• Stránka 1 z 1
Pravidlo
Zdravím, mám tady dotaz na jedno pravidlo, které údajně vymyslel Awee....
Chci se zeptat, jak funguje toto pravidlo...
Vezměme si situaci. Hraje se mapa jail_pyramid a hráči jsou v pyramidě.... Simon řekne:"Pustíte klávesnici a myš. Po otevření cel půjdete k zadní stěně." Já jako hráč se dívám třeba k té zadní stěně, stojím na kraji pyramidy a mám puštěnou K a M a nevím, kdy dá Simon OPEN. Kdyžho dá, tak bych měl jít k zadní stěně. Protože se dívám na tu zadní stěnu a mám puštěnou K a M, jak mám vědět, kdy k té zadní stěně mám jít, když nevidím, že Simon dal OPEN, protože jsem měl puštěnou K a M? Někteří možná řeknou, že se mám chovat podle ostatních vězňů, ale jak mám vědět, že prostě neporušují příkaz puštění K a M, když neslyším a ani nevidím, že se otevřely cely
Prosím o objasnění tohoto pravidla.
Shrnutí: Dívám se kzadní stěně a mám puštěnou K a M, Simon otevře cely a já mám jít k zadní stěně, ale nevidím, že je otevřel, protože to nejde ani slyšet a ani vidět, když se dívám na zadní stěnu.
Děkuji, s pozdravem Evžen.
Chci se zeptat, jak funguje toto pravidlo...
Vezměme si situaci. Hraje se mapa jail_pyramid a hráči jsou v pyramidě.... Simon řekne:"Pustíte klávesnici a myš. Po otevření cel půjdete k zadní stěně." Já jako hráč se dívám třeba k té zadní stěně, stojím na kraji pyramidy a mám puštěnou K a M a nevím, kdy dá Simon OPEN. Kdyžho dá, tak bych měl jít k zadní stěně. Protože se dívám na tu zadní stěnu a mám puštěnou K a M, jak mám vědět, kdy k té zadní stěně mám jít, když nevidím, že Simon dal OPEN, protože jsem měl puštěnou K a M? Někteří možná řeknou, že se mám chovat podle ostatních vězňů, ale jak mám vědět, že prostě neporušují příkaz puštění K a M, když neslyším a ani nevidím, že se otevřely cely

Shrnutí: Dívám se kzadní stěně a mám puštěnou K a M, Simon otevře cely a já mám jít k zadní stěně, ale nevidím, že je otevřel, protože to nejde ani slyšet a ani vidět, když se dívám na zadní stěnu.
Děkuji, s pozdravem Evžen.
“It’s not easy being drunk all the time. Everyone would do it if it were easy.”
-
Evzenek - CS 1.6 Admin
Re: Pravidlo
Ako si napisal, podla mna nie je ina moznost nez riadit sa radarom a ist ked uvidis ze vacsina hracov sa bude hybat smerom k zadnej stene. Ja to tak robim stale a este nikdy sa mi nestalo ze by som sa pomylil, samozrejme musis trochu aj "zariskovat" aby si to splnil v nejakom prijatelnom case pre CT.
Alebo sa vzdy po spawne otocit k dveram ciel a mas postarane
Alebo sa vzdy po spawne otocit k dveram ciel a mas postarane

https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
Seso píše:Alebo sa vzdy po spawne otocit k dveram ciel a mas postarane
Múdro.

Kto ti bráni sa po spawne otočiť k východu z cely?
Medzi začiatkom kola a Simonovým prvým príkazom je pomerne dosť času tak spraviť.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Takovýchto situací jsou stovky. Pokud budeš záměrně konat ve svůj neprospěch, budeš hold umírat. Každý kdo je chytrý a znalý pravidel, dělá tak aby došel k pp. Pokud děláš opak, bohužel.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ano, možná jich jsou stovky, tisíce, desetitisíce, ale co s přímo s touhle danou SITUACÍ mám dělat, když jsem ji neudělal schválně.... Jestli nemáš jinou odpověď, než tuto, tak nevím, proč jste zavedli otevírání dvěří jako "startovač", když to prostě nemusí fungovat. Já osobně bych startovače dal akorát ty, které jdou jasně a zřetelně vidět, nebo slyšet a né, že prostě mi tady napíšeš, že neznám pravidla.... Nejsem ten, co by dával FK, MFK a nevěděl, že jsem udělal chybu, ale tohle je směšná odpověď a vymlouvat se na to, že je to akorát blbá situace, když to pravidlo není dořešené a zavedené... když jste tohle pravidlo zavedli, tak musíte počítat i s takovými okolnostmi a né, že mi napíšeš tuhle odpověď, že těchto situací jsou stovky.... Tohle je nesmysl a to pravidlo taktéž.
-
Evzenek - CS 1.6 Admin
Jako vězeň máš za úkol přežít co nejdéle to jde a dojít tak k PP a nasbírat si body aby jsi další kola mohl dozorcům pořádně zatopit. Každopádně musíš občas někdy myslet trošku dopředu a pokud víš, že na této napě jsou takové a takové cely musíš se tomu přizpůsobit, protože jak už napsal Awee, chytrý hráči nebo hráči co aspoň trochu přemýšlejí při té hře, tak si tu hru užijí nejvíce. Tím, že ty jsi tohle neudělal, tak tady zbytečně ztrácíš svůj čas a nervy a to je přesnej opak toho co by jsi měl na serveru zažít.
-
SpaweNick - Zkušený
Ale to pořád neznám odpověď na mou otázku... řešíme tady nějaké užívání, když jsem se ptal na pravidlo, které jste zavedli...
-
Evzenek - CS 1.6 Admin
Neumíš číst? Vysvětlení tu máš jedno na druhém. Prostě jsi po otevření cel měl jít na zadní stěnu. Nevím co tu řešíš. To, že jsi se koukal jinam a neměl přehled o situaci to je bohužel už jen tvůj boj.
-
SpaweNick - Zkušený
• Stránka 1 z 1