Volná debata o Counter Strike 2.

Na zamyšlení

Příspěvekod K3bab » 15 črc 2017, 15:34

Ahoj lidi, mám na vás otázku. Líbí se vám komunita na JB ? Jestli ano tak asi nevnímáte okolní svět protože asi není normální že někdo spamuje do chatu "MIK PLS" a simon nic a ani ostatní CT. Je toto normální ?A když dostane ten mik tak mu řeknou že to řešili minulé kolo bez člověka který zabil žadatele o mik .Jako WHAT ?A pak to CT mu začne nadávat do ču**ka a pak když mu to T taky něco řekne sprostého tak mu dá kill .WTF .Tak jako kde hrajem vždyť ja jsem si dneska po dlouhé době zahrál a zažil jsem tohle .Pak nemá člověk nemá náladu něco hrát asi všichni víte že CS:GO je rozbité a komunita u Silveru není nic moc tak proto nehraju kompety ale radši hraju Rainbow Six Siege a Minecraft protože tam je o hodně lepší komunita než tady. A-Team prosím udělejte něco s tím protože nechci poslouchat 16-ti letého fakana který mi nadává ( jinak mě je 13 a chovám se líp jak nějací hráči na JB ). jinak kteří se v tom poznávají tak si nad sebou zamyslete třeba někdo nemá tak dobrý mik a hlas a CT mu začnou nadát já mám hlas jak kido i když mi je 13. Ano je to anonymní hraní ale to neznamená že mu začnete hned nadávat furt si děláte štít na svůj Nick, IP adresu a hlas. Ano furt budou lidi kteří budou tohle dělat ale doufám že po tomto příspěvku tu bude míň těchto hráčů kteří nemají všechno v hlavě v pořádku .Jinak velké + pro A-team a hráče co umí dělat srandu ze sebe a umí pobavit lidi např. Kenji ( zatím jsem poznal jen Kenjiho ). Lidi prosím vás o to aby jste nepsali chujoviny pod tohle téma např. že neumím psát jako pro člověka který má dyslexii a dysgrafii ( ano dysgrafie s tím nemá nic společného že píšu na PC jak kkt ).
K3bab
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 6
Registrován: 19 čer 2017, 15:48

Na zamyšlení

od Rumcajz » 15 črc 2017, 15:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Na zamyšlení

Příspěvekod ErbiCZ » 15 črc 2017, 15:45 VIP

Věř mi, že se to snažíme zlepšit ale je to dost těžké, jelikož tam jsou hráči, kteří úmyslně porušují pravidla a i po banu přijdou a dělají to znovu. Pokud chceš alespoň nějak pomoct A-Teamu, tak můžeš ty hráče nahlašovat do PP a hráči budou poté zabanováni.
Uživatelský avatar
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1228
Registrován: 15 led 2016, 14:47

Re: Na zamyšlení

Příspěvekod K3bab » 15 črc 2017, 15:56

ErbiCZ píše:Věř mi, že se to snažíme zlepšit ale je to dost těžké, jelikož tam jsou hráči, kteří úmyslně porušují pravidla a i po banu přijdou a dělají to znovu. Pokud chceš alespoň nějak pomoct A-Teamu, tak můžeš ty hráče nahlašovat do PP a hráči budou poté zabanováni.


Ano jsem si jist že něco s tím děláte ale mohly by jste něco udělat s tím že je to moc zdlouhavé nahlásit někoho hlavně pro hráče kteří mají pomalý internet a pro hráče kteří natáčí případ aplikací od Nvidie .Podle mě se to dá nějak udělat tak aby mohly nahlašovat i tací hráči kteří mají tyto problémy .Ano dá se natáčet i Frapsem nebo jinými aplikacemi ale furt tu je ten problém s internetem protože mě trvá dlouho než něco dám na YT viz. fotka. https://ctrlv.cz/REUh
K3bab
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 6
Registrován: 19 čer 2017, 15:48

Re: Na zamyšlení

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 15 črc 2017, 16:52 VIP

Stačí natáčet pomocí konzole ve hře a poté vše dát na leteckou poštu. Nepotřebuješ žádné jiné programy a pak to dávat na YT.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
xd
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick
Uživatelský avatar
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor
 
Příspěvky: 1348
Registrován: 24 led 2013, 20:26
Bydliště: Tam kde si lehnu..

Re: Na zamyšlení

Příspěvekod K3bab » 15 črc 2017, 17:13

ViktorOnlyJB píše:Stačí natáčet pomocí konzole ve hře a poté vše dát na leteckou poštu. Nepotřebuješ žádné jiné programy a pak to dávat na YT.

Ok :D
K3bab
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 6
Registrován: 19 čer 2017, 15:48

Re: Na zamyšlení

Příspěvekod byLife » 15 črc 2017, 17:20 VIP

Jestli se ti ještě nedostalo odpovědi, tak prosím napiš co máš na srdci, ale pokud možno v pár řádcích, protože teď jak je to sepsané, dokázal bych ti odpovědět 4x takový sloh a pak by to bylo jen sloh za slohem a nikam by nikdo nedošel :D
Uživatelský avatar
byLife
CS 1.6 Server Admin
CS 1.6 Server Admin
 
Příspěvky: 3164
Registrován: 03 srp 2014, 15:28

Re: Na zamyšlení

Příspěvekod NjTheReal » 15 črc 2017, 18:51

Ahojkyy :D Ja ked som tu hraval pred rokmi rokmi na 1.6 bola omnoho horsia komunita ver mi :D Ono nebola chyba v adminoch skor v ludoch ktory ten bordel vytvarali (ako aj teraz :D) . Tam proste nebolo casu kedy boli normalny ludia bez FK , MFK hucania do mikrofonu knucania vselicoho mozneho . Jedine tak o 1 rano si si zahral na pohodu ked ste boli v pomere 5:2 a proste ked sa fakt daco stalo tak sa dal pekne mikrofon vysvetlilo sa hralo sa dalej. Inak to bolo same hucaanie typek dostane mik zacne hukat tiez . Fakt aj ja ucenujem pracu co teraz robia admini pretoze je to strasne malo ludi ktory robia ten bordel , kedze mi aj patas odpovie do PP aj ked nieje doma . Takze myslim ze mozme byt radi ze to nieje co byvalo :D Ale ano obcas sa najde nsekutcony clovek ktory dokaze triggerovat ludi
Milisekundy sú tie ktoré rozhodjú o výhre alebo prehre ...

EVIP na Zombie Blood 1
EVIP na Zombie mini 1
NjTheReal
Amatér
Amatér
 
Příspěvky: 39
Registrován: 21 čer 2015, 08:45


Zpět na Volná debata

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků