvoje blbost.
2017-06-26 15:23:24 tak dej a pak uvidime.
2017-06-26 15:24:08 klidne hod mi ho do PM.
Pohyboval jsem se na CT zóně u žebříku. Ty si lezl na žebřík nahoru ke mě, čímž ses dopustil nebezpečného přiblížení. To, že nevidíš zda tam CT je nebo není, není omluva. Pravidla si porušil, dostal si kill.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Jsem napsal tomymu ať mě zruší, jak si mi chtěl vzít body, já to nedělal jako stížnost 
A to vipko dole jsem byl já.

A to vipko dole jsem byl já.
-
Marcus - Kazatelův učeň
Za co sem ti chtěl vzít body?
Nevím o tom..
No hele je to možný ale když to na tom demu není, tak co nadělám. Ban si nedostal, jednině se ti můžu omluvit tak se nezlob

No hele je to možný ale když to na tom demu není, tak co nadělám. Ban si nedostal, jednině se ti můžu omluvit tak se nezlob

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Banující admin bude upozorněn a Marcusovi budou odečteny body v akademii.
Mě to stejně nebavilo furt něco točit a časovat
Já se ti omlouvám za spam, a ty blbosti kolem. A příjímám tu omluvu no
Mě to stejně nebavilo furt něco točit a časovat

Já se ti omlouvám za spam, a ty blbosti kolem. A příjímám tu omluvu no

-
Marcus - Kazatelův učeň
vyzera, ze to je vyriesene. awee bude viacej sledovat hru nabuduce
mozeme to aj lock, kedze to vlastne staznost ani neni.
mozeme to aj lock, kedze to vlastne staznost ani neni.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1