• Stránka 1 z 1
(Vyreseno)Jailbreak2 / OLGOJCHORCHOJ / zase ten Tafi
1. Název topicu -> Server / Admin / váš nick (server - kde jste ban dostali a admin - který vám ho udělil)..
2.Zkopírovat ten přijebaný text z konzole mi nejde .. nevím proč, prostě to nic neukazuje .. ztrávil sem tím tak 10 minut .. a prostě nic ..
3. Jako jeden z mála hráčů se snažím tvořit vlastní atrakce, když jsem simon. I v danou chvíli, kdy na server přišel ORGOJCHORCHOJ, tvořil jsem vlastní atrakci. Dal jsem nějaké výhody a on mi psal, že hráč, jemuž jsem dal výhodu skočil dřív. Říkal jsem si, že je to nějakej idiot a bral jsem ho na lehkou váhu. Jak jsem doprdele měl vědět, že je to admin, který má vždy pravdu ? Mám snad dát vždy na to, co mi napíše nějakej vězeň? Jestli jo tak okeeej, není problém. Kdyby mi olgoj řekl " ahoj já jsem admin a mám vždy pravdu a on skocil dřív " , tak bych toho hráče poslal zpět .. nebo bych ho zabil .. ale opravdu nejsem baba jaga abych četl myšlenky. Normální admin by mě třeba grabnul aby mi došlo že admin je. Ale ne, olgoj mi musí v prvních pěti minutách, co přijdu na server dát ban. Hlavně, že tam trpí Mathexe, který neustále obchází perma bany a není schopný to vyřešit.
4. Jsem VIP hráč -_-
Pokud hráč požádá o zrušení banu déle než 7 dní po jeho udělení, je ban automaticky považován za oprávněný.
Tak dlouho totiž musí dotyčný admin mít uloženo demo.
Další informace pro zabanované hráče.
- Po dodání dema a vyjádření banujícího admina musíte počkat, až Cheathunter tým zhlédne demo a poté zamkne vaši unban žádost s konečným verdiktem.
2. Ať již je váš ban oprávněný nebo neoprávněný pokaždé musíte o unban zažádat.
3. Na špatnou žádost o unban není banující admin povinnen reagovat!¨
4. VIP hráče lze odbanovat výměnou za VIP účet
2.Zkopírovat ten přijebaný text z konzole mi nejde .. nevím proč, prostě to nic neukazuje .. ztrávil sem tím tak 10 minut .. a prostě nic ..
3. Jako jeden z mála hráčů se snažím tvořit vlastní atrakce, když jsem simon. I v danou chvíli, kdy na server přišel ORGOJCHORCHOJ, tvořil jsem vlastní atrakci. Dal jsem nějaké výhody a on mi psal, že hráč, jemuž jsem dal výhodu skočil dřív. Říkal jsem si, že je to nějakej idiot a bral jsem ho na lehkou váhu. Jak jsem doprdele měl vědět, že je to admin, který má vždy pravdu ? Mám snad dát vždy na to, co mi napíše nějakej vězeň? Jestli jo tak okeeej, není problém. Kdyby mi olgoj řekl " ahoj já jsem admin a mám vždy pravdu a on skocil dřív " , tak bych toho hráče poslal zpět .. nebo bych ho zabil .. ale opravdu nejsem baba jaga abych četl myšlenky. Normální admin by mě třeba grabnul aby mi došlo že admin je. Ale ne, olgoj mi musí v prvních pěti minutách, co přijdu na server dát ban. Hlavně, že tam trpí Mathexe, který neustále obchází perma bany a není schopný to vyřešit.
4. Jsem VIP hráč -_-
Pokud hráč požádá o zrušení banu déle než 7 dní po jeho udělení, je ban automaticky považován za oprávněný.
Tak dlouho totiž musí dotyčný admin mít uloženo demo.
Další informace pro zabanované hráče.
- Po dodání dema a vyjádření banujícího admina musíte počkat, až Cheathunter tým zhlédne demo a poté zamkne vaši unban žádost s konečným verdiktem.
2. Ať již je váš ban oprávněný nebo neoprávněný pokaždé musíte o unban zažádat.
3. Na špatnou žádost o unban není banující admin povinnen reagovat!¨
4. VIP hráče lze odbanovat výměnou za VIP účet
- Tafi
- Mistr
(Vyreseno)Jailbreak2 / OLGOJCHORCHOJ / zase ten Tafi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak2 / OLGOJCHORCHOJ / zase ten Tafi
Tady nejde vůbec o to, že jsem admin. Tady jde o to, že ty jako Simon kazíš hru a porušuješ pravidla. Hráč měl dostat kill, ty si mu však nadržoval a nechal ho žít, čímž by umřel někdo jiný, kdo celou dobu svědomitě plní tvé příkazy. A jak se má takový slušný hráč domoci svých práv, když ho ignoruješ?
V případě že si upozorňován na porušení pravidel, máš situaci řešit. Zeptat se hráče co přesně se stalo, optat se CT zda situaci viděli, atp. Rozhodně ne si říct že je to debil a ignorovat.
Pokud si svou chybu uvědomíš a slíbíš se příště se budeš hře více věnovat, dostaneš v momentně unban. Příště se určitě takovýmto situacím vyhneš a budeš vše řádně a svědomitě sledovat. V opačném případě za opakované kažení hry a nerespektování pravidel bychom se tady museli vídat častěji, což určitě ani jeden z nás nechce
V případě že si upozorňován na porušení pravidel, máš situaci řešit. Zeptat se hráče co přesně se stalo, optat se CT zda situaci viděli, atp. Rozhodně ne si říct že je to debil a ignorovat.
Pokud si svou chybu uvědomíš a slíbíš se příště se budeš hře více věnovat, dostaneš v momentně unban. Příště se určitě takovýmto situacím vyhneš a budeš vše řádně a svědomitě sledovat. V opačném případě za opakované kažení hry a nerespektování pravidel bychom se tady museli vídat častěji, což určitě ani jeden z nás nechce

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: Jailbreak2 / OLGOJCHORCHOJ / zase ten Tafi
Omlouvám se za své vyjadřování. Jenom mě naštvalo, že sem dostal ban hned v prvních pěti minutách, co jsem přišel na server. Slíbit nic nemůžu, ale pokusím se propříště více sledovat chat. Ban mi již vypršel, takže můžeš uzavřít tema.
- Tafi
- Mistr
• Stránka 1 z 1