• Stránka 1 z 1
eMkac / Basebuilder #1
Takže v takýto krásny dník si hrám Basebuilder #1 a jedno krásne kolo zabijem hráča eMkac keď je sám v kempe ... následne ďalšie kolo ma zabil on ... potom som musel odbehnúť od PC takže ma asi grabol do tunela a keď si všimol, že mám full nákup tak ma kickol (akože nejaká pomsta) ešte som to pochopil ... ďalšie kolo som musel odpísať na Teamspeaku keďže som hral v DJ roomke a 2 DJ Ferovia mi kontrolovali aktivitu a odpisoval som im a keď som otvoril hru bol som CT a už som mal ban za Neopakované plnenie za ZM ... tento typ banu som videl na Basebuilder #1 od začiatku môjho hrania ... 100% to bola nejaká pomsta za to, že som ho zabil ... aj admini, ktorým som to povedal mi povedali, že mám dať sťažnosť, že toto sa nebanuje
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: eMkac^^
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Opakovane neplneni ZM
[=] Zabanovany nickname: S1nd3T (Nefakam a Neflakam)
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:70571307
[=] Zabanovana IP: 78.98.53.189
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
=========================================
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: eMkac^^
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Opakovane neplneni ZM
[=] Zabanovany nickname: S1nd3T (Nefakam a Neflakam)
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:70571307
[=] Zabanovana IP: 78.98.53.189
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
=========================================

-
sndT - Drbna
eMkac / Basebuilder #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: eMkac / Basebuilder #1
Jak píšeš po upozornění a následném kicku, který si dostal následoval ban, za opakované neplnění povinností, že běháš po mapě a skáčeš si tam neberu, že něco děláš na ts. Samozřejmě chápu, že si člověk musí odběhnout na záchod a další věci, které k životu patří, ale nepiš mi tu kraviny typu, musel jsem na ts, přitom tam chvíli skáčeš pak zas nic. Ban si dostal za opakované neplnění povinností, jelikož grabovat tě X krát nebudu.
Úryvek z pravidel : 6)Je zakázáno neplnit povinnost ZM. Povinností ZM je snažit se zabít CT v jeho úkrytu.
Toto je přesný úryvek pravidel BB, což dokazuje, že jsi porušil pravidlo, za které si také dostal ban. Což znamená, že se to banuje ! A pokud ti tohle admin tvrdí, že se to nebanuje, tak nezná pravidla.
Ode mě vše.
Přeji ti hezký zbytek dne.
Úryvek z pravidel : 6)Je zakázáno neplnit povinnost ZM. Povinností ZM je snažit se zabít CT v jeho úkrytu.
Toto je přesný úryvek pravidel BB, což dokazuje, že jsi porušil pravidlo, za které si také dostal ban. Což znamená, že se to banuje ! A pokud ti tohle admin tvrdí, že se to nebanuje, tak nezná pravidla.
Ode mě vše.
Přeji ti hezký zbytek dne.
-
eMkac - Profesionál
Tak keď tak hovoríš, tak prečo nebanuješ aj ostatných ? Zabil som ťa a ty si hneď začal písať hlúposti, že nedám sám, že som posero atd... ihneď si začal do mňa valiť, pritom nestáva sa to každý deň, každé kolo a je tam mnoho hráčov, ktorý neplnia vôbec ... keď sa pozrieš do topky zistíš, že som neni hráč, čo neplní keďže mám 1500 smrtí.
To, že ti tam polka hráčov stála na spawne AFK tak to si neriešil. Keby ťa nezabijem neriešiš ani mňa ... dúfam, že uvidím v banliste čoskoro ako zabanuješ aj iných hráčov za toto isté
A myslím si, že je dosť neférové, že si ma hneď po 1 kicku zabanoval.
To, že ti tam polka hráčov stála na spawne AFK tak to si neriešil. Keby ťa nezabijem neriešiš ani mňa ... dúfam, že uvidím v banliste čoskoro ako zabanuješ aj iných hráčov za toto isté

A myslím si, že je dosť neférové, že si ma hneď po 1 kicku zabanoval.

-
sndT - Drbna
Víš, kdybych tě kickoval třeba 10x, tak ty si to neuvědomíš. Je ti to fuk, ale jakmile dostaneš ban, tak si uvědomíš a začne tě to štvát, jelikož přicházíš o body, to chapu, ale na druhou stranu, kdyby si nedostal ban neponaučíš se. Když dostaneš ban, tak je šance, že se ponaučíš...
-
eMkac - Profesionál
No keby to je tak, že by som sa nepoučil po kicku tak nemám 1500 smrtí. Keby je tak ako hovoríš, že po bane sa ľudia naučia chodiť do tunela, tak je vybanovaná polovica serveru, keďže minimálne 2 ZM boli na spawne a ich si si nevšímal, všímal si si čisto len mňa keďže si mal na mňa nervy za to, že som ťa zabil. Tento ban bol historicky prvý za to, že niekto neplnil ...

-
sndT - Drbna
Kdyby si byl na serveru. tak si viděl, že jsem kickoval a graboval, ano byli tam ZM co neplnili, ale snažil jsem se to vyřešit..
Grab/kick/ban, takový mám postup u banování, ale to ty nemůžeš vědět, když afkuješ. Jen pro info, když jsem tam dřív hrál, tak jsem dával bany za opakované neplnění povinnosti, takže bych to s tím tak nepřeháněl.
Grab/kick/ban, takový mám postup u banování, ale to ty nemůžeš vědět, když afkuješ. Jen pro info, když jsem tam dřív hrál, tak jsem dával bany za opakované neplnění povinnosti, takže bych to s tím tak nepřeháněl.
-
eMkac - Profesionál
Hrávaš tam aj teraz a ešte si ban nedal aj keď sa hráči nepoučili po kicku. Jak je to možné, že som prvý, keď som ťa zrovna ja 2 kolá predtým zabil ? 
Myslím, že to bola od teba prehnaná reakcia ...

Myslím, že to bola od teba prehnaná reakcia ...

-
sndT - Drbna
Všechny potřebné kroky admin před banem učinil. Pokud si myslíš, že jsi jediný, tak se podívej do banlistu a uvidíš, že opravdu ne.
Ban oprávněný.
Ban oprávněný.
CS 1.6 HLSA
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
VIP Support
CZECH KARATE PLAYER
-
Kavik444 - Spamer
• Stránka 1 z 1