• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Thruu-Neznalost pravidel
Admin jménem Thruu nezná pravidla JB. Byl jsem simon, poslal jsem hráče na climb na první stupínek. Hráči měli začít na slovo START.Hráče jsme chtěl nachytat tím že jsem jim řekl teď(nikdo nezačal) poté jsem řekl mužete žačít. Vtom vyběhl Thruu a začal skákat climb. Vydal jsme rozkaz zabijte Thruaa jelikož jsem měl zapnute menu. Thru mi žačal říkat proč si ho nezabiju sám . Já mu na to řekl že jsem a že měl začít na slovo start vtom mi začal vysvětlovat jeho nesmysly typu ,že když řeknu mužete začít tak si muže začít skákat climb. Hráče jsem nezabil a řekl jsem mu že začneme znovu. Nechtěl jsem dostat neoprávněný ban za FK. Během kola jsem se sním otom bavil a pořád jsme mu tvrdil že to budu řešit jinak. Druhé nebo třetí kolo jsem mu řekl aby napravil to co řekl ( Aby řekl že udělal chybu a poučil hráče na serveru kterým takto nasadil do paměti jeho nesmysly.) Ignoroval mě a pak odešel. Z tehoto důvodu ho zde nahlašuji.
Žádam oto aby Admin byl řádně poučem a víckrát se to neopakovalo.
Zde důkaz ,kdyby někdo pochyboval : http://leteckaposta.cz/860832899
Dekuji RakuN.
Žádam oto aby Admin byl řádně poučem a víckrát se to neopakovalo.
Zde důkaz ,kdyby někdo pochyboval : http://leteckaposta.cz/860832899
Dekuji RakuN.
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Server admin
CS:GO admin
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
-
RakuN - Amatér
[Vyřešeno] Thruu-Neznalost pravidel
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Thruu-Neznalost pravidel
Ano přiznávám že jsem na serveru špatně argumentoval. Začít atrakce se má na slovíčko START a žádné jiné, pokud tak Simon určí. Na druhou stranu by Simon měl dávat jasné a srozumitelné příkazy, neslovíčkařit. Zrovna v tu dobu mi příkaz "můžete začít" jasný nebyl. Čekal jsem na vyjádření od Lifa proto jsem na serveru pak nereagoval a neřekl verdikt nad tímto konfliktem a to už jsem se na serveru nenacházel. K žádnému FK, move, banu či čehokoliv jiného nedošlo, špatně jsem argumentoval tvoji nachytávku ve speakchatu, tímto se ti zde omlouvám. V případě že bys nepodal tuto stížnost tak bych stejně tak ti dal za pravdu na serveru až bych tě zase potkal.
tY vybórně!
-
truee - Amatér
Jsem rád že jsi konečně přiznal chybu. To že by jsi se na serveru chtěl omluvit nevypadalo vubec slibně,tudíž jsem jednal přez forum.Ohledně slovíčnaření si opět pleteš pojmy. Slovíčkaření = řeknu začnete na Start => no a řeknu třeba na STARtovní čáře začnete běžet(je tam slovíčko Start) tohle by se dalo brát jako slovíčkaření,nikoliv to ,že řeknu jiné slovo na které nemáte začít.
Stačí si jen zapomatovat to ,na co simon dá povolení začít.
Omluvu tedy přijímám.
RakuN
Stačí si jen zapomatovat to ,na co simon dá povolení začít.
Omluvu tedy přijímám.
RakuN
Vedení Gamesites.cz
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
Hlavní Support
Mistr
Šerif
Spamer
Mistr Yoda
Minecraft HLSA
-
RakuN - Amatér
Situace se má tak, že mají začít na slovíčko start, jak simon řekl. Do té doby nemají atrakci plnit, každopádně osobně se mi to taky moc nelíbí.
Stížnost je nyní oprávněná, admin byl poučil a taktéž se zde omluvil.
Hned co popíšu s Aweem o téhle situaci tak vám dopíšu a případně dovysvětlím tohle pravidlo.
Vyřešeno.
Stížnost je nyní oprávněná, admin byl poučil a taktéž se zde omluvil.
Hned co popíšu s Aweem o téhle situaci tak vám dopíšu a případně dovysvětlím tohle pravidlo.
Vyřešeno.
-
byLife - CS:GO Admin
Re: [Vyřešeno] Thruu-Neznalost pravidel
Situace OK - Začnete na slovíčko start. Teď. Můžete. No jděteee. Start.
Stuace KO - Začnete na slovíčko start. Jděte! Teď hned jděte sem řek! Začněte!
Povinností Simona je dávat jasné příkazy a tím že začne vyvíjet na T nátlak aby uposlechli jeho příkaz bez ohledu na příkaz předchozí, nedejbože "startér", toto porušuje a je to špatně.
Pokud chce Simon někoho nachytat, ať si řekne teď místo start. Pokud budete chtít nachytávat něčím jiným, je to na vaše vlastní nebezpečí, pokud usoudím že už je to přes čáru, dostanete ban aby jste si to zapamatovali.
A trest si zasloužíte, protože vaší povinností je dávat jasné příkazy a tvořit hru, ne vymýšlet ptákoviny aby jste zabili co nejvíce lidí
Tato stížnost slouží jako upozornění pro všechny co hrají JB, proto jsem rád že byla založena.
Nicméně taktéž oceňuji přístup admina, když si nebyl jistý, netrval jak někteří tvrdošíjně na svém úsudku a nechal hru běžet bez zásahu v amx
Stuace KO - Začnete na slovíčko start. Jděte! Teď hned jděte sem řek! Začněte!
Povinností Simona je dávat jasné příkazy a tím že začne vyvíjet na T nátlak aby uposlechli jeho příkaz bez ohledu na příkaz předchozí, nedejbože "startér", toto porušuje a je to špatně.
Pokud chce Simon někoho nachytat, ať si řekne teď místo start. Pokud budete chtít nachytávat něčím jiným, je to na vaše vlastní nebezpečí, pokud usoudím že už je to přes čáru, dostanete ban aby jste si to zapamatovali.
A trest si zasloužíte, protože vaší povinností je dávat jasné příkazy a tvořit hru, ne vymýšlet ptákoviny aby jste zabili co nejvíce lidí

Tato stížnost slouží jako upozornění pro všechny co hrají JB, proto jsem rád že byla založena.
Nicméně taktéž oceňuji přístup admina, když si nebyl jistý, netrval jak někteří tvrdošíjně na svém úsudku a nechal hru běžet bez zásahu v amx

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1