• Stránka 1 z 1
Neúnosní DIP hráči na JB serverech
Zdravím,
Již si určitě mnoho adminů z A-Teamu všimlo DIP hráčů, kteří cheatují, dostanou ban a za 5 minut, ani ne, jsou zpět na serveru. Tomuto by se dalo předejít jedině vylepšením Anti-Cheatu zde na GS, tento Váš Anti-Cheat je vcelku zastaralý, obsahuje zastaralou databázi cheatů, již je vcelku k ničemu dá se říct... Jediné co dokáže, dá se říct, zablokovat pár nadávek. Na jednom z JB serverů (JB Simple) Poslední dobou řádí nesčetné množství DIP hráčů, kteří neustále kazí hru, tudíž se tam nedá hrát, komunita upadá. Proto píšu zde. Každopádně sem napište svůj názor na tuto situaci s DIP hráči. //Samozřejmě není těžké najít kvalitnější Anti-Cheat, na internetu se jich "povaluje" dost, stačí je sice jen trošičku upravit, ale to by snad nemělo takto velkému portalu, jako je GAMESITES, žádný problém.
Děkuji za vaši pozornost a doufám, že se toho ujme někdo z vyšších postů. //Sly
Již si určitě mnoho adminů z A-Teamu všimlo DIP hráčů, kteří cheatují, dostanou ban a za 5 minut, ani ne, jsou zpět na serveru. Tomuto by se dalo předejít jedině vylepšením Anti-Cheatu zde na GS, tento Váš Anti-Cheat je vcelku zastaralý, obsahuje zastaralou databázi cheatů, již je vcelku k ničemu dá se říct... Jediné co dokáže, dá se říct, zablokovat pár nadávek. Na jednom z JB serverů (JB Simple) Poslední dobou řádí nesčetné množství DIP hráčů, kteří neustále kazí hru, tudíž se tam nedá hrát, komunita upadá. Proto píšu zde. Každopádně sem napište svůj názor na tuto situaci s DIP hráči. //Samozřejmě není těžké najít kvalitnější Anti-Cheat, na internetu se jich "povaluje" dost, stačí je sice jen trošičku upravit, ale to by snad nemělo takto velkému portalu, jako je GAMESITES, žádný problém.
Děkuji za vaši pozornost a doufám, že se toho ujme někdo z vyšších postů. //Sly
-
Sly - Zkušený
Neúnosní DIP hráči na JB serverech
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neúnosní DIP hráči na JB serverech
Este jeden plugin a cele GS spadne

- grajekok
- Kolemjdoucí
Ahoj,
Nevím, zda komunita upadá.. Hráčů, kteří jakkoliv podvádějí je dost ale jen zřídka z nich jsou DIP hráči, kteří už svým provokativním chováním určují co jsou.
Jako admin není těžké si do pár minut checknout hráčovo HLSTATS a zjisit, zda se jedná o DIP hráče, pokud ano, tak není těžké mu jednou za kolo dát kick. Ono ho to přeci jen jednou odradí.
+ myslím, že je někde v admin sekci i seznam těchto hráčů, což také napomáhá adminům tuto situaci řešit.
A pokud jen přeci není na serveru někdo, kdo by to řešil, tak neni těžké otevřít minichat či zajít na TS a admina na server zavolat.
Jinak celkové vnímám toto jako dobrý nápad, ale nemyslím si, že to je nutné již kvůli bodům výše uvedeným.
-P.
Nevím, zda komunita upadá.. Hráčů, kteří jakkoliv podvádějí je dost ale jen zřídka z nich jsou DIP hráči, kteří už svým provokativním chováním určují co jsou.
Jako admin není těžké si do pár minut checknout hráčovo HLSTATS a zjisit, zda se jedná o DIP hráče, pokud ano, tak není těžké mu jednou za kolo dát kick. Ono ho to přeci jen jednou odradí.
+ myslím, že je někde v admin sekci i seznam těchto hráčů, což také napomáhá adminům tuto situaci řešit.
A pokud jen přeci není na serveru někdo, kdo by to řešil, tak neni těžké otevřít minichat či zajít na TS a admina na server zavolat.
Jinak celkové vnímám toto jako dobrý nápad, ale nemyslím si, že to je nutné již kvůli bodům výše uvedeným.

-P.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Tady jde spíše o to, že Anti-Cheat, který je zde na GS serverech je již zastaralý, na +- 100 serverech je denně +- 1000hráčů z toho těch 50 mají cheaty/hacky, nebo již zmiňované DIP, hráči s DIP se nedá nějak zabránit, jedině s kvalitním anti-cheatem, který deteckuje ty novější cheaty. Mě jde hlavně o to spříjemnit hráčům hraní, mě samotného mě již nebaví hrát JB servery díky těmto umělcům, hrával jsem Jump sekci, ta mě taktéž omrzela díky umělcům jako jest Sobran, HLSA Jump sekce určitě ví... Mnoho hráčů zde na GS nadává na tyto cheatery a nikdo z těch hráčů ještě nic neudělal, mě to dnes nedalo, když jsem zašel na JB Simple, zavolal jsem tam admina jménem Paulee, byl na serveru +-20minut, kdy stihnul dát 3 bany, jen co odešel, hráči se SH se opět napojili, ted před chvílí jsem tam byl znovu, a řeknu Vám, že tyto chytré "děti" oběvili bug HP, vlastně ničí server... Adminům, kteří napíšou něco do této témy, bych doporučil zajít alespoň na 1 hodiny na JB Simple a pouze pozorovat chování hráčů.
-
Sly - Zkušený
• Stránka 1 z 1