I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] JB1/JimCarry/Nevhodné vyjadřování!

Příspěvekod Marcus » 29 čer 2017, 12:08

1. Popis situace - Přehlížím to, že mi říkal že jsem mentálně zaostalý na svůj věk. Ale už mi došlo u něho trpělivost, chová se arogantně a uráží hráče. Viz 2 screenshoty u niž je patrné že hráč nestrpí, že ho zabije někdo při PP. Já se chovám tolerantně a nenadávám i když bych tam vypsal báseň, co si o něm myslím.
2. Důkazy - https://ctrlv.cz/02xe
https://ctrlv.cz/RPrq
Marcus
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Vyřešeno] JB1/JimCarry/Nevhodné vyjadřování!

od Rumcajz » 29 čer 2017, 12:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1/JimCarry/Nevhodné vyjadřování!

Příspěvekod JimCarry » 29 čer 2017, 14:14 VIP

Ahoj Marcus,

odhliadnuc od tvojej neustálej provokácie , detinského správania a celkového vystupovania voči mne, prejdime k veci. Screen č 2. je po krásne zahranom kole odo mňa, po ktorom som dostal pri ppčku nožíkom. Uznávam, to slovíčko tam bolo naviac ale D1ckson to podľa mňa vzal s nadhľadom a vedel, že som to nemyslel vážne. Screen č.1 je po situácií, pri ktorej som všetko splnil do poslednej bodky a dostal som kill. Samozrejme ma to vzhľadom nato, že ma bolela hlava ako po rušnej piatkovej noci (choroba je hnusná vec), nahnevalo a vyjadril som svoj názor na neho. Nevertheless si myslím, že robenie si srandy z veku nie je nič nevhodné a strašné. (rovnako ako keby mu poviem "ty frager 38 ročný).

Na záver si priznám, áno, keď človeka všetko (+ hlava dvojnásobne), nie je práve najlepší nápad ísť hrať CS. Preto sa Dicksonovi a Mistickovi ospravedlňujem, ak ich moja reakcia nejakým spôsobom urazila a teba Marcus poprosím, zamysli sa nad sebou. Nie je normálne, aby si vypúštaľ stále provokačné reči a aby tvojím najväčším snom na gs bolo moje zrušenie (ako si mi už pár krát prízvukoval).

Já se chovám tolerantně

Len jeden malý dodatok. Nechováš sa tolerantne, keďže odsudzuješ môj apetít využívať sarkazmus/iróniu a občas aj satiru z či už toho dôvodu, že to nevieš rozlíšiť alebo preto, že to rozlíšiť nechceš.

Ešte raz, prepáčte chalani a nabudúce mi rovno napíš/te na servery, pokiaľ si myslíte, že som reagoval nevhodne.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Marcus » 29 čer 2017, 14:39

V tom má Jimm pravdu my dva se nesnesem. Prokovace je obou stranná.

Poté co jsem napsal do teto sekce stížnosti na Aweeho, kterou jsem takto nebral. Chtěl jsem pobavit lidi. Bohužel jsem se hodně spletl, už i můj kámoš Edenko co semnou hraje a také se vším pomáhá, tak mi napsal že jsem psal úplné hovadiny a že se tím akorát strapňuju.

Awee to dokončil touto větou:
Vím, že si byl akademik a měl jsem tě za solidního hráče, budoucího admina. Proč už akademik nejsi a proč píšeš sračky, netuším. Asi ses vydal ve stopách voluma a jiných volů..

Od té chvíle jsem litoval co jsem udělal a že jsem se odvolal z akademie.

Od této stížnosti jsem se už nijak neprojevoval na serveru. A s tebou Jime jsem psal slušně (zaznělo tam něco o pravidlech atd= pomohl si mi ), a poté co si dnes urazil, neurazil hráče nevím jak to HLSA veme. Tak už nic nebudu řešit sám a psát další hovadiny jak se máš chovat protože já stým nic neudělám a nahlásil jsem to. Je mi jedno jestli tě někdo zruší nebo nezruší. Beru to tak hráč něco porušil jako v PP hlásil jsem to.

Pro mě osobně, když někdo řekne "kid, děcko 12,10 let" je horší. V této době je hodně známa urážka děcko mi dalo FK, ten mluví jak kid,děcko, atd. Nikdy jsem nepostřehl že by někdo řekl ten Starý nemá mikrofon atd. :)
Marcus
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 29 čer 2017, 14:53

První screen mi nevadí, druhý ano. Každý hráč má právo při pp zoomovat nebo jít knifem, proto není důvod jim za to nadávat a už vůbec by to neměl dělat admin.
JimCarry už byl důrazně upozorněn na své chování ve hře, očividně si to k srdci nevzal.
Stížnost oprávněná, o trestu se poradím s klukama.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod JimCarry » 29 čer 2017, 15:04 VIP

-Tu je ale problém v tom, že ja sa snažím tvoje hlúposti prekaziť v tvoje dobro, aby si pred celým serverom neukazoval tvoju nechápavosť a aby si v svojom nevhodnom vystupovaní nepokračoval. Osobne voči tebe nemám absolútne nič a beriem ťa ako každého druhého hráča

-To je milé

-Awee to napísal pekne aj keď ja si myslím, že falošní hráči a tí hráči, ktorí nevedia pochopiť veci v širšom spektre, by mohli mať problémy pri riešení situácií na servery

-To je správne

-K tomu som sa vyjadril

-Nie je to urážka. Každý bol/je/bude ( :lol: ) dieťa. Ja to slovo ani neriešim. Pokiaľ nazveš staršieho človeka kidom, vysmeje ťa, zasmeje sa poprípadne to ani nerieši. Pokiaľ nazveš dieta kidom, je to to isté ako keď nazveš futbalistu futbalistom. (a vtipy o futbalistoch sú docela dobré a známe).

Samozrejme, stotožňujem sa s ejviho vyjadrením a som si vedomý následkov.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です

Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
JimCarry
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod hajy » 01 črc 2017, 12:01

Druhý screenshot sa týka mňa,preto si dovoľujem vyjadriť sa, Jima vidávam na servery a vždy na servery vytvorí ten správny "šmrnc", je vtipný a zábavný a pokiaľ by mi naozaj nadával sám naňho podám sťažnosť kedže ten údajný dement bol smerovaný mne.Na druhej strane je pravda , že admin si má dávať na svoje vyjadrovanie pozor a slúžiť ako vzor ,no každopádne sa mne nemáš absolutne za nič ospravedlňovať a prajem ti veľa šťastia ;)
hajy
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy