I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] TAJNY ADMIN

Příspěvekod hyena » 24 črc 2017, 08:26

Prave som dostal kick na dust2 only s1. Zrejme za slovicko DEGES... Pisal som o hracovi, ktory ma nick DEGES.. Po spetnom napojeni som sa niekolko krat pytal, kto mi dal kick a za co... Admin je nemy, neodpoveda a nestalo sa to prvy krat !!!!
Tak, ako mate v pravidlach, ze je zakazany camp, je zakzane aj nadavanie... Uz niekolko krat som dostal kick, ban na pisanie bez upozornenia... Denno denne tam cupia deti na spawne, vratane adminov a nikto to netresta, ale to ze ja napisem nadavku je potrestane momente... Asi adminom utekaju nervy ked im da niekto 3x hs za 3kola... Celkovo vas admin team je na slabej urovni "cest pravym hracom, ako carmina" polovica nevie ani hrat csko a nedokaze ani odhalit cheatera... Uz niekolkym adminom na servery som pisal, kto ma noflash a wh a nebolo to potrestane a nechodim na fora robit vasu robotu a davat vam dema s casmi... je to vasa robota.. o prava som ziadal davno, vraj som nedisciplinovany/vulgarny... Ano som, servery mate plne deti co cupia na spawne a nikto to netresta, dokonca ked pisem o campe dostanem ja kick, alebo ban na pisanie, ktory ma trvat vraj hodinu, ale hocikedy sa mi nedalo pisat aj 3mapy, to som uz tiez riesil na servery...
Hlavna podstata tejto staznosti ? Nezelam si, aby ma admini kickovali a mutovali za hlupe nadavky, ktore tam pouziva kazdy, dokonca nadavanie na rodinu, denno denne mi to deti vypisuju a neriesim to... A ked uz ja dostanem kick na supu, tak potom kickujte aj tych co sedia cele kola na spawne.. raz za cas tam vidno ze nejaky admin pouzije slap.. co je uplne low.. tam pomoze iba slay a kick, inac sa ti ludia nenaucia hrat, ale to je vam a vasmi biznisu jedno, hlavne nech su plne servery..A admin nema ani tie gule napisat "Ja som admin, ja som ti dal kick" nie prvy krat prisiel niekto na server a pytal sa ci je tam admin, koli cheaterovi na inom servery.. Admin drzi hubu ani sa neozve, az ked niekto napise ze tam a tam je cheater.. potom sa pyta co ma a aky ma nick.. V pravidlach tusim mate, ze sa admin nema zatajovat, ale mozem sa mylit.. lebo vzdy to tak bolo, ze admin sa hned "priznal"..
Skuste si znova prejst vsetkych co maju prava, lebo je to hanba vasho portalu mat takychto adminov v adminteame..
A skuste zakzat nosmoke, ma to tam uz kazdy druhy chudak, na strede si to davaju cez 7smokov 2-3 fragy za sebou.. nehovoriac o noflashi a wh.. Ale ako som pisal, na taketo odhalenie mate slabych CHH... a nehejtujte ma, len som vyjadril svoj nazor, ktory nic nezmeni, len som chcel, aby zaznel aspon jeden vykrik z davu..
pwrd by BMW
hyena
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] TAJNY ADMIN

od Rumcajz » 24 črc 2017, 08:26

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TAJNY ADMIN

Příspěvekod Izmael » 24 črc 2017, 09:18 VIP

Zdravím,

to, co píšeš jsou běžné řeči hráčů, kteří neví, jak to v admin týmu chodí a myslí si, že lze to mít ideální. Jsme ve stížnostech a tady nebudeme určitě řešit celkové fungování gs týmu.

Stěžuješ si na admina, že tě bezdůvodně kicknul, tak dohledej hltv a vyčasuj demo, kde ten kick proběhl, poté to prošetříme - důkaz máš dodat totiž ty, v opačném případě to uzavřu.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod hyena » 24 črc 2017, 09:48

Jasne ved to je klasika... Mate adminov a cheaterov nebanuju.. my hraci to mame dat na server a este aj vycasovat...
mna kickne admin ja sa mam vrtat v hltv, lebo ja som poskodeny... ucite som na hlavu padnuty aby som stracal cas s demom a casoval admina, neviem ani ktory admin mi kick dal kedze sa nepriznal...
Asi takto dopadnu vsetky staznosti, ze user je chudak a admin je boh..
pwrd by BMW
hyena
Amatér
Amatér

Příspěvekod Izmael » 24 črc 2017, 10:15 VIP

Když někoho obviňuješ či o někom v tomto smyslu mluvíš, pak máš dodat důkaz jako stěžovatel (jako v reálu). Takže dodej prosím důkaz nějaký do 24 hodin, v opačném případě budu brát stížnost jako vyřešenou.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod hyena » 24 črc 2017, 12:36

Uz je to na smiech, aby ja som tocil dema na ns servery, aby som sa mohol branit proti adminovi co to psychicky nezvlada.. Ked som sa napojil, nemal ani gule sa priznat, cusal schovany za fake nickom a robil sa ze tam neni...
Server som napisal, cas vies podla toho kedy som to zalozil.. Robte si poriadky vy medzi sebou ja ti nejdem pod nos davat dema s casmy... Je to vasa vizitka a ak vam na tom nezalezi tak to mozes rovno uzatvorit a uchranit toho uboziacika co sa schoval..
pwrd by BMW
hyena
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 24 črc 2017, 13:02

Ty vole vždyť víš jak to tady chodí, tak nepiš hovadiny. Svého času byly takovéto dětské stížnosti i na tebe a nikdo je bez důkazů nebral vážně. "Zabil mě admin, je lepší než já, tak si něco vymyslím a budu doufat že ho vyhodí" .. hyenoooo :D
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod hyena » 24 črc 2017, 14:50

Awee (cti ejvi) píše:Ty vole vždyť víš jak to tady chodí, tak nepiš hovadiny. Svého času byly takovéto dětské stížnosti i na tebe a nikdo je bez důkazů nebral vážně. "Zabil mě admin, je lepší než já, tak si něco vymyslím a budu doufat že ho vyhodí" .. hyenoooo :D

To si sem co dal za detsky koment ?
Ja nie som decko a ani neplacem, ze ma dal admin, zjavne mas problem vnimat vety..
Ide tu o kickovanie zo servera bezdovodne..
Admin sa nepriznava k svojmu remeslu a nevie si obhajit ani kick.. O toto jedine mi ide, aby som nebol kickovany od niekoho, kto neunasa psychicky hru.. na kickovanie je tam plno deti co cupia na spawne..
A poprosil by som od teba aspon nejaku staznost na moju osobu ? Ze nadavam ? Ano nadavam ludom co kazia hru a nema ich kto kicknut...
Inac neviem co mas na moju osobu, lebo prava nemam a hru nekazim, ani neporusujem pravidla plant/defus..
pwrd by BMW
hyena
Amatér
Amatér

Příspěvekod Diaz » 24 črc 2017, 17:22 VIP

hyena píše:
Awee (cti ejvi) píše:Ty vole vždyť víš jak to tady chodí, tak nepiš hovadiny. Svého času byly takovéto dětské stížnosti i na tebe a nikdo je bez důkazů nebral vážně. "Zabil mě admin, je lepší než já, tak si něco vymyslím a budu doufat že ho vyhodí" .. hyenoooo :D

Ja nie som decko a ani neplacem, ze ma dal admin, zjavne mas problem vnimat vety..
Admin sa nepriznava k svojmu remeslu a nevie si obhajit ani kick.. O toto jedine mi ide, aby som nebol kickovany od niekoho, kto neunasa psychicky hru.. na kickovanie je tam plno deti co cupia na spawne..
A poprosil by som od teba aspon nejaku staznost na moju osobu ? Ze nadavam ? Ano nadavam ludom co kazia hru a nema ich kto kicknut...
Inac neviem co mas na moju osobu, lebo prava nemam a hru nekazim, ani neporusujem pravidla plant/defus..

Udělej to co máš a nepiš tu kraviny ! jinak ti tuto stížnostu uzavřeme....
Diaz
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod hyena » 25 črc 2017, 10:50

Diaz píše:
hyena píše:

Udělej to co máš a nepiš tu kraviny ! jinak ti tuto stížnostu uzavřeme....

Za starych cias, ked este csko ficalo na plne obratky, sme ako admini boli povinny chodievat na fora a kontrolovat ci na nas nie su staznosti... Dnesny admin ma len prava a raz za cas pride na server, urobi si podla seba a na forum ani nepachne...
Mozes to zatvorit, lebo dotycny admin sem ani nepachne, pochybujem ze vobec navstevuje vase forum, zrejme len zneuziva prava a nema gule na to prist obhajit svoje chovanie, nie to este priznat chybu a ospravedlnit sa "o co mi az tak nejde, lebo mi je ukradnuty, ak robi nieco taketo bude to urcite nejaky mr.komplex"..
Dakujem za dalsie vybavenie.. potreboval som sa iba vyplakat.. Nech sa vam dari nadalej mat plne servery ludi, z ktorych ti co to vedia hrat podvadzahu s cheatmi "nosmoke, noflash" a tych co to hrat nevedia a a cele kola cupia na spawne :D
pwrd by BMW
hyena
Amatér
Amatér

Příspěvekod Izmael » 25 črc 2017, 11:02 VIP

Až budou důkazy, nahlaš toho admina a my ho potrestáme, zamykám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy